D
Deleted member 200002
Guest
Ne, Android je..mts banka, inače.Ja izgleda na ovoj mojoj OTP m-bank android aplikaciji nemam ove opcije.
Je li ovo kod tebe ios aplikacija?
Ne, Android je..mts banka, inače.Ja izgleda na ovoj mojoj OTP m-bank android aplikaciji nemam ove opcije.
Je li ovo kod tebe ios aplikacija?
Plaćanje bih obavio Intesa VISA debitnom karticom. Ona je vezana za devizni račun.@Artemidijan
Баш сам пре мање од месец дана уплатио Brilliant. Наплата стиже банци у динарима, тачно та сума коју ти понуде.
Hvala na odgovoru, tako ce i biti u tom slucaju.Jedino mudro je da na toj kartici drzis evre i placas, a u svakoj drugoj opciji ti lravi duplu konverziju valuta posto je kod nas devizni promet vezan za evro i u njega konvertuju.
Ovo liči kao da si naručio iz zemlje eu, pa ti uračunali i carinu/pdv automatski. Previše je to za 6.5 dolara, čak i sa rezervacijom koju intesa uzima.Dobar dan, imam Intesa internet karticu i na njoj dolare, uglavnom za kupovinu na AliExpressu.
Po kom kursu i sa kakvim provizijama ta kartica funkcionise kada mi je nesto sto kosta 6.49usd naplaceno oko 1050 dinara?
Hvala
Ovo liči kao da si naručio iz zemlje eu, pa ti uračunali i carinu/pdv automatski. Previše je to za 6.5 dolara, čak i sa rezervacijom koju intesa uzima.
Hvala na odgovoru. IRačun imam otvoren i zadovoljan sam. U Komercijalnoj nemam račun, hteo sam neku od prepaid kartica kao rezervu za internet plaćanja. Iako na sajtu nisam video, pomislio sam da nemaju možda neki poseban kurs za namenske račune samo za Visa Prepaid karticu (nepovoljniji).@Davidson
Pregledaj Tarifnik za tvoj paket i vidi koje su usluge dostupne i po
kojoj ceni.
Konverzija ide po prodajnom kursu za € - racunaj oko 120 dinara.
( pogledaj kursnu listu nlbkb.rs/#kompletnaKursna )
Ako nisi uslovljen da moras da koristis racun u KB i ako do sada nisi imao
racun u Raiffeisen banci mozes otvoriti iRacun.
Imas besplatno vodjenje racuna.
Besplatno e i m bankarstvo.
Besplatno izdavanje Visa i Dina kartice.
Besplatne transakcije u zemlji ( e/m bankarstvo )
Placanje na internetu ( €/$ po prodajnom kursu banke )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari