Šta je novo?

Windows 11

• Začetnik teme Deleted member 46590
  • Datum pokretanja
Ja sam se vratio na WIN 10...mora ovo još dosta da se pegla...

Ja sam se vratio na WIN 10...mora ovo još dosta da se pegla...

Neko nepisano pravilo je da se ne istalira novi sistem, dok ne dobije minimum SP 1. Ja bih samo dodao da ja ništa ne menjam dok ima zvanične podrške. Tako je kod mene bilo sa Win 7, tako će biti i Win 10.

Da dodam, da upošte ne sumnjam da će Win 11 za godinu dana da bude sjajan. Posebne za igrice. Deo koji me najviše interesuje.

Ne verujem da će nešto da se menja za igrice u narednih godinu dana. Jer i da se pojave igre koje zahtevaju Direct Storage, on je dodat i na Win 10.
Nadam se da će bar 22H2 da radi bolje, pa da možda prebacim i glavni PC, jer na laptopu me samo nervira.

Neko nepisano pravilo je da se ne istalira novi sistem, dok ne dobije minimum SP 1. Ja bih samo dodao da ja ništa ne menjam dok ima zvanične podrške. Tako je kod mene bilo sa Win 7, tako će biti i Win 10.

Da dodam, da upošte ne sumnjam da će Win 11 za godinu dana da bude sjajan. Posebne za igrice. Deo koji me najviše interesuje.
samo sto je sp1 umro sa win 7 :)

Ja se bojim stuxneta jer imam nuklearni program od iranaca u podrumu.Sta lupeta ova boomer-ska spodoba zvaljava alex?Kakvi crvi kakvi ddos-ovi sa ves masina?

Zeza me Origin na w11, kada se uključi onaj
" in game overlay " sve zalaguje i ukoci se pa sam ga totalno ugasio i obrisao dll zadužen za to.
Primetio sam i kada menjam volume preko tastera na tastaturi isto radi ... Igrica dok prikaže taj volume bar postaje nepodnosljivo usporena , padne sve na 5fps , slično je i kada napravim SS preko print tastera... Notifikacije isto uspore igru mada Do not desturb je rešenje.

Ja sam se zacudio da nemam nikakvih problema, isti k ko 10, igre rade ok, programi itd.

Što bi se reklo, i plavuše su ukapirale.

Ja sam se zacudio da nemam nikakvih problema, isti k ko 10, igre rade ok, programi itd.
Evo čitam postove i nije mi jasno kako kod mene nema ni jedan problem. Bukvalno sve radi odlično kao i na W10. :unsure:

Evo čitam postove i nije mi jasno kako kod mene nema ni jedan problem. Bukvalno sve radi odlično kao i na W10. :unsure:
Jedine probleme koje sam ja imao je zbog brljanja RAM memorije (reseno zamenom mesta RAM memoriji i stemovanjem tajminga) a drugi zbog loseg kontakta SATA kabla sa SSD diskom koji se koristi kao sistemski.
Da nema nekih prakticnih stvari na koje smo navikli u win10 ali nije kriticno da moram da se vratim nazad na win 10.

Ma isti problemi kao i sa W10 i svim ranijim izdanjima, što više "brljanja" po systemu, to više problema. Gašenje updejta, "špijuniranja"i "nepotrebnih" servisa su negde na vrhu razloga. Ne podobni HW i drajveri su takođe problem.

Da li moguće na Win 11 laptopu da se automatski rotira ekrana prema položaju ekrana (kao kod mobilnog Androida)?
Dakle auto rotacija me zanima, bez štelovanja u sistemu. Hvala

Da li laptop ima giroskop?

Mobilni naravno da imaju ;)

Jel može primer nekog laptopa koji ima žiroskop čisto da znam šta da tražim od Win mašina?

Ljudi ovaj SSD Scope mi ne prepoznaje ssd , transcendov program.

370S je u pitanju , win 11 , isto je bilo i na w10 na istoj ploci ali ne uvek ... nesto kao da se poremetilo.

Ploca je B450 tomahawk max , GPT je disk i podesen je secure boot kako treba za w11 , nije pirat etc

Screenshot 2022-07-19 114451.jpg

Tripuje kao da ssd nije povezan na sata port i zato ga ne vidi lol , menjao sam sata kablove i portove i dalje ga ne vidi.
Cak sam i skidao ova dva hdd posto sam mislio da ga nesto tu zeza i da ga zbunjuje, medjutim , i dalje sve isto.

Usustini Windows 12 ce da bude Windwos 10 na steroidima.

Toliko su se zakukuljili da je to strasno, vise ni oni ne znaju gde udaraju. Valda hoce onu losu numeraciju sto kruzi internetom da je svaki drugi win bio dobar pa valda hoce da sad to kao bude win 12 ok.

Sto se mene tice samo neka osnovna baza bude win 10 sa unapredjenjima i bice sve dobro. Win 11 smatram kao skin za win 10.

Iskreno ja sam se malo uplašio od silnih komentara kako je Win 11 nekima loš i pravi odredjene probleme, kod mene stvarno šljaka sve super i čak kao da nekako malkice bolje radi PC ili ja to možda tripujem :) za sada sam zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno