Šta je novo?

KODI buildovi

Kako zaobiđete grešku za blue thunder ili je nedobijate?

Blue Thunder ne radi za iptv.
Rade Green Revolution i Zadar Build.

A u greenu pomoću čega puštate kanale pvr koji. Mada iptv je mts, ja opet kažem da je sbb nešto blokirao.

Mislim da je mislio na BlueThunder build a ne addon... Jer je addon u okviru green revolution builda...

Da, skonto sam. Dexe jel tebi rade kanali na greenu, jel si ti na sbbu? Čim loadujem kodi van sbb mreže odma učitava kanale... Probao na više lokacija

Kući mi je sbb ali ne koristim pvr, to sam više onako za vas nameštao, pa ti ne mogu reci...
A tamo gde probam, tj. na poslu kad imam vremena, nije sbb... Mada kao što rekoh onaj dan sva 4 portala radila i za 15 min odjednom ne radi ni jedan... Moguće da ima neka ip blacklista...

Ukoliko vam ne ucitava kanale sa neke mreze a hoce sa druge u 90% slucajeva problem se resava sa fabrickim resetom modema za internet. Nadam se da ce nekom pomoci.

Kući mi je sbb ali ne koristim pvr, to sam više onako za vas nameštao, pa ti ne mogu reci...
A tamo gde probam, tj. na poslu kad imam vremena, nije sbb... Mada kao što rekoh onaj dan sva 4 portala radila i za 15 min odjednom ne radi ni jedan... Moguće da ima neka ip blacklista...
Ja imam sbb.

Upravo sam probao nakačio se na mobilni Hotspot (Yettel) i proradio je PVR sa green revolution -a.

Znači da je neka blokada, e sad sa koje strane, da li sa sbb-a ili kod green revolution ekipe...

E ziv bio zmaj. Ja cenim da je sbb. Jer na istom lapu kuci sbb nece, u firmi mts oce.
Sad samo da vidimo kako da namunjimo da šljaka PVR

SBB najverovatnije blokira adrese koje se koriste za iptv na tim buildovima.

Ako ko uspe a ima sbb nek javi, ja sam probao vpn apk na eon al opet neće, mada nemam tu iskustva previše. Ne znam jel i moža ta varijanta.

Nije to ni do SBB-a ni do toga o cemu pricate. Moj komsija je na SBB a ja sam na Supernovi. Ja sam isao da mu instaliram Green na PC i uradio potpuno isto kao kod mene kuci na PC. Sta se desava... desava se sledece, sto se tice blue thunder pvr recimo... kod njega radi normalno recimo sad, posle 15 minuta pvr greska. Pa posle 3h opet radi recimo dva sata bez greske pa opet pvr greska i tako u krug sve, bez obzira da li menjas portal, radis update liste i portala, uvek se isto to desava, nekad radi, nekad ne. On je na SBB-u. Ja sam na Supernovoj, i kod mene se desava potpuno ista stvar kao i kod njega, samo ne u istim trenucima, recimo kad kod njega radi, kod mene ne radi, kad kod mene radi kod njega ne radi, postoje trenuci kad radi i kod mene i kod njega. Ne pomaze ni VPN, ukljucis, iskljucis, sa ili bez, isto ti je. Znaci nije do toga, nego sa Green-a nesto brckaju, ko zna sta to rade. Jedina razlika sto meni recimo na telefonu koji opet hvata wi fi od mog rutera Supernove, radi uvek normalno, tu non stop radi. Zasto, pojma nemam. Radi i sa i bez VPN na telefonu, radi i sa mobilnom mrezom ali samo na telefonu. Ja mislim da ce taj Green da prestane da radi za nedelju dana plafon ili tokom novembra meseca jer sad zele da se placa i slicno. Isto kao ona app Rokkr, to radilo sjajno dok nije doslo da se placa i onda prc. Toliko od mene, i eto mog iskustva sa Green, Pvr, Blue Thunder... nadam se da sam nekome pomogao, da ne bije glavu bezveze zasto nece da radi.

Ja imam dva interneta Yunet ADSL i WIFI koji dobija intrenet od SBB-a i na oba sa isto ponasa ono sto mi radi je preko Zadar bulida ne PVR nego ZTEU world juce je izasla novija verzija No1 0018 i sad ponovo radi no PVR isto zeza ali ZTEU world sljaka na bilo kojem intrenetu

Ja imam GR i mts optiku i nije mi radio PVR tj. nije hteo da ucita liste.
Resio sam problem tako sto sam resetovao ruter cackalicom na onom malom dugmetu tj. rupici i posle toga sam u GR odradio onaj update green portal i to je to.
Mozda nekom pomogne.

Ja imam SBB, od sinoć ne učitava liste kanala Pvr. Danas se konektujem na mobilne podatke, učita odmah, zatim se ponovo konektujem na SBB i opet neće da učita. Znaci da SBB blokira

Inače sam probao factory rutera opet isto...

Jesam. Neće. Sad sam ponovo na mobu namestio sve pustio preko mobile data i radi kako spustim meni i kliknem wifi odma javi error streaming url. Ugasim wifi i nastavi se program. Sbb definitivno brani. Za druge ne znam. Neću više gušiti. Ako ko šta otkrije nek piše al samo ko ima sbb. Mts radi provereno, kao i vip preko moba, toliko znam. Zadar i Robin šljakaju bez problema na sbb al su dosta lošiji meni od GR. Pozdrav svima

Kao sto sam i rekao, odradite fabricki reset modema. Cackalica i drzanje 15 sekundi. Posle samo ponovo namestite naziv mreze i sifru ukoliko je neko menjao. Ja sam na sbb mrezi i 2 eon boxa telefon i tablet svi rade. Probajte ponovo da promenite aktiv portal na 2, 4... pa posle toga green update portal.

Da donekle razrešim dilemu... Nije do SBB-a, i mene je čudilo da bi se oni time bavili...
Dve su mogućnosti...
Ili sam provajder usluga, tj. portal iz nekog razloga blokira neku IP adresu, ili autori nekako, mada bi opet morali preko portala, blokiraju određene IP adrese...
Ne bi me iznenadilo, da prate ovaj thread i da na neki način blokiraju određene ip adrese...
Dakle, što je neko vec pomenuo, jedan od načina je, ne fabrički reset modema/rutera, nema potrebe, već na neki način ga naterati da pokupi drugu adresu od provajdera...
Dovoljno ga je izvući iz struje, ali ako je to vreme kratko, vrlo moguće da pokupi ponovo istu IP brojku... Dakle najbolja je varijanta na pr. kad ne koristite, idete na posao i sl., izvucite ga iz struje, nek odstoji tako, kad se vratite, ubodite, najverovatnije će uzeti drugu...
To možete i proveriti, ili u ruteru ili na webu koja vam je adresa...
S tim da je dosta ljudi, da ne kažem većina, natovana pa je dosta ljudi iza jedne ip adrese...
U svakom slučaju, nije striktno do provajdera, već pojedinačne blokade ip adresa...

Može li neko ko ima poslednju verziju da rade da postavi zip fajlove robinhood i zadar repo-a, ili bar adrese odakle može da se skinu... Da ih pogledam...
Imam neki robinhood ali u njegovom wizardu nema nikakav build za instalaciju...

Da potvrdim i ja,ne azurira kanale na sattrakt kablovskom provajderu,a kada povezem tv na yettel mobilni internet tada radi,azurira i pusta kanale,a kada vratim na sattrakt,opet nece.

Negde sam procitao da reset rutera kroz aplikaciju mojSBB pomaze...
Nemam SBB da bih to probao

dexe ja imam ovo ako sta pomaze za robin

zadar je do juce radio i bio ovde

to je i na njihovom sajt zvanicni repozitorij. e sad je nesto zvekete...
Oba imam, ali...
Robin nema nikakav build za instalaciju u wizardu, a zadar ne radi repo, jedino ako neko ima zip možda radi....
Negde sam procitao da reset rutera kroz aplikaciju mojSBB pomaze...
Nemam SBB da bih to probao
To je isto, kao da ga izvučeš iz struje ;)

Evo alternativne manuelne instalacije Green i Bluethunder PVR addon-a, i objašnjenje šta i kako radi, da se ne bi stalno postavljala pitanja...
Mislim da je sve napisano prilicno detaljno, a mozda sam nesto i preskocio :)
Za sada uglavnom sve radi, dokle, ne zna se, zavisi od autora, jer svakog trenutka mogu nesto da izmene, a i uvode neke VIP *******cije...
Za sam build me ne pitajte, jer ne koristim...
Malo se potrudite i naucite nesto, pa ce vam sve ubuduce biti lakse...
Green Revolution Kodi addon - ručna instalacija
Hvala ti za ovo uputstvo. Obrisao kodi instalirao 19.4 verziju instalirao stavku 0 i bluethunder za win i to je to. Odmah je učitao pvr. Hvala ti puno. Na sbb sam,od arene jedino nije hteo 4 i 7 da mi pusti.

Dexe je u pravu. Nije do provajdera, danas na mtsu gde je radilo ne radi. Znači ili po ipu ili po macu zabrana za pvr. Samo ako smo iza nata koja je poenta gašenje iz struje kad ćemo dobiti uvek isti wan ip?
Ako blokiraju greenovci a ne portal što lepo ne kažu koja je kinta pa nek legalizuju, pa ko oće da gleda nek plati.
Ne verujem da portal blokira, ja imam kodi samo na eonu a ne gledam puno...
Radi mi samo preko vipa mobile data

Vrh Dno