Ma ok je to, ali ne valja baterija..Dok sam koristio S23U nisam video neki problem. Sve je radilo najnormalnije. Baterija odlična, kamere odlične… To sto sada ubacuju da ima 2x za portret mod, poboljsanje noćnog…. Ne znaci da telefon ne valja.
Kako ne valja? Meni je u korišćenju od 1.5 dan izvlacila oko 8h sot. Sa korišćenjem 60/40% wifi/4g. Imam u proseku oko 20-30 poziva dnevno, često slikam decu, sufrovanje, YT…. Nešto ti sigurno jede bateriju u pozadini.Ma ok je to, ali ne valja baterija..
Da,ali pre apdejta..Kako ne valja? Meni je u korišćenju od 1.5 dan izvlacila oko 8h sot. Sa korišćenjem 60/40% wifi/4g. Imam u proseku oko 20-30 poziva dnevno, često slikam decu, sufrovanje, YT…. Nešto ti sigurno jede bateriju u pozadini.
Jeste sporiji ali ništa što ćeš primetiti u radu.Kolege, ajd pomagajte molim vas. Mogu da pazarim S23 mališu 8/128 za 500e. 3 meseca star, garancija. Vredi li 128gb? Zbog UFS 3.1 me zanima, dal je osetno sporiji od 256gb?
Ajde slikaj bateriju, posto potenciras da je nesto epohalno ******o..Da,ali pre apdejta..
Ja uzeo pre 2 meseca u Sloveniji 8/256 za 500e korišćen 2 nedelje, samo dobro to sam imao sreću da ga dobijem po toj ceni.Pa ovde u Slovačkoj su još na ceni, ali polovni su oko 600e ovaj mi je spustio na 500e. Idem da pogledam pa se javljam. 😁
To je već nešto drugo, posto ga nemam ne mogu da potvrdim posle zadnjeg updateDa,ali pre apdejta..
Koja je bila razlika?Upao sam u klub. 😁 Šteta, tražio sam 256gb ali sam škrt da dam toliko 🤣
Naravno da neŠta preporučujete što se tiče folije? Valja li mobile ourfiters neka od 3.000rsd?
Uzmi u obzir da sam je punio danas do sto posto...Plus nocni mod uopšte nije dobar,nit su nešto popravljali.Izbacili su bagovit apdejt.Kamera uzas,baterija isto.Bar kod mene.Sramota je za ovakav tel i kompaniju da ovo rade,pa nisu spali na Šaomi fore sa apdejtima...Za ovaj novac i ovu seriju ovo ne bi smelo da se desava...Ajde slikaj bateriju, posto potenciras da je nesto epohalno ******o..
Meni je ovo skroz okej
Edit: ne vidi se gore status bar na ss, imam 87% baterije trenutno
Baterija mi je na 58% sada.A nisam tel mnogo koristio za stvari koje obicno radim.I koliko procenata imas posle tih 2h upaljenog ekrana, ne vidim po grafikonu tacno?
Plus nije samo baterija loša,kamera,nocni mod je krš.Nije mi cilj nit namera da se raspravljam,ali ovaj telefon ne vredi ovoliko para.Kakva bre premium kamera,jako,jako loše uradjeno.Marketing cini svoje...Baterija mi je na 58% sada.A nisam tel mnogo koristio za stvari koje obicno radim.
Ne znam,meni je bila 7,8 sati SOT,što baš i nije dobro,obzirom da nisam koristio tel kako ga koristim.Plus su kamere katastrofa u nocnom modu,toliko zamagljenih slika,ništa nisu popravili...Ovo je sramota za ovakav kalibar modela.Još izbace apdejt za koji znaju da je bagovit.A u SAD,Kanadi,Kini,Juznoj Koreji izbacice apdejt koji je ispravljenNe razumem sta je tu lose, ako sa 2 i kusur sata skines trecinu baterije znaci izaci ces na oko 6h sot sto je i vise nego dobro
Neka,neka...Možda se vratim u stari dobri Huawei-Honor tabor...Totalno im nije trebalo da puste ovakav apdejt.Huawei je i tata i mama ostao i bice koliko vidim.Ova sprdacina sa ovim apdejtima kao da radi Šaomi a ne Samsung.Trazio bih raskid ugovora zbog laži koje plasiraju.🤬Nista onda ,dodji na s22 ultru
Smaraš malo. Meni night mode ne radi ništa lošije nego ranije.Ne znam,meni je bila 7,8 sati SOT,što baš i nije dobro,obzirom da nisam koristio tel kako ga koristim.Plus su kamere katastrofa u nocnom modu,toliko zamagljenih slika,ništa nisu popravili...Ovo je sramota za ovakav kalibar modela.Još izbace apdejt za koji znaju da je bagovit.A u SAD,Kanadi,Kini,Juznoj Koreji izbacice apdejt koji je ispravljen
Neka,neka...Možda se vratim u stari dobri Huawei-Honor tabor...Totalno im nije trebalo da puste ovakav apdejt.Huawei je i tata i mama ostao i bice koliko vidim.Ova sprdacina sa ovim apdejtima kao da radi Šaomi a ne Samsung.Trazio bih raskid ugovora zbog laži koje plasiraju.🤬
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari