Šta je novo?

KODI buildovi

Sad sam probao preko moba a1 mreža otvara sve arene.dobro je i ovako kad vidim da nekom ništa ne otvara

Sve imam nameru da pitam, a nikako da postignem, kako vam rade Arene na green bildu kada je tolika potražnja za njim?

Pri tome ne mislim na program izvan prajma, u utorak ujutru na Arena 3 kada ide repriza utakmice ruskog fudbalskog prvenstva ili nemački rukomet, već kada je Liga šampiona ili kada igraju Zvezda i Partizan.

Sećam se vremena od pre nekoliko meseci, kada sam koristio PVR tog bilda i kada su kanali nekada radili, a nekada baš i ne, pa se nikako ne bi mogli nazvati stabilnom opcijom.

E sad, možda se u međuvremenu nešto promenilo i možda su te njihove liste preko noći postale pojam stabilnosti, ali ako je već tako, onda i ne čudi to što žele da ih monetizuju... Jer ono što je traženo, a traženo je zato što je dobro, i treba da ima cenu.

A u vreme kada sam koristio njihov PVR to svakako nije vredelo bilo kakvog novca jer je ponekad radilo dobro, ponekad seckalo a nekada određeni kanali nisu ni mogli da se pokrenu. Zato me stvarno interesuje da li te liste i taj bild prati tolika pompa kao posledica pravog kvaliteta ili samo zato što je džabe.

Ove što mogu da puštam sem 4 i 7 rade kao sat. I kad je LŠ radi normalno stvarno nemam primedbi retko ali baš retko kad izbaci. Za sada ne bi ja tu ništa dirao 😀

Šta sam gledao gledao gotovo više neće ni listu da učita. Instalirao na tel preko a1 radi normalno.

Takođe isto i kod mene :( Nego hteo sam da pitam ima li neki dobar plugin za gledanje filmova i serija a da radi kako treba, šta preporučujete?

Balkan Green Revolution 3.1.1. zip i Blue Thunder i Kodi 19.4 Matrix radi sve bilo gde i bilo koji net ali kad ga instalirate preko zip fajla a ne preko url adrese koja je by the way prazna...

upravo kuci imam verziju 19,4 matrix i instalirao preko https://dexe.win/kodi/ i neće da učita listu, a učitavao je do juče uveče. garant je do SBB oni blokiraju kako na a1 i mts radi normalno

Takođe isto i kod mene :( Nego hteo sam da pitam ima li neki dobar plugin za gledanje filmova i serija a da radi kako treba, šta preporučujete?
Za ovo imaš svašta I radi odlicno, seren, fen... Ali mora rd...

Deinstaliraj tvoj BlueThunder sa sve setings, da bi pri instalaciji stavio moja podešavanja, instaliraj za tvoju platformu, i trebalo bi da radi... Kao što sam napisao, probaš sva 4 portala, mada sada mislim da sva 4 rade, ali kako koji crkne... Kad svi crknu moraš apdejt portala, nema druge... Ili sam da ga uneseš...
Sad videh da si na starom Kodiju, nisam siguran da će na njemu da radi... Onda samo fajl prekopiraj ako znaš kako u user pa gde su settings od addonova...
@dEXE - samo da javnem da nisam ovo uspeo , da li ima jos neka sugestija? kada prekopiram iz 19tice /resources/ settings.xml u profile/addon_data/BlueThundera/ u BT config se cela tabela sa portalima rasformira - nije upotrebljivo....
a probao sam i reset (sbb) rutera korz mysbb kao i hotspot yettel svuda izbacuje authentication failed ... i dalje sve ostalo radi tiptop samo PVR škripi...

zbunj?

čitaj prethodne postove jel vidiš da ni meni ne radi na sbb do njih je

@dEXE - samo da javnem da nisam ovo uspeo , da li ima jos neka sugestija? kada prekopiram iz 19tice /resources/ settings.xml u profile/addon_data/BlueThundera/ u BT config se cela tabela sa portalima rasformira - nije upotrebljivo....
a probao sam i reset (sbb) rutera korz mysbb kao i hotspot yettel svuda izbacuje authentication failed ... i dalje sve ostalo radi tiptop samo PVR škripi...

zbunj?
To nisu isti fajlovi, da ne kažem putanje...
To gde su ga ti stavio je addon_data koji je vidljiv i nalazi se u userdata, tu treba da ti bude prazan direktorijum a fajl settings. xml iz zipa treba da staviš u addons folder koji se na različitim sistemima nalazi na drugačijim putanjama... Pod linuxom je sakriven i moraš da imaš root pristup da bi došao do njega...

To nisu isti fajlovi, da ne kažem putanje...
To gde su ga ti stavio je addon_data koji je vidljiv i nalazi se u userdata, tu treba da ti bude prazan direktorijum a fajl settings. xml iz zipa treba da staviš u addons folder koji se na različitim sistemima nalazi na drugačijim putanjama... Pod linuxom je sakriven i moraš da imaš root pristup da bi došao do njega...
hmmm pa na Android TV (Philips)tesko da mogu da imam root pristup? Mada je u osnovu to Android 9.0 OS ... Ja sam uzeo setting is aarch64 zip.a , ima li ideje za putanju gde da ga "turim"? ili nekako drugacije da izvtrsim operaciju "tutni settings dje mu mjesto"?

Ako nemaš pristup root-u ne možeš da priđeš tom diru gde kodi instalira addonove...
Moj ti je predlog da predje na 19, nema više nikakvog razloga da se bude na 18....

Meni na a1 radi. A na poslu mts radilo. Što neko reče nek naplaćuju neku normalnu cifru pa ko hoće nek plati...

Prilozi

• Screenshot_2022-11-02-14-40-35-107_org.xbmc.kodi.jpg
    Screenshot_2022-11-02-14-40-35-107_org.xbmc.kodi.jpg
    457.8 KB · Pregleda: 19
  • Screenshot_2022-11-02-14-40-22-041_org.xbmc.kodi.jpg
    Screenshot_2022-11-02-14-40-22-041_org.xbmc.kodi.jpg
    332.7 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot_2022-11-02-14-39-03-639_org.xbmc.kodi.jpg
    Screenshot_2022-11-02-14-39-03-639_org.xbmc.kodi.jpg
    471.5 KB · Pregleda: 11
  • Screenshot_2022-11-02-14-38-48-247_org.xbmc.kodi.jpg
    Screenshot_2022-11-02-14-38-48-247_org.xbmc.kodi.jpg
    345.6 KB · Pregleda: 16
Meni Green i Blue Thunder rade neprestano vec nedelju dana unazad i na fonu i na tv komp. Supernova.

@dEXE Pokusavam da koristim onaj tvoj addon za titlove u Kodiju, ali mi uvek izbacuje ovu poruku. Idem na manual search, ali nikada ne pronadje niti jedan titl.Screenshot_20221102-221456_Kodi.jpg

@dEXE Pokusavam da koristim onaj tvoj addon za titlove u Kodiju, ali mi uvek izbacuje ovu poruku. Idem na manual search, ali nikada ne pronadje niti jedan titl.Pogledajte prilog 362259
Neuobičajeno, ne znam šta bi moglo da bude... Moraš da pogledaš u logu kakva je greška... Obično je nešto do samog sistema, razni androidi umeju da zezaju, ili je nešto do usera i passworda i to se dešavalo... Onda valja promeniti pass na nešto prostije, nema pravila...

Neuobičajeno, ne znam šta bi moglo da bude... Moraš da pogledaš u logu kakva je greška... Obično je nešto do samog sistema, razni androidi umeju da zezaju, ili je nešto do usera i passworda i to se dešavalo... Onda valja promeniti pass na nešto prostije, nema pravila...
Izvini dEXE, moja greška. Sve radi savršeno, hvala na pomoći.

Ljudi ajde me uputite malo o kodiju 18.9
Listam ali ne nalazim, posto ste u materiji.
Instalirao na tel i android tv, ali nemam neke kanale, youtube ne radi itd

ponovo lepe vesti, taman što sam nasao neku m3u listu na kupujem prodajem 300din mesecno što je smešno dobio test na 24h i reko aj da probam kodi i balkan green kad ono sve normalno radi. 🤓
slika je bolja na kodiju, nekako je tečnija naspram m3u liste koja secka u pm.
nije losa ni ova m3u lista u nuždi, ako green bude zezao uzeću je

Ne znam kako radi to na kodiju pošto ne koristim ali nemoj bacati pare na listu za 300 dinara, bolje na nešto drugo potroši, neće to valjati

Nazad
Vrh Dno