Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

kod mene ne,extra brigh. toggle ne radi,zadimljena je svetlina kad je na 100 posto kao da je na 50 posto,mora factory alal vera
Znaci zeznuše ga nešto?
Baterija mi je ista kao i pre updata, kamera ono sto sam ja primetio je brzina zumiranja 3x i 10x je poboljsana, ubacen portret 2x, slikao sam decu svoju u pokretu (dete 3 godine i drugo 11 meseci, jedno trci drugo puze ne možeš ih stici, nisam imao zamucenje prilikom slikanja njih.
Opet, tu su i ostali da kazu svoje misljenje...
Jel i ti imaš problema sa extra bright,toggle ne radi i da je zadimljena svetlina kao kod korisnika djape 08?

Društvo kako se ponaša S23 Ultra u toplim danima, pregreva li se na suncu?
Fino je pala cena ima ih sa 2g oko 900 evra

Ne pipam nista nako gore posta Djepeta...

Kod mene sve normalno radi 🤷‍♂️

Sad ce svima da vam crknu telefoni :ROFLMAO:

Pa jel ovo nije ovo zadnje azuriranje kod AWF3 koje je popravljeno?
Jok, AWF3 je samo za Kinu i Juznu Koreju valjda, u Evropi je trenutno AWF1 i ko zna kad ce 3 da stigne.

Zezam se, IceUniverse malo preteruje, nece nista da se desi. Ja bih prvi azurirao nego mi A1 ne da :D

Jok, AWF3 je samo za Kinu i Juznu Koreju valjda, u Evropi je trenutno AWF1 i ko zna kad ce 3 da stigne.

Zezam se, IceUniverse malo preteruje, nece nista da se desi. Ja bih prvi azurirao nego mi A1 ne da :D
Da ne preteruje malo više?🤔🤣Samo strpljivo,bice u toku dana.Ne znam dal se tripujem,ali cini mi se da se baterija brze troši...🤷

Ja svoj nisam ažurirao na najnoviji, a isto sam juče primetio da mi nije ekran dovoljno svetao dok sam bio napolju. Hteo ga ugasiti i upaliti, ali zaboravio.

AWF5 je zadnji test build na serveru za Koreju, ali tu je pitanje da li je to priprema za jul update, ili ce biti jos jedan jun,
videcemo, uzivajte u ovom AWF1

Evo, ja ažurirao. Telefon se pregreva, ima strašan fliker ekrana, tač ne radi....

Zezam se, sve ok, ne vidim da je išta promenjeno.

Izgleda da dobismo bagovitu verziju.

"Samsung's firmware has a process. Once the firmware enters the "Open" stage, it means that an update will inevitably come. Even if a new bug is found, the WF1 just updated in Europe entered the "Open" stage before the new bug was discovered, so it It was too late to stop".

Ostali regioni čekaju ispravljenu verziju.

Izvor: Ice Universe na Twitteru

Edit :Sad vidim da je već kačeno. Izvinjavam se.

Poslednja izmena:
Da ne preteruje malo više?🤔🤣Samo strpljivo,bice u toku dana.Ne znam dal se tripujem,ali cini mi se da se baterija brze troši...🤷
Ice je malo pukao u poslednje vreme :D poceo bas da propagira kineze. Oni da brikuju fon, njemu bi to bilo ok, samo da je lepa animacija dok se telefon pali i gasi u loop-u

Упдејтовао А1 мрежа можда као ради флуидније и можда као реалније боје на камери тј. екран, можда, иако сам мало калабрирао екран по мом укусу, S23 Ultra.
Screenshot_20230622_151322_Settings.jpg Screenshot_20230622_151329_Settings.jpg

Napunite bateriju do 100% i pratite u zavisnosti od SOT.

Kod mene od 100% do 96% sa on time 15m i off time 1h42m.

Vrh Dno