Haha sad videh i ja... Nasmejah se fino... A ***, morao narod da dodje ujutru na posao pa da se krene sa snizenjima cenaRuku na srce, ovo deluje kao da doticni mis jednostavno nije ni na kakvom BF popustu... nikakve oznake o popustu nema kraj te cene, a i ako uporedis cifre u RSD/€, prakticno ispadne taman tih 85€ koliko regularno kosta u MM
P.S. Izgleda da su te culi bogovi marketinga & prodaje iz Gigatrona, u ovom trenutku je cena 7500 za taj mis![]()
@nidzesi Ako si iz Bg ili NS, obiđi njihove prodavnice. Rekao bih da ga imaju na stanju u većini prodavnica, barem po dostupnosti sa stranice proizvoda od jutros.
Zbog zdravlja xD
... i da se procita koji ironican post koji odise nezadovoljstvom na nekom forumu da bi se eventualno neko pocesao po glavi.Haha sad videh i ja... Nasmejah se fino... A ***, morao narod da dodje ujutru na posao pa da se krene sa snizenjima cenaNece to posle ponoci, internet prodavnica tad ne radi
Svake godine je pa ce i sad, sve u principu sto je 24-48h vredi. Ovi 'popusti' od dve nedelje pre pa do dve nedelje posle samog BF su smesni i svi na threadu vidimo.
Odlican monitor, uz HP X27q najbolja kupovina u tom rangu.Ko je zainteresovan za monitor, ima Gigabyte G27Q na dobrom sniženju u Gigatronu. Sad je 32000 din.
Ja ga kupio pre nedelju dana po većoj ceni jer su me u dve prodavnice uveravali da nema šanse da bude na sniženju za crni petak. Kao već je na sniženju. Bio nestrpljiv pa naseo.
Ja bih rekao da je LG GN800-B best buy za 250-300 eur, ali svakako za jedne derikoze odlicna cena - maltene da ne moras na kp da ides.Odlican monitor, uz HP X27q najbolja kupovina u tom rangu.
Kad bi ga imalo za 250e onda bi mogli da ga poredimo. Ovako posto je uvek izmedju 350 i 450 onda bas i ne ide u tu kategoriju.Ja bih rekao da je LG GN800-B best buy za 250-300 eur, ali svakako za jedne derikoze odlicna cena - maltene da ne moras na kp da ides.
Za sve ostalo za sad je KP i dalje jeftiniji > Black friday cene nasih trgovaca
za seckanje kućišta ko stvoren, gde da uzmem dodatne setove za taj dremel?
U Games-u HyperX tastature na popustu. Narucio Alloy Origin 60% sa Aqua switch-evima, 7500 din.
Em me zeza trenutna tastatura, em me smorili plavi switch-evi. @hsv.stoned
Ova cena je vec par nedelja i nema veze sa BF. Dobar popust svakako
Ovaj ovlazivac je vrhunski ako ga neko merkaXiaomi će od sutra do ponedeljka imati do 45% na odabrani AIoT asortiman.
Pogledajte prilog 365213
Kупио сам машину Беко доста давно, не сећам се више када има више од 5 година. Мени лепо ради, жао ми је што ти се ово десило, надам се да ће бити боље.^ imam preporuku da zaobidjes beko.. ja posle lepog iskustva sa njihovom friziderom kupio masinu, prva se bukvalno zapalila, pa smo dobili zamenu ja reko ajde i drugi model da bude za svaki slucaj doplatih, Uz 15 nivelacija mene i majstora i svih zivih, skace ko besna na centrifugu ...
Моја препорука је да узмеш Горење али само и искључиво без икаквих дисплеја (нпр преостало време) и сл. Дакле да изгледа нормално и класично, јер Горење има одличне програме, одлично пере користио сам је у гостима милијарду пута. Боља од Бека, Бек само што се не квари, то му је предност, а Горење пере одлично.Je li neko naleteo na ok ponudu za veš-mašine sad? Ili da se ne uzdam uopšte u Crni petak. Nisam siguran ni koliko bih se uzdao u sve ove velike radnje, te ako neko ima preporuke za dobra mesta kupovine, hmu, unapred zahvalan!
Pisao ja vidi post #68Ovaj ovlazivac je vrhunski ako ga neko merka
Ako neko naleti na neku dobru ponudu za aparat za kafu (full atuomatic) nek javlja![]()
Hvala legendo, upravo narucio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari