Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Dok sam koristio S23U nisam video neki problem. Sve je radilo najnormalnije. Baterija odlična, kamere odlične… To sto sada ubacuju da ima 2x za portret mod, poboljsanje noćnog…. Ne znaci da telefon ne valja.

Meni baterija odlična, ne znam kako vama odjednom sve puklo po šavovima. Stavio novi FW.
Sat i 46 min SoT, baterija 82%, znači da će do kraja izgurati 9h i 45min. A još sam danas telefonirao, što uglavnom ne radim 😊

Ma ok je to, ali ne valja baterija..
Kako ne valja? Meni je u korišćenju od 1.5 dan izvlacila oko 8h sot. Sa korišćenjem 60/40% wifi/4g. Imam u proseku oko 20-30 poziva dnevno, često slikam decu, sufrovanje, YT…. Nešto ti sigurno jede bateriju u pozadini.

Mozda treba da slegne update pa hoće malo da jede više bateriju. Nemamo svi iste aplikacije instalirane na telefonima 🤷🏻‍♂️

Evo ja upravo instalirao

Kolege, ajd pomagajte molim vas. Mogu da pazarim S23 mališu 8/128 za 500e. 3 meseca star, garancija. Vredi li 128gb? Zbog UFS 3.1 me zanima, dal je osetno sporiji od 256gb?

Kolege, ajd pomagajte molim vas. Mogu da pazarim S23 mališu 8/128 za 500e. 3 meseca star, garancija. Vredi li 128gb? Zbog UFS 3.1 me zanima, dal je osetno sporiji od 256gb?
Jeste sporiji ali ništa što ćeš primetiti u radu.
Najviše se vidi prilikom instaliranja i ažuriranja aplikacija.
Ovako u svakodnevnom radu, ne verujem da se nešto primeti.
500e je svakako super cena.

Pa ovde u Slovačkoj su još na ceni, ali polovni su oko 600e ovaj mi je spustio na 500e. Idem da pogledam pa se javljam. 😁

Šta preporučujete što se tiče folije? Valja li mobile ourfiters neka od 3.000rsd?

Prilozi

• Screenshot_20230622_195244_Device care.jpg
    Screenshot_20230622_195244_Device care.jpg
    61.8 KB · Pregleda: 113
Meni je taj W1 zeznuo wifi , tako da kucni wifi koji je 100 protok download jedva da moze 10 .
Citao sam da se dosta ljudi zale , jer je moda fora sa tim novim wifi 6 i nekim ruterima . Nemoguce je srediti jedino ako se samsung pozabavi time ili mozda menjanje kablovskog rutera sobzirom da mi je star barem 6~7 god .

Meni je sve ok za sada. Na poslednjem sam 4h niti bateriju jede niti bilo sta drugoh primeti za sad 🤷🏻‍♂️

Opustite se ljudi i počnite da uživate u ovom besprekornom gadget-u. Update-ovi su tu sa razlogom, a i da kojim slučajem nešto sitno skrcaju, ispraviće u narednom. To je jednostavo normalno u softverskoj industriji. Ja furam ovaj update na S23u već nedelju dana i ništa mu ne fali. Poslednja dva dana i nisam nešto puno koristio telefon, imao sam SOT 6h 45min, Used punih 2 dana, i stavio sam ga da se puni sa preostalih 21% baterije. Malo je reći da sam zadovoljan.

Meni izbacio sad update, pa sam počeo da čitam današnje poruke... Treba biti pametan, ja sam na A52s radio odmah update i uvek sve bilo ok. Valjda ce i ovde biti. Mislim, S serija je ovo nisu valjda retardirani da ne mogu da podese S seriju?

Ja sam na s23+ primetio da je opala baterija, pre danasnjeg apdejta. Sada cu videti, ne mogu da dajem konkretne rezultate jer punim tel na dva dana ali mi je bilo na 1-1.5 dan, istog/slicnog koriscenja.

Šta preporučujete što se tiče folije? Valja li mobile ourfiters neka od 3.000rsd?
Naravno da ne
Imaš slične folije po mobile radnjama za 800-1200 din
Jednom sam uzeo Mobile outfitters foliju i nešto nisu uradili kako treba i nikad vise
Bacanje para iz mog iskustva

Samo staklo preporucujem... Iako sam odbijao uzmem na pocetku... DOME uv

Ajde slikaj bateriju, posto potenciras da je nesto epohalno ******o..

Meni je ovo skroz okej

Edit: ne vidi se gore status bar na ss, imam 87% baterije trenutno
Uzmi u obzir da sam je punio danas do sto posto...Plus nocni mod uopšte nije dobar,nit su nešto popravljali.Izbacili su bagovit apdejt.Kamera uzas,baterija isto.Bar kod mene.Sramota je za ovakav tel i kompaniju da ovo rade,pa nisu spali na Šaomi fore sa apdejtima...Za ovaj novac i ovu seriju ovo ne bi smelo da se desava...

Prilozi

• Screenshot_20230623_003116_Device care.jpg
    Screenshot_20230623_003116_Device care.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 81
I koliko procenata imas posle tih 2h upaljenog ekrana, ne vidim po grafikonu tacno?

I koliko procenata imas posle tih 2h upaljenog ekrana, ne vidim po grafikonu tacno?
Baterija mi je na 58% sada.A nisam tel mnogo koristio za stvari koje obicno radim.
Baterija mi je na 58% sada.A nisam tel mnogo koristio za stvari koje obicno radim.
Plus nije samo baterija loša,kamera,nocni mod je krš.Nije mi cilj nit namera da se raspravljam,ali ovaj telefon ne vredi ovoliko para.Kakva bre premium kamera,jako,jako loše uradjeno.Marketing cini svoje...

Ne razumem sta je tu lose, ako sa 2 i kusur sata skines trecinu baterije znaci izaci ces na oko 6h sot sto je i vise nego dobro

Ne razumem sta je tu lose, ako sa 2 i kusur sata skines trecinu baterije znaci izaci ces na oko 6h sot sto je i vise nego dobro
Ne znam,meni je bila 7,8 sati SOT,što baš i nije dobro,obzirom da nisam koristio tel kako ga koristim.Plus su kamere katastrofa u nocnom modu,toliko zamagljenih slika,ništa nisu popravili...Ovo je sramota za ovakav kalibar modela.Još izbace apdejt za koji znaju da je bagovit.A u SAD,Kanadi,Kini,Juznoj Koreji izbacice apdejt koji je ispravljen
Nista onda ,dodji na s22 ultru
Neka,neka...Možda se vratim u stari dobri Huawei-Honor tabor...Totalno im nije trebalo da puste ovakav apdejt.Huawei je i tata i mama ostao i bice koliko vidim.Ova sprdacina sa ovim apdejtima kao da radi Šaomi a ne Samsung.Trazio bih raskid ugovora zbog laži koje plasiraju.🤬

Ne znam,meni je bila 7,8 sati SOT,što baš i nije dobro,obzirom da nisam koristio tel kako ga koristim.Plus su kamere katastrofa u nocnom modu,toliko zamagljenih slika,ništa nisu popravili...Ovo je sramota za ovakav kalibar modela.Još izbace apdejt za koji znaju da je bagovit.A u SAD,Kanadi,Kini,Juznoj Koreji izbacice apdejt koji je ispravljen

Neka,neka...Možda se vratim u stari dobri Huawei-Honor tabor...Totalno im nije trebalo da puste ovakav apdejt.Huawei je i tata i mama ostao i bice koliko vidim.Ova sprdacina sa ovim apdejtima kao da radi Šaomi a ne Samsung.Trazio bih raskid ugovora zbog laži koje plasiraju.🤬
Smaraš malo. Meni night mode ne radi ništa lošije nego ranije.

A i baterija ista kao i pre ažuriranja.
Trenutno na 53%, sa 4h:50min SoT.

Nazad
Vrh Dno