Šta je novo?

KODI buildovi

Namestio sam i elementum, sad sve imam, bravo

Meni ne radi ni green ni aguia vavoo, probao više puta.

Green ne radi ni meni, verovatno banuju po mac adresi, jer ip sam menjao na više uređaja i tablet, telefon laptop. A aguia sam juče namestio i radi, pitanje je vremena kada će i tamo da banuju, nema ništa džabe jer je ovo postalo masovno i onda hoće da zarade

meni neće ni po tom uputstvu da radi pvr green build

Instalirao sa store vidim da je verzija 19.3
Sada radi aqua vavo. Ima li jos neki, dajte mi link, odakle mogu da povucem arenu premium

Instalirao sa store vidim da je verzija 19.3
Sada radi aqua vavo. Ima li jos neki, dajte mi link, odakle mogu da povucem arenu premium
A svi rade na 19.3-19.4 a ono sto trazis radi na Green i Zadar ako imas srece da pokrenes PVR o toj problematici imas u ranijim postovima kako i gde radi .

Samo je potrebno da jedan podeli ;)

Nisu dzabe rekli,nema dzabe ni kod babe. Green def ne radi,vjerovatno IP sto ste rekli,mada sam probao preko mob hot spot da sherujem da vidim oce li povuci,ma kakvi.
Na pr ko starog mi radi sve normalno na lap topu. ko ce mu znati koji mu je vrag

Zato rade na tome da rese ljude muke oko pokretanja
Mislim da je nemoguće da ograniče samo na one na primer koji doniraju, jedino ako ne nameste, ako umeju, neku vrstu logovanja, drugi način ne postoji... I opet tu moraju da ograniče broj konekcija... Mislim, previše komplikovano...
A onda su tu već ušli u komercijalne vode, i primarna namena se izgubila...
A ko ima da plati, ima pametnije varijante...

Ako nemaš pristup root-u ne možeš da priđeš tom diru gde kodi instalira addonove...
Moj ti je predlog da predje na 19, nema više nikakvog razloga da se bude na 18....
digao sam na 19.3 , ispratio sve tvoje korake (nesto je stucao na stavci 3 .. kaze ne moze da instal, pyton itd itd)ali nakon stavke 6 sve radi i svi kanali su tu.
Ne lezi mi ovo kako izgeda u Kodi-ju , kako da instaliram sada BT build mnogo mi je vise user frendly i na njega sam navikao / a ti si naveo da nakon stavke 6 ne istalirati build nikakav! Kako to uraditi?? Hvala.

digao sam na 19.3 , ispratio sve tvoje korake (nesto je stucao na stavci 3 .. kaze ne moze da instal, pyton itd itd)ali nakon stavke 6 sve radi i svi kanali su tu.
Ne lezi mi ovo kako izgeda u Kodi-ju , kako da instaliram sada BT build mnogo mi je vise user frendly i na njega sam navikao / a ti si naveo da nakon stavke 6 ne istalirati build nikakav! Kako to uraditi?? Hvala.
Pa samo instaliraj skin Confluence I biće ti isti interfejs

@dEXE - gledao ovu temu 15 puta, nigde nisam nasao tvoje uputstvo. Daj mi link

evo sam fresh update...

sbb def sece , tj PVR nece da povuce listu , dzaba update liste itd ... da li je NAT ili ne, to je nedoumica (ja sam na 178.148...)
hotspot yettel radi SVAKI put a testirao sam X puta ovih dana....

Elementum radi na obe price

19.3 , android tv, dREx repo i instalacija cela, Beograd lokacija.

Jel kome proradio? Ako jeste, neka mi javi na pm😁

Ljudi, nije Sbb, već server od green pvr-a, ne znam tačno kako filtrira, pretpostavljam ako se menja portal sa iste ip adrese, u toj situaciji ista ip prijavi dve različite mac adrese... Takođe ne znam da li je permanent ban ili ističe posle nekog vremena, ali mislim da je trajan...
Pošto su na Greenu svi portali sa istog servera, jednom kad ste banovani, ne vredi promena portala...
Jedini način je promena ip adrese od provajdera... Što u slučaju da ste natovani, može da se desi da opet dobijete banovani, mada pretpostavljam da je to mala šansa...

Imam TV android box. Kodi i Balkan green revolution. PVR ne skida listu programa. Ni jedan portal. Preko hotspota radi ali ne i preko Wi-Fi. Poveyao direktno na kabal opet ne radi. Ima li neko resenje??? Pozdrav!!!

Evo alternativne manuelne instalacije Green i Bluethunder PVR addon-a, i objašnjenje šta i kako radi, da se ne bi stalno postavljala pitanja...
Mislim da je sve napisano prilicno detaljno, a mozda sam nesto i preskocio :)
Za sada uglavnom sve radi, dokle, ne zna se, zavisi od autora, jer svakog trenutka mogu nesto da izmene, a i uvode neke VIP *******cije...
Za sam build me ne pitajte, jer ne koristim...
Malo se potrudite i naucite nesto, pa ce vam sve ubuduce biti lakse...
Green Revolution Kodi addon - ručna instalacija
Za koju platformu? Mozda glupo pitanje ali meni nije jasno :)

Vrh Dno