Nemmesis985
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 27.11.2022
- Poena
- 11
Pozdrav, nov sam ovde, imam hph07 iris uredjaj. Postoji li nacin da se otkljuca box tj. pristupi recovery modu a da se ne pokrene iris jer svakako nalog za Iris nemam??
Pozdrav, nov sam ovde, imam hph07 iris uredjaj. Postoji li nacin da se otkljuca box tj. pristupi recovery modu a da se ne pokrene iris jer svakako nalog za Iris nemam??
Mislim da je pitanje vremena kad ce neko da postavi tutorijal kako da se koristi kao svaki drugi android box. Ako je slučaj kao sa Supernova boxovima dovoljno je samo preko adb da se upuca drugi launcher i onda se otvara dosta opcija koje ttenutno ne mozemo da vidimo jer Iris launcher to blokira.
Nadam se da će biti što pre. Svakako pratim temu, biću optimističan.Rade ljudi na tome na forumu:
Lik je tamo postavio Linux OS Armbian za taj box koji se boot-uje sa USB-a.
Pitanje vremena.
Da pi bi mogao da mi pošalješ tu najnoviju apk pa da je snimim na firestick. Ne mogu krštenu da iskopam na netu.Iz meni nepoznatih razloga, sad sve radi nestvarno dobro! Sad gledam "Biser pustinje" i ne verujem! Ravna sigurno!😉😂😂😂 Čitaću, naravno. Ovim se odjavljujem!😉
slobodno ugasi HDR i stavi na 1080p/720p jer je svakako bolje da ti sliku skalira na 4k televizor nego ovo smece od uredjajaZdravo,
Nisam uspeo da nađem koja podešavanja koristite za hp4024, što se tiče rezolucije i HDR podešavanja na 4K televizorima. Meni stoji HRD uvek uključen i max rezolucija 2k60, kvalitet slike je nekako tanak, pa nisam siguran da li može to bolje da se podesi ili jednostavno mts daje tako loš signal preko optike.
I kod mene je 4K televizor. Igrao sam se sa rezolucijom, stavljao i 4K i 1080p i ne vidim neku bitniju razliku. Na kraju sam ostavio da on automatski određuje rezoluciju. Ali mi je kvalitet slike bolji kada stavim adaptive HDR.Zdravo,
Nisam uspeo da nađem koja podešavanja koristite za hp4024, što se tiče rezolucije i HDR podešavanja na 4K televizorima. Meni stoji HRD uvek uključen i max rezolucija 2k60, kvalitet slike je nekako tanak, pa nisam siguran da li može to bolje da se podesi ili jednostavno mts daje tako loš signal preko optike.
To niko nikad niko normalan u univerzumu nije mogao da izjavi za Iris Smrt vs Iris STB kvalitet.Takodje probaj ako ti je andrid TV ili webOS da skines IRIS SMART na TV. Neko od clanova je rekao da je slika superiorna u odnosu na onu koju daje STB.
Pa eno kliko nekoliko poruka iznadTo niko nikad niko normalan u univerzumu nije mogao da izjavi za Iris Smrt vs Iris STB kvalitet.
stavi 1080p50Vratio sam na 1080p60 stavio Adaptive HDR, Dolby Vision nisam dirao, igrao se malo sa podešavanjima na TV-u i sada mi deluje malo bolje. Čudno kako slika delovala bolje na starom tv-u![]()
Ja sam probao baš ovaj preko downloder apalikacije na firestiku i ni jednom mi nije sačuvao apk već nešto levo. Sad mi je na telefonu skinuo apk pa ću da probam tako. HvalaProbaj na apksos:
![]()
iris SMART 1.99.50 APKs
Download iris SMART 1.99.50 APKs for Android - rs.mts.iris.tv. Created by MTS in Entertainmentapksos.com
Isti problem preko irisTV aplikacije na Android tv-u. Da li si našao neko rešenje?Poz.. da li zna neko šta je ovo a pokazuje mi na MTS IPTV u gornjem desnom uglu piše: mrežna greška x2004 io bad http status. Da stvar bude totalno konfuzna izbaci mi RTS1 I još neke kanale, ostal rade potpuno normalno, da li neko kapira foru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari