Pa nisam baš jedini koji ima takav problem,ima ih još...Samo što imam pravo da pišem o tome i javno iskazem svoje nezadovoljstvo jer imati ovakvo "zadovojstvo" nije jeftino da bi imali korisnici ovakve probleme.Naprotuv,ne radi kod svih dobro,samo treba dobro da se i informišeš.Niko nikom nije pretio,mislim odakle ti takvo shvatanje stvari zato što sam napisao da cu da se vratim možda na Huawei-Honor?Za update za Koreju,Kinu,Sad nije teorija zavere nego lepo imaš na twiteru sve objavljeno kod icea o tome a i kod još nekih dobro informisanih Samsung informera.Kod njih ce da puste tu ispravljenu verziju updatea...Tako da ne lupam gluposti,znam šta pišem.Imam pravo da kazem ono što jeste,a ne da karikiram istinu.Ovaj tel ne vredi ovoliko para i ne vredi ovolike hvale,jer mu fali mnogo toga .Ko to nece da prizna,neka laze samog sebe...Ako ti to shvatas kao mucenje i smaranje,lepo sam ti napisao,zaobidjes moje pisanje i nastavi sa svojim životom dalje...Nisam jedini koji ima falinku,ima ih batice dosta.Izbrisao sam kes ne vredi ništa,factory nisam radio ali cu izgleda morati...Pa videcemo šta ce se kazti ..Nije Samsungu prvi put da ovo radi ljudima sa baterijom i apdejtima,samo je sramota za takvu kompaniju da pada na nivo Šaomija sa svim ovim glupostima
Pa jedino da ga drziš na stolu i ne diras ga pa da ti bude toliko...Mislim,ajd da se lazemo...🤦🤷Od jutros do sad 9%?Sinko,pa ja znam da ima budala koje bi to poverovale,ali nismo svi takvi..🤷
Ultru za 600 eura ili?