Samo zato sto je dž.Zato me stvarno interesuje da li te liste i taj bild prati tolika pompa kao posledica pravog kvaliteta ili samo zato što je džabe.
Isto, radilo za LŠ u 18:45, ponovo probao u 21, riknulo. I preko A1 i wifi na telefonu, i sbb na tvupravo kuci imam verziju 19,4 matrix i instalirao preko https://dexe.win/kodi/ i neće da učita listu, a učitavao je do juče uveče. garant je do SBB oni blokiraju kako na a1 i mts radi normalno
Za ovo imaš svašta I radi odlicno, seren, fen... Ali mora rd...Takođe isto i kod meneNego hteo sam da pitam ima li neki dobar plugin za gledanje filmova i serija a da radi kako treba, šta preporučujete?
@dEXE - samo da javnem da nisam ovo uspeo , da li ima jos neka sugestija? kada prekopiram iz 19tice /resources/ settings.xml u profile/addon_data/BlueThundera/ u BT config se cela tabela sa portalima rasformira - nije upotrebljivo....Deinstaliraj tvoj BlueThunder sa sve setings, da bi pri instalaciji stavio moja podešavanja, instaliraj za tvoju platformu, i trebalo bi da radi... Kao što sam napisao, probaš sva 4 portala, mada sada mislim da sva 4 rade, ali kako koji crkne... Kad svi crknu moraš apdejt portala, nema druge... Ili sam da ga uneseš...
Sad videh da si na starom Kodiju, nisam siguran da će na njemu da radi... Onda samo fajl prekopiraj ako znaš kako u user pa gde su settings od addonova...
To nisu isti fajlovi, da ne kažem putanje...@dEXE - samo da javnem da nisam ovo uspeo , da li ima jos neka sugestija? kada prekopiram iz 19tice /resources/ settings.xml u profile/addon_data/BlueThundera/ u BT config se cela tabela sa portalima rasformira - nije upotrebljivo....
a probao sam i reset (sbb) rutera korz mysbb kao i hotspot yettel svuda izbacuje authentication failed ... i dalje sve ostalo radi tiptop samo PVR škripi...
zbunj?
hmmm pa na Android TV (Philips)tesko da mogu da imam root pristup? Mada je u osnovu to Android 9.0 OS ... Ja sam uzeo setting is aarch64 zip.a , ima li ideje za putanju gde da ga "turim"? ili nekako drugacije da izvtrsim operaciju "tutni settings dje mu mjesto"?To nisu isti fajlovi, da ne kažem putanje...
To gde su ga ti stavio je addon_data koji je vidljiv i nalazi se u userdata, tu treba da ti bude prazan direktorijum a fajl settings. xml iz zipa treba da staviš u addons folder koji se na različitim sistemima nalazi na drugačijim putanjama... Pod linuxom je sakriven i moraš da imaš root pristup da bi došao do njega...
Ma jok, evo i kolega ima mts, ne radi više ni njemu.
Neuobičajeno, ne znam šta bi moglo da bude... Moraš da pogledaš u logu kakva je greška... Obično je nešto do samog sistema, razni androidi umeju da zezaju, ili je nešto do usera i passworda i to se dešavalo... Onda valja promeniti pass na nešto prostije, nema pravila...@dEXE Pokusavam da koristim onaj tvoj addon za titlove u Kodiju, ali mi uvek izbacuje ovu poruku. Idem na manual search, ali nikada ne pronadje niti jedan titl.Pogledajte prilog 362259
Izvini dEXE, moja greška. Sve radi savršeno, hvala na pomoći.Neuobičajeno, ne znam šta bi moglo da bude... Moraš da pogledaš u logu kakva je greška... Obično je nešto do samog sistema, razni androidi umeju da zezaju, ili je nešto do usera i passworda i to se dešavalo... Onda valja promeniti pass na nešto prostije, nema pravila...
KODI radi na bilo kom intrenetuna telekomu kodi i dalje radi normalno....
Znam i video sam, lepo sam trazio pomoc i da me uputite na pravo mesto@ssrki ovo je tema o build-ovima. tema o samom KODI-ju je https://forum.benchmark.rs/threads/kodi-i-addonovi-za-kodi.394281/unread
aktuelna verzija je 19.x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari