Šta je novo?

Apple Watch

Ljudi,imam problem:
Prodao sam Apple watch S3 i izlogovao ga sa icloud,uklonio sa find my.Prodao sam ga zajedno sa IP 11 i kupio IP 13.
Kada sam se na 13 ulogovao sa mojim nalogom,preuzeta je automatski aplikacija Watch i ne mogu da je deinstaliram piše:
Ne može da se deinstalira pre nego što se raspari apple watch.Moje pitanje je kako da je obrišem?
Sat je uklonjen sa svih strana,nema na na icloudu,nalogu,find my,nigde

On kaze da ga nema na nalogu. Zbog toga sam pitao.
Pitanje je i kako je i da li je novi vlasnik mogao da upari sat i IP11 ako je sat ostao na m.djuricanin99 nalogu?

Jel ima neka opcija da se uključi fitness+ u Srbiji. Vidim samo ima US store? Ne bih da menjam store jer mi je kartica vezana za Srbiju.

Napravi i us nalog pa cepaj.

jer postoji Pacer aplikacija na apple watchu ?

Jel neko ima watchOS 10 DP instaliran?
Ubacio sam pre neki dan, baterija mi jedva dan izdrzi, pre toga dan i po minimum.
Nisam doduse radio reset, mozda bi pomoglo. SE 1st gen je u pitanju.

Imam ja, u pitanju je beta softver tako da je očekivano da baterija kraće traje. Možeš pokušati sa resetom ali ne verujem da će previše pomoći. Ali kako budu dolazile nove bete, sigurno će biti bolje.

Stigao još 30.05. :)

Ako neko gleda da kupi AW, trenutno je sedmica od 41mm dostupna u A1 za 38k. Za te pare sam u našim prodavnicama samo SE2 viđao, i to na "akcijama".

Dal je rolex ne znam 😄

Prilozi

• Screenshot_20230627-190929~2.png
    Screenshot_20230627-190929~2.png
    91.9 KB · Pregleda: 90
Uh ja razmišljam ženi da uzmem.

1800 mesečno, crveni 45mm

Uzmi,ne budi cicija🤣🤣🤣

I na Amazonu se naleti na jeftinu narukvicu.. 2.99€

IMG_7286.jpeg

Ja sam uzeo bio srebrnu oko 11$, jer sam citao da se sa tih low cost crnih skida boja.

Probao sam razne sa AE i na kraju naletih na polovnu original milanese za nekih ~40€ i iskreno se nisam pokajao.
Zaista se ne može porediti sa kopijama ali baš dati 100+ € ne znam koliko je isplativo 🤷🏻‍♂️
Alpine loop kopije su se dobro polazale, samo sam konektore zamenio za crne, da se slaže sa midnight kućištem, da ne bude previše šareno.

Nazad
Vrh Dno