Ne znam kako je kod drugih ali kod mene može, barem je moglo...a to sam ne bih ni probao nego je jedan forumaš na strani 116 objasnio da su njemu ljudi iz MTS odradili na takav način posle njegovog gašenja lan u podešavanjima. Krajem avgusta sam to probao i nisam više, namerno resetovao stb, bez nestanka struje, ukucao pomenuti kod i ušao u meni gde sam uključio lan. Jednom sam na isti način putem tog koda ušao u meni čisto da probam nešto kada sam resetovao stb a lan kabal ostao izvađen a podešavanja za lan nisu išla na disable. I uopšte taj kod može da se koristi na sličan način kao onaj 104030 sa zvezdicama ispred i iza. Mada, svakako je bolje napraviti tu posebnu mrežu za iptv ili eventualno vaditi kabl...Mozda na 4202 na HPH07 ne mozes da dodjes do servisnog menija.
Ne ide ovo loše, instalirao sam verziju koju su mi preporučili forumaši (kačena je i ovde i na temi eon), smart yt sasvim ok, matvt ka izigrava miša i jedini problem je što svaki put po izlasku iz launčera mora da se resetuje stb da bi se gledala iris tv. Mislim, može i bez resetovanja ali onda ne vidite dobro brojeve kanala koje prebacujete, ne vidite info bar, svi brojevi i sva slova, tekst, da kažem ''artefakti'' su toliko uvećani da ako pritisnete bilo koji broj on se prikaže u gornjem desnom uglu ko zna koliko puta uvećan nego što bi trebalo da bude, tv vodič takođe i nikakvim opcijama nisam uspeo to da vratim na početno stanje, jedino dugme pozadi na stb da se stisne i onda se vrati na to normalno stanje.
Ok, kako da ga apdejtujem? U opcijama ne postoji ništa za apdejtNije ti updateovan.
Da li znate gde se ulazi u skriveni meni? Ja samo mogu u običan meni?moraš ući u skriveni meni i podesiti rezoluciju
Ja namerno ne bih sam podešavao, već bih zvao podršku da ekipa ponovo izađe i namesti uređaje da budu funkcionalni. Ekipa je rekla da trebaju činčevi?! Svakako izjaviti reklamaciju za takav bezobrazluk.Da li znate gde se ulazi u skriveni meni? Ja samo mogu u običan meni?
Jeste povezan je tako. Više puta su mi tražili da restartujem i opet neće.Ja namerno ne bih sam podešavao, već bih zvao podršku da ekipa ponovo izađe i namesti uređaje da budu funkcionalni. Ekipa je rekla da trebaju činčevi?! Svakako izjaviti reklamaciju za takav bezobrazluk.
Pretpostavljam da je STB povezan HDMI kablom sa 4k TV-om?
Prikljucujem matorcima u Kruševcu MTS optiku, i hocu da im podesim sliku da bude sto bolja - pa me interesuje:
-Da li se kanali preko iris boxa stream-uju u 1080p, 720p ili SD?
-Kako ide sa iris aplikacijom - ista stvar/stream ide u istoj rezoluciji?
-Uzecu i eon aplikaciju za van mreže (da vide malo i drugu stranu medalje na n1 i novoj) pa ako je tu bolja rezolucija da onda samo eon aplikaciju instaliram na box i tako da koriste.
-iris vs eon, response time i user interface?
U par reci ako neko moze da elaborira ili na private 🤓
P.S.
Prikacio sam im reklamni monitor 75" 1920*1080 pa sve sto nije 1080p izgleda 🤢, zato gledam koji stream daje najbolju sliku a da nije YouTube 1080p 60fps
Thx
U običnom meniju Podešavanje uređaja/Podešavanje medija... Zoom: ceo ekran; Širina/Visina: 100/100 %Jeste povezan je tako. Više puta su mi tražili da restartujem i opet neće.
Znaci svi kanali su u stvari 1080i?!?
- Slika je na 1080p na HD kanalima (1080i50hz), ostalo je SD. Imaš spisak na https://www.tvchannellists.com/w/List_of_channels_on_iris_TV
- Podesiš u aplikaciji kvalitet strima. Ide OK, odgledam sport bez problema, ali koristim telefon
Imaš temu za Iris GO, tamo je malo detaljnije pisano.
- Mora VPN za SK i nova kanale, neki sa serverom u Srbiji. Imaš temu eon sa Vpn ili tako nekako. Neće moći inače ništa na Mts-ove box-eve da se instalira.
- Ne znam, navikao sam se na Irise, eon mi služi sada za tenis i motosport. Radi i jedno i drugo posao.
Hvala puno🥰🥰🥰 Evo probaću sada i nadam se da ću uspetiU običnom meniju Podešavanje uređaja/Podešavanje medija... Zoom: ceo ekran; Širina/Visina: 100/100 %
Skriveni meni: #1397#
Video output ili Displey SIze pa probaj.
Sigurno nije neko podešavanje na TV-u loše?
Neko je skoro pominjao taj problem, prteraži malo. Ne mogu da se setim gde sam video. Pogledaću malo kasnije ako stignem.
EDIT: Našao, redom klik na linkove
![]()
Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)
Eeee toooo. Znaci sa ovim extenderom da se ne zezam vise. Neka ga za net. Isti ont imamo. Da li nesto posebno treba da gledam za extender da bi mogao da prenosi iptv? Osim da ne bude skup 😁 Eto imas sliku u prethodnom postu gde sam okacio koji sam imao u rezervi. To je najjeftiniji na tržištu a...forum.benchmark.rs
![]()
Eeee toooo. Znaci sa ovim extenderom da se ne zezam vise. Neka ga za net. Isti ont imamo. Da li nesto posebno treba da gledam za extender da bi mogao da prenosi iptv? Osim da ne bude skup 😁 Eto imas sliku u prethodnom postu gde sam okacio koji sam imao u rezervi. To je najjeftiniji na tržištu a...forum.benchmark.rs
![]()
Ma daleko od toga da su svi HD.Znaci svi kanali su u stvari 1080i?!?
Na sbb isto, samo su 2 kanala 2160p a nijedan 1080p - (cisto da ima gde da se proba 4k tv - i da bi privukli time? 🙃)
List of channels on SBB – TVCL – TV Channel Lists
www.tvchannellists.com
Cak i hbo paket 😐
Samo da se sto pre poprave.Popravljaju se ali polako![]()
Pitanje je koji imaš TV i koji si dobila STB. U principu to se dešava kod FOX i VOX TV-a a rešava se zamenom STB-a za model Q11Molim vas, može li pomoć! Juče su mi montirali mts iris tv, na jednom televizoru je u redu slika, ali na drugom smart tv-u slika se pojavljuje samo u gornjem desnom uglu. Probala sam sve opcije i neće da otvori normalno sliku preko celog tv-a? U čemu je problem, da li se nekome slično desilo? Monteri mi rekli da kupim neke činčeve, a u prodavnici mi rekli da 4k televizor nema takve kablove
Onda je beskorisno.@NorthGate Ne podržavaju svi kanali taj PIP fazon.
Kako ti prikaže daljinski na hp4024. Koji je naziv stavke koju treba da upariš.Ne znam da li je neko pronašao već, ali može da se uključi bluetooth pairing mod na daljinskom od hp4024 ako se drži ok i video klub dugme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari