Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ne vidim više svrhu da operateri imaju svoje verzije softvera, po čemu se uopšte i razlikuju? Bloat neko ubaci, Yettel, mts, a1 ga ni nema.

Što se update-a tiče, iako sam prvi koji ažurira telefon, mislim da ću se zaustaviti ovog puta na jedan duži period, autonomija je mnooogo bolja i bojim se da je ne upropaste.
Jeste bilo jedno random zamrzavanje i restart za ovih 20 dana, ali vredi. Vidim na redditu žale se na zamrzavanje, možda je zato odložen update...
S23U sam koristio mesec dana, sem autonomije i olovke, ništa mi na s21u ne nedostaje. A sada, kada još zamenim bateriju (2 godine, 80% health) miran sam do S24U ako bude SD :)

Da, baterija se raspada 🤣

Da li je ovo original punjač?

Prilozi

• 20230528_170438.jpg
    20230528_170438.jpg
    141.7 KB · Pregleda: 147
  • 20230528_170430.jpg
    20230528_170430.jpg
    81.9 KB · Pregleda: 103
Deluje da jeste, gledam svoju kutiju, slicno pise posto je od onog jaceg od 45w, a ne znam gde mi je od ovog od 25w kutija.

Koji csc predlažete za S21U? Valjao bi mi call recorder. I znam da je prezvakana priča, kakva je procedura, jel mora da se flesuje fw ispocetka?

Pogledaj poslednjih par postova u s23 temi, baš se priča o tome, ja sam na s21u terao indoneziju, sada na s23u Izrael. Ne mora ništa da se flashuje, samo se promeni csc preko programa, ima uputstvo...

Jel postoji neki kvalitetan auto punjač koji može da puni S21U super fast? I kabalic naravno..

Ja bih gledao samo originale, ili druge-krstene, da znam da ce tako da puni, ili da sam isprobam...
Pa naravno, zato i tražim predlog. Našao sam Xiaomi 67w charger I Anker neki model oko 35/40w izbacuje. Slična cena. Da, ima i Samsung model oko 40e je. Na KP sve.

Samsungov autopunjac 40w je na akciji u Positive, 2.999 din. Inace, i meni baterija "propala" od zadnjeg apdejta.

Такође, приметно лошија батерија у последње време, вероватно после последњег апдејта.

Ja baš sinoć razmišljam kako mi je baterija odlična poslednjih nedelju dve, juče skoro pet i po sati sot, veći deo dana sam proveo napolju na suncu i na 4g, i ostalo ravno 40% baterije.

Промашио сам тему, ја имам S21FE, тако да за њега сам говорио.

Da li se neko suocio sa ovakvim problemom?
Slike primera.

Prilozi

• oudxx9lbnp381.jpg
    oudxx9lbnp381.jpg
    66.8 KB · Pregleda: 65
  • green-vertical-line-on-galaxy-s20-screen-appeared-2-days-v0-kgafj8tnzoj81.jpg
    green-vertical-line-on-galaxy-s20-screen-appeared-2-days-v0-kgafj8tnzoj81.jpg
    132.6 KB · Pregleda: 116
Googlaj...mislim da se sa foruma niko nije žalio na pomenuti problem do sada.

Samo jedno sam siguran, a to je da nema šanse da se isto desilo zbog nadogradnje softvera! U svakom slučaju problem nije široko rasprostranjen, ako si se nameračio na s21 i imaš za dobre novce, kupi i uživaj, ne razmišljaj o ovakvim stvarima!

Na Androidu sam 12, S21 Ultra, G9980 Snap,
Na koju verziju Androida 13 preporucujete upgrade, video sam komentare na prosloj stranici u vezi odlicne autonomije,
Na kojoj verziji softvera je to bilo?
Podigao bih taj build i ugasio update,
Kao sto sam uradio sa 12 ticom 😁

Neko je napisao da ProMobi u garanciji ne zahteva reset telefona bez obzira na šta je žalba.
Nažalost po proceduri ide i dalje reset iako je Samsung ubacio opciju Maintenance mode... Mora reset čak i za menjanje baterije.
U garanciji su mi jedva dozvolili menjanje baterije na zahtev da se ne uvaži garancija i da platim zamenu, ali bez reseta podataka.
Ne resetujem jer imam određene profesionalne aplikacije sa kojim se ne pristupa standardnim pristupom (user, pw, 2fa, tel i sl.)

Ja im nikad i ne bih poslao telefon sa svojim podacima..

Yettel

Prilozi

• Screenshot_20230616_102831_Software update.jpg
    Screenshot_20230616_102831_Software update.jpg
    86.9 KB · Pregleda: 66
Nazad
Vrh Dno