Džaba si pravio nalog 🤣🤣🤣Pozdrav, napravio sam nalog, jer me je zainteresovala tema o mogućnosti korišćenja Iris STB-a kao Android STB.
Zanima me da li mogu moj uređaj HP4024 da koristim kao Android STB?
Ako sam pomešao neku terminologiju, oprostite.![]()
Koliko citam i kod drugih , na oba kanala , sta su zeznuli ili sta eksperimentsu ko zna ?Da li je samo kod mene nikakav kvalitet slike utakmica na SP i na RTS i na A1 premium (trenutno ned-sen)??
Hahaha dobroo, hvala svakako 🙏Džaba si pravio nalog 🤣🤣🤣
Šalim se, ali hp4024 nećeš moći tako da koristiš.
Bas sam obratio paznju, nesto svakako nije u redu sa slikom. Testirao sam HP4024 i Q11 na direktnom prenosu utakmice Australija-Francuska, sa HP4024 na sirokom kadru prilikom pomeranja slike dolazi do primetnog zamucenja sitnijih detalja (obratite paznju na travu), takodje ivice dresova, sa Q11 gotovo da se ne primecuje zamucenje sliki prilikom kretanja. Testirano na LG 4K OLEDKoliko citam i kod drugih , na oba kanala , sta su zeznuli ili sta eksperimentsu ko zna ?
Naučnici
Nisu u obavezi da citaju,ali zato im prijavis mejlom ili telefonom svaki put dok ne rese problem.Steta sto niko iz MTS ne cita ovo i sto nece uraditi nista povodom ovoga do kraja prvenstva...
Mislim da je pitanje vremena kad ce neko da postavi tutorijal kako da se koristi kao svaki drugi android box. Ako je slučaj kao sa Supernova boxovima dovoljno je samo preko adb da se upuca drugi launcher i onda se otvara dosta opcija koje ttenutno ne mozemo da vidimo jer Iris launcher to blokira.Hahaha dobroo, hvala svakako 🙏
Kuckao sam sa njima tokom dana i kažu kao i ako bude neki update, svakako nije predviđeno da se uređaj koristi i u te svrhe. 😳
Rade ljudi na tome na forumu:Mislim da je pitanje vremena kad ce neko da postavi tutorijal kako da se koristi kao svaki drugi android box. Ako je slučaj kao sa Supernova boxovima dovoljno je samo preko adb da se upuca drugi launcher i onda se otvara dosta opcija koje ttenutno ne mozemo da vidimo jer Iris launcher to blokira.
Niko nije probao microSD karticu? (Softver je podržava jer u Android settings-u može da se stavi i kao default storage)Cemu zapravo sluzi TF slot, probao sam microSD da uglavim, ne stoji kako god je okrenem, mora da ima neka fora?
Na HPH07.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari