D
Deleted member 48070
Guest
@Gorth To što neko nije u stanju da podesi kako treba 2 različita uređaja ne znači da treba odmah napamet da iznosi zaključke kako je A bolje od B , naročito kad je objektivno stanje stvari takvo da je kontra od toga objektivna istina.
Iris STB je primarna varijanta MTS TV usluge i 99 puta je stabilnija i kvalitetnija od onoga kako izgleda korišćenje Iris Smart i Iris Go aplikacija. Da je sve ostalo isto ( a nije, ni blizu istog ) i da ostanu"samo" činjenice da aplikacije cepaju 25fps stream koji takođe i kasni 20,30,40 ili koliko već sekundi to je već dovoljno samo po sebi da obesmisli preporučivanje nekome da da umesto Iris STB uzme koristi Iris Smart aplikaciju
Nije sa Irisom, nego sa RTS-ovom planeta RTS aplikacijom. Razlika je neverovatna. Sad sam probao Iris. Smehotres! 640x480😂😂😂 MTS je ogroman sistem i mora da se prilagodi ispodprose;nim korisnicima. Ko zna kakve mečke tamo ljudi rađaju da bi većina bila zadovoljna... Voleo bih da postoji i neki kanal za "napredne" korisnike.Pa eno kliko nekoliko poruka iznadCovek kupion Nokia Android tv i bolja mu je slika sa iris smart aplikacijom nego preko STBa.
Ja cu da probam isto kod roditelja kad odem, jer imaju stari STB mozda i 07 nisam siguran. Slika na VA panelu na teslinom televizoru je baaaas losa. Morao sam 5 minuta da se zezam u podesavanjima slike da ne probijaju boje i kontrast.