Ja sam se vratio na WIN 10...mora ovo još dosta da se pegla...
samo sto je sp1 umro sa win 7Neko nepisano pravilo je da se ne istalira novi sistem, dok ne dobije minimum SP 1. Ja bih samo dodao da ja ništa ne menjam dok ima zvanične podrške. Tako je kod mene bilo sa Win 7, tako će biti i Win 10.
Da dodam, da upošte ne sumnjam da će Win 11 za godinu dana da bude sjajan. Posebne za igrice. Deo koji me najviše interesuje.
Evo čitam postove i nije mi jasno kako kod mene nema ni jedan problem. Bukvalno sve radi odlično kao i na W10.Ja sam se zacudio da nemam nikakvih problema, isti k ko 10, igre rade ok, programi itd.
Jedine probleme koje sam ja imao je zbog brljanja RAM memorije (reseno zamenom mesta RAM memoriji i stemovanjem tajminga) a drugi zbog loseg kontakta SATA kabla sa SSD diskom koji se koristi kao sistemski.Evo čitam postove i nije mi jasno kako kod mene nema ni jedan problem. Bukvalno sve radi odlično kao i na W10.![]()
Ne bih znao, jel ima mobilni žiroskop?Da li laptop ima giroskop?
prvi što mi pade napamet HP Spectre x360Jel može primer nekog laptopa koji ima žiroskop čisto da znam šta da tražim od Win mašina?
Nekome se žuri...Za 3 godine će već i W12 da bude aktuelan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari