Šta je novo?

Popusti tokom 2022.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Batalio sam ozbiljno igranje odavno, nego i dalje volim kad zasednem sa to bude sve kako treba. Dakle ostajem na kablu. Jos ako ima kao sto Kovac kaze 150g, to je 70g vise od moje tolerancije za tezinu misa..
Razer i Logitech misevi sa wireless-om su 55-70g. Barem ovi dobri. Meni je manjak kabla i dodatnog otpora od strane istog velik benefit.
No, da ne idemo offtopic.

Ima li nekog tableta pogodnog za starije generacije na popustu?

Ništa kršteno od tableta nisam video.

Nesto od on-ear/over-ear (non gaming) zicnih slusalica?
Nesto sto bi M1 Macbook mogao da potera (bez dodatnog DACa i slicno).

Na sajtu samsunga korisnici pišu da mnoge funkcionalnosti ne rade kod nas za gw4. Ima li leka za to pošto je cena baš primamljiva?
Koliko znam, ovi nasi odu do najblize granice da aktiviraju i to je to. Znam da su se zalili kad se apdejtuje moraju opet do granice. Mada po meni te funkcije koje nisu dostupne nisu ni bitne, jer ne verujem u preciznost niti mi trebaju sa 23god

Aha. Znači osoba koja mi to uzme u Nemačkoj može da aktivira sve usluge i onda će to raditi. Ova informacija mi znači.

Razer i Logitech misevi sa wireless-om su 55-70g. Barem ovi dobri. Meni je manjak kabla i dodatnog otpora od strane istog velik benefit.
No, da ne idemo offtopic.
Kupio sam Logitech Lightspeed bas zbog toga, i nema nikakav delay a igram i FPS i MMO semi-competitive. Sve preporuke za njihove wireless stvari, osim za slusalice.

Sto se tice novih modela LG tv-a slaba(nikakva) je ponuda kod nas a o popustma da ne govorimo,pa se razmisljam da ne cekam vise,i opet pazarim na KP.(C2model konktrtno)

Poslednja izmena:
To moguće da si gledao posle pisanije, popust je na games-u ne monitoru. Al’ čisto da zatvorimo priču o gramažama, verujem da je amazon merodavniji od ovih naših cigana :)
Gramaza pacova

Nisam gledao posle pisanja jer sto bih napisao da mis ima 150 grama a istina je:

The Pulsefire Dart weighs 110g and weighs (with cable) 150g.

Tako da nikakve buve ja nisam pustio a to sto se pojedine prodavnice prave pametne pa izostave brdo informacija nije moj problem.

Da si naveo ‘The Pulsefire Dart weighs 110g and weighs (with cable) 150g’ to bi bilo ok( da ne bude zabune, editovao si poruku i dao ispravan info posle ove pisanije). Bez toga je samo bubica zbog koje bi neko odustao od kupovine od ovog sjajnog pacova. A taj ko će koristiti sa kablom, ***, ima i boljih wired rešenja.
A to za radnje se slažem, na ovom je na deklaraciji čak naveden kao drugi model 😂

Prvi post kada sam napisao ja sam pogledao na google i tek u monitor radnji sam video info a to sto oni pogresno pisu nije moj problem ali cak i sa 110 grama opet je pretezak, ko ne voli teske miseve sve preko 70 grama je tesko, imam dva misa jedan je 61 grama drugi je 62 grama i kada sam uzeo neki bezicni mis koji je imao sa baterijama 75 grama kao ciglu da drzim u ruci.

Inace niska cena pa se popust ne oseti puno, ali sasvim pristojne bubice ko voli klasicne non-iem varijante. Steta jedino sto nema P verzije sa mikrofonom.

Na forumu kažu da je dobar. Ima i recenzija

postavi još neku sliku da vidimo šta ide od kablova
Od kablova ide USB-c, kao extender za rf prijemnik. 1.8m meni baš dobro legao. A valjda može i da se puni sa njim, to nisam probao.

Skroz je logicno da moze.

Duže vreme merkam tablete, mislim da je "Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)" za 275e na KP najbolja ponuda što može da se nadje. Na tom može komotno da se crta
Van budžeta. Ovo je da se penzioneri snalaze za YT. Za 275 bi im se mogao laptop uzeti.

Kakva je situacija sto se tice preciscivaca vazduha, je l ima neko info da li ce biti nekih dobrih popusta?

Van budžeta. Ovo je da se penzioneri snalaze za YT. Za 275 bi im se mogao laptop uzeti.
mislim da ne bi želeo da kupiš (nov) laptop za te pare, osim ako nije namenjeno da mučiš nekoga sa njim.
U tom slučaju bolje uzmi nešto polovno što valja, nego novo što ne valja, buvalno bačen novac.

mislim da ne bi želeo da kupiš (nov) laptop za te pare, osim ako nije namenjeno da mučiš nekoga sa njim.
U tom slučaju bolje uzmi nešto polovno što valja, nego novo što ne valja, buvalno bačen novac.
Bukvalno, najgora nova stvar do 300e je laptop, ako baš mora obavezno da ima SSD i neki ryzen cpu, po mogućnosti sa 8gb rama. Bar neki koji je najjeftiniji sa tim specifikacijama

Uzeo i ja pacova, odlican je, za te pare top kupovina, i gramaza je skroz ok, stabilan je i posluzice itekako za sve od gejminga do bleje na kompu :D

Bukvalno, najgora nova stvar do 300e je laptop, ako baš mora obavezno da ima SSD i neki ryzen cpu, po mogućnosti sa 8gb rama. Bar neki koji je najjeftiniji sa tim specifikacijama

Ima polovnih fenomenalnih za te novce.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno