sasa76
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2021
- Poena
- 85
Moja oprema
- Zvuk
- VIVAX SOUNDBAR SP-7080H
- Mobilni telefon
- Realme 10
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Evo ja koristim Elementum već duže vremena i odnedavno i Stremio i radi mi sasvim korektno,iako mi je brzina neta katastrofa i nepada mi napamet da skidam i zezam se tim. Tako da se u potpunosti slazem sa tobom i AntaromPa nije to bas tako, stream kreće u sekundi ko ima rd, a i ko nema verujem da ima addona gde ima free strimova, a i onda tu odmah pušta... I pri tome uvek možeš da nastaviš gde si stao, a i samo premotavanje radi bez problema... Titlovi se sami isto odmah učitaju...
Ovako, moraš da ideš na torrent sajtove pa da pretražujes, pa da skineš, dakle opet čekaš da se to skine, pa da prebacuješ, pa ideš na sajt za titlove pa i njega skidaš, i prebacuješ i onda, puštaš na tv...
Ovako sve imaš grafički, biraš, prati ti progres, jedan klik...
Jedino ako se strimuje direktno torrent sa elementumom može malo da se čeka, ali to opet zavisi od sidera, toliko bi čekao I da skidaš...
A što se tiče greena, niko ga ne napada, može on biti koristan i ima interesantnog sadrzaja, uglavnom se sam build negativno komentariše ne i addon, i sama pvr sekcija gde ljudi imaju problema ili se ne snalaze a to je uvek nepouzdano a svi očekuju da im sve radi perfektno...