Samo addon se instalira a ne wizard, ako na aquia vavoo mislis.Pa taj zip i tražim ako neko ima
A ovo drugo, kao što rekoh, instalira se wizard preko repoa, ali u njemu nema buildova, dakle beskoristan je...
Nisi me razumeo, pričam o dva exyu builda...hm kako beskoristan kad rade kanali
Pa nije valjda da nema niko rad da podelia zip poseduju ljudi koji su u FB zadar grupi![]()
Radi ovo zaista, ima dosta naših programa, i gomila nekih portugalskih addonova u repu...https://arrownegra.github.io i iz video add-ons instaliraj aguia-vavoo, rade svi kanali. I Arene i SK.
Probao sam i taj build...ali on instalira sve...nije mi lista bila stabilna....https://arrownegra.github.io i iz video add-ons instaliraj aguia-vavoo, rade svi kanali. I Arene i SK.
Da ali posle nekog vremena izbaci kanal...neki nece uopste da se otvore....nedostaju Arena premium 1,2,3......vazno za sport....👍svi ti kanali rade preko Zadar builda No1 ZTEU World
Tacno....ista lista....👍svi ti kanali rade preko Zadar builda No1 ZTEU World
Tako je i kod mene bilo.....od tada nece vise....i kraj....za mene najbolji je bio Blue Thunder na Kodi Leia 18.9......steta sto vise ne radi....☹Danas mi ne radi pvr na green build, do skoro je sve radilo. Priavljuje ono autentification fail
Isti je taj "BlueThunder" kao i sad... Problem su serveri, možda veća navala i u suštini najviše banovanje ip adresa...Tacno....ista lista....👍
Tako je i kod mene bilo.....od tada nece vise....i kraj....za mene najbolji je bio Blue Thunder na Kodi Leia 18.9......steta sto vise ne radi....☹
Čovek objasnio, nema linka, jedino da nadjes negde zip od repoa, ili na fb u grupi, ali neće ljudi da dele, jerbo se povećava mogućnost da ne radi ubudućeDajte link za taj zadar build
Stavi refresh rate na 60Zna li neko zašto robinhood build ne radi na anroidu, na laptopu mi radi.
Na telefonu kada uđem u kodi pojavi se njihov glavni ekran i sve zamrznuto ne mogu nige da klikne, zna li neko rešenje?
Pa to sam mislio da neko postavi link da skinem zip repoČovek objasnio, nema linka, jedino da nadjes negde zip od repoa, ili na fb u grupi, ali neće ljudi da dele, jerbo se povećava mogućnost da ne radi ubuduće
Meni treba zbog tehničke prirode, pa ništa...
Ne žalite se samo ljudi, sve radi pod određenim uslovima, sve već objašnjeno...Nijedan build mi ne radi. Onaj green je bio dobar ali sada ni on ne radi
Jeste mi na 60Stavi refresh rate na 60
Ma probao sam i po tvom uputstvu i isto mi onaj autentification failure prijavljuje za pvrNe žalite se samo ljudi, sve radi pod određenim uslovima, sve već objašnjeno...
Kad zaista ne bude radilo, bićete obavešteni![]()
instalisi ovo isti su kanali na obaDajte link za taj zadar build
Pa šta je do mene kad mi je do juče radio green build, nisam imao problem 3 meseca i sad ne radi a sve istoOK, ne sporim, ali je nešto do tebe, ima više razloga...
A u krajnjem slučaju instaliraj ovo sto ti predlaže @mirodvd, proverio, radi...
Možda taj portal više ne radi, ima ih veliki broj...Pa šta je do mene kad mi je do juče radio green build, nisam imao problem 3 meseca i sad ne radi a sve isto
Radi ovo hvala za iptv ima sportklub što mi treba.instalisi ovo isti su kanali na oba
![]()
Aguia Vavoo Addon Kodi 2023 - Best For Kodi
tutorials-iptv-xbmc.blogspot.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari