Haha sad videh i ja... Nasmejah se fino... A ***, morao narod da dodje ujutru na posao pa da se krene sa snizenjima cena 😀 Nece to posle ponoci, internet prodavnica tad ne radiRuku na srce, ovo deluje kao da doticni mis jednostavno nije ni na kakvom BF popustu... nikakve oznake o popustu nema kraj te cene, a i ako uporedis cifre u RSD/€, prakticno ispadne taman tih 85€ koliko regularno kosta u MM 🤣
P.S. Izgleda da su te culi bogovi marketinga & prodaje iz Gigatrona, u ovom trenutku je cena 7500 za taj mis 🤣
@nidzesi Ako si iz Bg ili NS, obiđi njihove prodavnice. Rekao bih da ga imaju na stanju u većini prodavnica, barem po dostupnosti sa stranice proizvoda od jutros.
Zbog zdravlja xD
... i da se procita koji ironican post koji odise nezadovoljstvom na nekom forumu da bi se eventualno neko pocesao po glavi.Haha sad videh i ja... Nasmejah se fino... A ***, morao narod da dodje ujutru na posao pa da se krene sa snizenjima cena 😀 Nece to posle ponoci, internet prodavnica tad ne radi
Svake godine je pa ce i sad, sve u principu sto je 24-48h vredi. Ovi 'popusti' od dve nedelje pre pa do dve nedelje posle samog BF su smesni i svi na threadu vidimo.
Odlican monitor, uz HP X27q najbolja kupovina u tom rangu.Ko je zainteresovan za monitor, ima Gigabyte G27Q na dobrom sniženju u Gigatronu. Sad je 32000 din.
Ja ga kupio pre nedelju dana po većoj ceni jer su me u dve prodavnice uveravali da nema šanse da bude na sniženju za crni petak. Kao već je na sniženju. Bio nestrpljiv pa naseo.
Ja bih rekao da je LG GN800-B best buy za 250-300 eur, ali svakako za jedne derikoze odlicna cena - maltene da ne moras na kp da ides.Odlican monitor, uz HP X27q najbolja kupovina u tom rangu.
Kad bi ga imalo za 250e onda bi mogli da ga poredimo. Ovako posto je uvek izmedju 350 i 450 onda bas i ne ide u tu kategoriju.Ja bih rekao da je LG GN800-B best buy za 250-300 eur, ali svakako za jedne derikoze odlicna cena - maltene da ne moras na kp da ides.
Za sve ostalo za sad je KP i dalje jeftiniji > Black friday cene nasih trgovaca
za seckanje kućišta ko stvoren, gde da uzmem dodatne setove za taj dremel?
U Games-u HyperX tastature na popustu. Narucio Alloy Origin 60% sa Aqua switch-evima, 7500 din.
Em me zeza trenutna tastatura, em me smorili plavi switch-evi. @hsv.stoned
Ova cena je vec par nedelja i nema veze sa BF. Dobar popust svakako
Ovaj ovlazivac je vrhunski ako ga neko merka 🙂Xiaomi će od sutra do ponedeljka imati do 45% na odabrani AIoT asortiman.
Pogledajte prilog 365213
Kупио сам машину Беко доста давно, не сећам се више када има више од 5 година. Мени лепо ради, жао ми је што ти се ово десило, надам се да ће бити боље.^ imam preporuku da zaobidjes beko.. ja posle lepog iskustva sa njihovom friziderom kupio masinu, prva se bukvalno zapalila, pa smo dobili zamenu ja reko ajde i drugi model da bude za svaki slucaj doplatih, Uz 15 nivelacija mene i majstora i svih zivih, skace ko besna na centrifugu ...
Моја препорука је да узмеш Горење али само и искључиво без икаквих дисплеја (нпр преостало време) и сл. Дакле да изгледа нормално и класично, јер Горење има одличне програме, одлично пере користио сам је у гостима милијарду пута. Боља од Бека, Бек само што се не квари, то му је предност, а Горење пере одлично.Je li neko naleteo na ok ponudu za veš-mašine sad? Ili da se ne uzdam uopšte u Crni petak. Nisam siguran ni koliko bih se uzdao u sve ove velike radnje, te ako neko ima preporuke za dobra mesta kupovine, hmu, unapred zahvalan!
Pisao ja vidi post #68Ovaj ovlazivac je vrhunski ako ga neko merka 🙂
Ako neko naleti na neku dobru ponudu za aparat za kafu (full atuomatic) nek javlja 😀
Hvala legendo, upravo narucio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari