Šta je novo?

KODI buildovi

Još kad bi neko nakačio repo da se proba, posto na svim poznatim adresama nema ništa...
Isto važi i za robinhood...
Svi pričaju da oba rade, a prvi nigde nema instalacije, a ovaj drugi u wizardu ima prazno ne postoji ni jedan build ponuđen...
Tako da mi bas sve to nije jasno...
Inače, trebaju mi radi jednog projekta ;)

Pa taj zip i tražim ako neko ima ;)
A ovo drugo, kao što rekoh, instalira se wizard preko repoa, ali u njemu nema buildova, dakle beskoristan je...

Meni je sve radio normalno,unazad dva mjeseca bez problema,na tv i komp. Uglavnom je bio SK,eventualno Arena ako pustim preko tv. Al eto,nema sanse da ga upalim nedelju dana,ni tv ni komp. Nece da radi,dalje ne mogu da provalim zasto. Nije ovo primarno,imam kablovsku al bih volio da ga sredim kada mi djeca zauzmu tv

hm kako beskoristan kad rade kanali
Nisi me razumeo, pričam o dva exyu builda...
Robinhood, ima repo na url-u, kada se instalira, iz samog repa moguće je instalirati wizard, koji služi za instalaciju buildova, jer iz samog repa je to nemoguće. U tom wizardu, na tabu gde se bira build za instalaciju, nije ni jedan ponuđen, tj. polje za izbor je prazno, dakle ne radi... Ne pričam ukoliko neko vec ima instalirano...
A što se drugog tiče, Zadar builda, njemu url za repo ne radi, dakle moguće ga je instalirati ručno samo ako neko ima zip repoa, njega tražim ;)
A ovaj aquia ću pogledati, nisam na njega mislio, ali ok kao referenca, možda i on posluži na mom projektu ;)

a zip poseduju ljudi koji su u FB Zadar grupi :)

Prilozi

• image_2022-11-10_204645111.png
    image_2022-11-10_204645111.png
    2.6 MB · Pregleda: 63
a problem sto onda instalise kurta i murta i opet smo na pocetku
a ima na FB AMKO grupi ljudi koji nude svasta i ima jedan lik koji radi novi build i koji ce biti besplatan e sad pitanje kad ce da uradi i kako ce raditi ostaje da vidimo kad bude u javnosti tak da do tad ko ima sreda da mu radi green nek drzi modem online i nek uziva u programima a ostali nek cekaju bolja vremena ili uzmu neku placenu listu ima ih za sitne pare i ok rade ali ovde nije mesto za takve teme

Juče probao da uradim po uputstvu @dEXE i sto se tiče TV sve radi 👍

Prilozi

• Screenshot_20221110-220958_Kodi.jpg
    Screenshot_20221110-220958_Kodi.jpg
    110.9 KB · Pregleda: 66
Danas mi ne radi pvr na green build, do skoro je sve radilo. Priavljuje ono autentification fail

Poslednja izmena:
Tacno....ista lista....👍

Tako je i kod mene bilo.....od tada nece vise....i kraj....za mene najbolji je bio Blue Thunder na Kodi Leia 18.9......steta sto vise ne radi....☹
Isti je taj "BlueThunder" kao i sad... Problem su serveri, možda veća navala i u suštini najviše banovanje ip adresa...
Dakle po stoti put, ako vam ispise authentication error, znači da portal ne radi, moguće da je do njega, ali probajte drugi, ako neće onda ste verovatno nanovani I jedino je rešenje promena ip adrese...

Zna li neko zašto robinhood build ne radi na anroidu, na laptopu mi radi.
Na telefonu kada uđem u kodi pojavi se njihov glavni ekran i sve zamrznuto ne mogu nige da klikne, zna li neko rešenje?

Dajte link za taj zadar build
Čovek objasnio, nema linka, jedino da nadjes negde zip od repoa, ili na fb u grupi, ali neće ljudi da dele, jerbo se povećava mogućnost da ne radi ubuduće ;)
Meni treba zbog tehničke prirode, pa ništa...

Nijedan build mi ne radi. Onaj green je bio dobar ali sada ni on ne radi

Zna li neko zašto robinhood build ne radi na anroidu, na laptopu mi radi.
Na telefonu kada uđem u kodi pojavi se njihov glavni ekran i sve zamrznuto ne mogu nige da klikne, zna li neko rešenje?
Stavi refresh rate na 60

Čovek objasnio, nema linka, jedino da nadjes negde zip od repoa, ili na fb u grupi, ali neće ljudi da dele, jerbo se povećava mogućnost da ne radi ubuduće ;)
Meni treba zbog tehničke prirode, pa ništa...
Pa to sam mislio da neko postavi link da skinem zip repo

Nijedan build mi ne radi. Onaj green je bio dobar ali sada ni on ne radi
Ne žalite se samo ljudi, sve radi pod određenim uslovima, sve već objašnjeno...
Kad zaista ne bude radilo, bićete obavešteni :)

Jeste mi na 60

Ma probao sam i po tvom uputstvu i isto mi onaj autentification failure prijavljuje za pvr
OK, ne sporim, ali je nešto do tebe, ima više razloga...
A u krajnjem slučaju instaliraj ovo sto ti predlaže @mirodvd, proverio, radi...

Nazad
Vrh Dno