Već objasnjavano ovde zbog čega, šta i kako, vrati se nazad malo, a pitanja u vezi buildova postavi u novoj temi koja je napravljena i objavljena par postova pre tvog...Da se nadovežem na moju temu... Instalirao Kodi 19.3 isto na Štit 2019 Pro, Grin revolušn, dva puta za redom fresh, ono kaže i u toj varijanti na startapu "BlueThunder authentication failed, retrying.."
To je već neka ozbiljnija "bolest"...
Šta kažu stručnjaci? Zbog čega se javlja ova bolest i kako je rešiti?
Odličan je za stream, libreelec radi super, jedini je problem baš taj koga si pomenuo, nekad vrlo isplativo, danas više ne toliko zbog cene i nemogućnosti nabavke...Kakav je rpi4 za stream sadržaja? I zašto bi sada uzimao kada je cena otišla u nebo?
Hvala na odgovoru. Vidim da si i pre mene u postovima pre pisao ljudima isto da se vrate, i da samo ti nešto komentarišeš a ne kažeš ni gde konkretno ni šta konkretno, bitno je da te ima i samo da nešto kažeš. Makar si mogao da kažeš koja je strana. Ako već odgovaraš odgovori konkretno, ili nemoj. P.S. Jesi to ti Aleksandre V? Jer ovaj rad i ponašanje samo mi na tebe liče... Ako jesi, a nisi slučajno neki stari član koga je banovalo,onda te pozdravljam i svaka ti čast kako dominiraš, svuda te ima... 😂😂😂Već objasnjavano ovde zbog čega, šta i kako, vrati se nazad malo, a pitanja u vezi buildova postavi u novoj temi koja je napravljena i objavljena par postova pre tvog...
Evo vratio sam se do maja meseca iščitao svaki post od a do š... I nisam našao... Postavio sam temu u temu gde je baš za to otvoreno...Nigde ne vidim tvoj repo, gde i kako se dolazi do njega? HvalaImam vremena sad pa čitam postove, inače nisam bas uvek aktivan, a sve postavljate ista pitanja... Kucam sa telefona i sad malo je glupo da ja tražim postove gde je i šta pisano ako tebe mrzi....
A tvoj problem, mislim da je pisano ovih dana dakle vrlo skoro, I često se ponavlja...
I koliko me pamcenje služi, više nas je pisalo da treba da se promeni/apdejtuje portal, i ja sam objašnjavao zašto neće odmah po instalaciji, zaista glupo da nešto ponavljamo...
Pa jesi li uradio promenu portala? A evo posta za 'repo' https://forum.benchmark.rs/threads/kodi-i-addonovi-za-kodi.394281/post-6356401Evo vratio sam se do maja meseca iščitao svaki post od a do š... I nisam našao... Postavio sam temu u temu gde je baš za to otvoreno...Nigde ne vidim tvoj repo, gde i kako se dolazi do njega? Hvala
I promene portala, i povezivanje prelo lan i preko wifi i preko vpn... Reinstalacija i 18.9 i 19.3 istoPa jesi li uradio promenu portala? A evo posta za 'repo' https://forum.benchmark.rs/threads/kodi-i-addonovi-za-kodi.394281/post-6356401
Jesi li samo menjao portal ili si ga apdejtovao? Nije isto...I promene portala, i povezivanje prelo lan i preko wifi i preko vpn... Reinstalacija i 18.9 i 19.3 isto![]()
Probao i jedno i drugo, probao freš 18.9 i 19.3 i 19.4 i uvek to isto na startapu... "BlueThunder failed, retrying." Izgleda kao da mi je nešto do neta ili do uređaja, ali ja skroz izbrišem apk... Jedino šta ja koristim jeste kodi signed sa drugim kijem da ne bi radio autoupdate pošto na Šildu je android tv, ali pre je radilo tako... I ipak taj isti signed mi radi na telefonu bez problema, tako da ne kapiram...Jesi li samo menjao portal ili si ga apdejtovao? Nije isto...
Imaš varijantu i ručnog instaliranja pvr dodatka sa mog repoa, i koliko znam trebalo bi da radi... Ali moraš prethodno svoj da deinstaliras zajedno sa settings...
Objašnjavao sam ranije kako funkcioniše i šta radi...
Ako neće, onda ne bih znao već...
Hvala ti na odgovoru, svaka čast. Konkretno, precizno i respect+ za tebe. Njakam se sa tim, eksperimentišem, gledam šta i kako, uspevao sam da se desi da proradi, i onda opet njakam i tako... Mislim da se zbog kairona koji se reklamira u Kodiju to i dešava... Malo su uzeli kintu, da zavrnu česmu kako vi se "tvvioleta" više prodavala. Jer to mi ima logike... Dešavali su se i pre problemi i pucanja, al sad baš ovako... Preterano... Moj im je savet da lepo Kodi uvede pretplatu, VIP, i ko to plaća da mu šljaka sve... A ne kao besplatno, ljudi doniraju, oni kukaju, i još ne radi kako valja... Zahvalan sam im što postoji to sve, ali opet, bolje da postoji i da radi kako valja ili da se ugasi... Možeš li mi molim te u pm poslati neke liste, gde si kupio itd... Treba mi domaći kanali da su u max rezoluciji u kojoj postoje i naravno voleo bih Bein sport pravi, ne arapski...Vidim da si i na drugoj temi pisao, pa samo mogu da ponovim vlastita iskustva.
Već neko vreme imam Green Revolution bild, i to najviše zbog PVR varijante, što je radilo prilično dobro, čak i bolje nego što sam očekivao. Međutim, nedavno sam krenuo da prikupljam IPTV liste samo zbog američkih sportova, kako bih imao više varijanti kad neki izvor počne da štuca, i kad sam već ušao u to, prešao sam s Kodija na IPTV plejer i nisam nekoliko nedelja korstio build.
I kad sam se vratio na Green Revolution da nešto proverim, PVR nije radio i pojavljivala se ista poruka kao i tebi. I ne samo tebi i meni, nego mnogima... Ovde sam pitao šta se kog đavola dešava, čak i postovao link nekog lika koji je tvrdio da build više ne radi, ali se ispostavilo da to i nije baš tačno. Onda sam primenio apdejt portala, kako je ovde savetovano... I opet sam imao kanale.
Gledao sam ih juče i dan pre toga, ali već su jutros, kad sam hteo da gledam NFL start sezone u 2.20, kanali bili vidljivi, ali zakucani i nisu hteli da se otvore.
Zaključak, samo na osnovu vlastitog iskustva: PVR na bildovima nije stabilan niti je sigurica. Kao i, u ostalom, mnogo toga što je na netu za džabe. zato i imam razne bekapove, pa i bekapove za te bekapove... Green Build očigledno zeza sa PVR, jer sam juče prvo mogao da gledam, a onda jutros - niente.
Pokušaj sa apdejtom porta, i to od jedan do pet, koliko ih god ima. Pa tako nekoliko puta. Ja sam isto tako uradio i na kraju sam dobio kanale. E sad, to što sam ih u dva navrata gledao, a jutros ne - već je sasvim druga priča.
Ja sam imao problem isti. Treba update portal da uradiš, čekiraš ono dole što otvori podmeni i klikneš update, a broj portala ne menjaš i treba da uradiš više puta ako neće iz prve. Ja sam isto mislio da radim dobro, ali svo vreme je bilo pogrešno, moraš tačno da uradiš samo update portala.Probao i jedno i drugo, probao freš 18.9 i 19.3 i 19.4 i uvek to isto na startapu... "BlueThunder failed, retrying." Izgleda kao da mi je nešto do neta ili do uređaja, ali ja skroz izbrišem apk... Jedino šta ja koristim jeste kodi signed sa drugim kijem da ne bi radio autoupdate pošto na Šildu je android tv, ali pre je radilo tako... I ipak taj isti signed mi radi na telefonu bez problema, tako da ne kapiram...
Koji plagini su must have za održavanje Kodi Balkan-a i njegov bolji rad... Tipa čistač itd...
Ima li neki univerzalni RD plugin da radi u komplet Kodiju da se ne cimam... Hvala
Koji build koristišZna li neko zašto ne učitava kanale sa klijenta? Od juče PVR ne radi, nema nijednog TV kanala dok Elementum i sve ostalo funkcioniše normalno.
Pa dobro, dešava se kod njih to, jes probao roobinhood buildBlue thunder 2.6 poslednje ažuriranje 04.10.2022., Kodi Leia 18.7
E ne savetujem ti da instaliraš build na build, ako možeš skini apk wbmc sa apk pure sajta. Na nju podesi roobinhood build a na kodiju nek ostane taj koji već imašNe, ali mogu da probam. Hoće to rešiti problem i hoće li ostati sve ostalo isto? Elementum pre svega.
Adresa https://repo.drycloth.org/kodibalkan
više ne radi,da li postoji neki drugi izvor ?
To su stare verzije...
To su stare verzije...
To je kao sad vip?
Daaa trebalo bi da je tako, šta znam. Rekli su da će menjati servereTo je kao sad vip?
Pa ništa nisu menjali, I dalje vuče stare fajlove, samo promenili adresu repo-a, e svašta...
Sto znaci i da su serveri isti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari