Pa ako ne radi ne treba mi Zadar, ali da vidim kakva rešenja imaju, možda bude korisno...
Zašto se bakcem uopšte? Zanimljivo mi je da ispitam šta i kako radi i malo sebi približim svet kodi addonova, inače se ne bih ni zanimao sa pvr-om jer mi ne treba niti ga koristim...
Generalno, pošto ne podržavam builove, I zaista samo gluposti trpaju da ljudima olakšaju kao koriscenje, ali onda nista ne zavisi od tebe, ali ko želi nek koristi... Ipak ima ljudi koji hoće samo da dodaju na svoj već sređen kodi, za njih je addon, ko se ne razume, nek koristi builove...
A novi, radim jer BlueThunder kako radi je bezveze, potreban je wizard za promenu portala, a to ko neće build ne treba, zatim same portale ne ubacuje kako treba, ume da u istoj "turi" ubaci duplikate i tako dalje...
Robin pak radi drugačije sa mnogo manjom i sarenijom "bazom" i dosta ne radi, ali mi je zanimljiv pristup...
Faktički problem je do nestabilnih servera, pa ako je tako onda je bespredmetno pričati uopšte o buildovima...
Ukoliko bi radili, novi addon bi imao veće iskoriscenje, jer je prvobitna namena bila 3u1, da možete da birate čije portale da koristite sve u okviru jednog addona...
Ovako, biće nešto slično verovatno, samo da nadjem vremena da to malo upickam...
Naravno da li će raditi stalno ili ne, neće biti do mene