Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radi zvuk! Problem je što hbomax neće da pusti dolby na nesertifikovane uređaje. Samo sam ugasio sve i radi. Treba videti šta tačno pravi problem, igraću se kasnije.

Edit: ugasiti dolby digital i dolby digital +.

Prilozi

• 20220308_224710.jpg
    20220308_224710.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 125
  • 20220308_224708.jpg
    20220308_224708.jpg
    66.8 KB · Pregleda: 121
Da li se moze hbo max app staviti na mts box iris hp4202 i kako? Trazio sam po netu i ovde u temi i nisam nasao.

Radi zvuk! Problem je što hbomax neće da pusti dolby na nesertifikovane uređaje. Samo sam ugasio sve i radi. Treba videti šta tačno pravi problem, igraću se kasnije.

Edit: ugasiti dolby digital i dolby digital +.
Ja slično pokušao (zavisi od boxa) kad isključim surround pusti video a nema zvuka, kad je uključen surround imam zvuk ali nema video. Valjda ću praviti noćas da pogodim dobitnu kombinaciju.

Meni radi, čak mi pokaže atmos znak tamo gde ima.

Evo ja sada cackao i isključivao dolby podešavanja i dobio zvuk.

Ali mislim da su oni to nešto sredili pošto evo sada sam sve uključio i sve radi normalno a nije radio kada sam to ranije cackao.

Znači kod mene sad sve radi.16467771963283187100284998937528.jpg

Što se tiče titlova, da ironija bude veća - uključio sam VPN na Švedsku i onda rade srpski titlovi na Android TV. Kad isključim VPN, sa srpskom IP adresom ne radi.
U čemu je stvar onda? Do naših servera ili?
Ovo je zanimljivo. Onda i nije do aplikacije nego do nečega drugog.

verovatno ce sve srediti u skorije vreme, meni samo titl ne sljaka, dd i dd+ rade normalno

Ja sam ukljucio VPN ali je ista prica,nema i dalhe titlova.

Jel jos neko ima problema "sa pretpatom"? Jutros je prosla pretplata sve uredno sa kartice. Medjutim sada da udjem, izbacuje mi da nisam pretplacen i da obnovim pretplatu.

Nije aplikacija od juce, valjda su je istestirali.
ocena na playstore je sve manja i manja, danas su svi davali jednu eventualno dve zvezdice.

Koliko vidim ATV ne rade titlovi
Android box mobile ne radi zvuk
pa kao da je od jučer baš, super su istestirali vidim

Evo ja sada cackao i isključivao dolby podešavanja i dobio zvuk.

Ali mislim da su oni to nešto sredili pošto evo sada sam sve uključio i sve radi normalno a nije radio kada sam to ranije cackao.

Znači kod mene sad sve radi.Pogledajte prilog 337434
Isto, sad sam sve vratio na ON i ima zvuka. Inače meni 4k strimovi ne rade glatko, kao da ima neki mikro stutter, to mi se recimo dešavalo na prvom boxu kad je već bio na izmaku snage da se izbori sa ripovima malo jačeg bitrejta, kao da guta frejmove. Box je na kablu i u kodiju apsolutno svi uhd remuxi rade glatko, nešto je do aplikacije.

Evo konačno sam uspeo da dobijem srpske titlove sa holandskim HBOMAX nalogom.
Uključio sam VPN na Makedoniju i uredno mi daje sve titlove.
Sad mi ništa nije jasno, radi makedonski, a ne radi srpski VPN. Baš čudno.:unsure:
DF5B3156-0742-4E00-8D11-58A0F0828CAD.png

Na iphone i preko Chrome browser-a sve radi OK.
Na Mi box-u ne rade titlovi, tj. ne rade srpski i hrvatski. Ni normalno ni preko VPN-a...

Brisanje liste "Nastavi da gledaš..." i "Moj izbor" na Android TV: klikne se gore levo na profil i tu su te dve stavke i dugme izmeni pa brišeš šta želiš.

Na iphone i preko Chrome browser-a sve radi OK.
Na Mi box-u ne rade titlovi, tj. ne rade srpski i hrvatski. Ni normalno ni preko VPN-a...

Brisanje liste "Nastavi da gledaš..." i "Moj izbor" na Android TV: klikne se gore levo na profil i tu su te dve stavke i dugme izmeni pa brišeš šta želiš.
Jel mozes na mibox-u da promenis boju titla (font color)? Izgleda da je i to jedan od bug-ova na Android TV. Preko browsera nema problema.

Menja boju kod mene... Na tv problem titlovi, na eon boxu titlovi i pojedini naslovi izbacuju error pri pokretanju.

Menja boju kod mene... Na tv problem titlovi, na eon boxu titlovi i pojedini naslovi izbacuju error pri pokretanju.
Kod mene na mibox-u samo beli titlovi. Vise volim zute i ne mogu da podesim. Preko browsera je to moguce kao sto rekoh. Nisam hbomax probao jos na tizen OS-u.

Koliko ja mogu da primetim, na sertifikovanim uredjajima radi sve i nema nikakvog baga a na nesertifikovanim i ubacenim app ili ne radi ton ili nema srpskih i hrvatskih titlova. I to je to....

Koliko ja mogu da primetim, na sertifikovanim uredjajima radi sve i nema nikakvog baga a na nesertifikovanim i ubacenim app ili ne radi ton ili nema srpskih i hrvatskih titlova. I to je to....
Слабо промећујеш. Шилд је сертификован 100%, па не ради српски превод.

Hmmm ne moze da se doda channel na pocetni ekran ATV?Hbo GO je mogao.... Ili sam propustio nesto?

Evo, proradili srpski titlovi na Shieldu, pretpostavljam i na drugin ATV uređajima.
Ostaje još samo problem što su po defaultu titlovi isključeni, pa svaki put kada se nešto gleda, titlovi se moraju ponovo uključiti.

I kod mene se sad pojavljuje ali mi je stalno iskljuceno.I kad nesto krenem da gledam moram da stavim na srpski.Kako to da podesim?

Postoji opcija u postavkama "uvijek uključeno", ali koliko vidim baš ne funkcionira, opet ostaju isključeni :cautious:

Sada sam se prebacio na Max, lepo radi. Malo mi se ne sviđa interfejs podešavanja, ali šta je tu je. Na Tab S7 FE je odličan zvuk, slika oštra, ja zadovoljan. Preko Yettel-a imam nalog.

Sinoc sam na brzinu pustio random jedno desetak filmova i ni jedan nije imao srpske ili hrvatske titlove, a pusto sam kao test i jedan crtani i on je imao i sinhronizaciju na srpskom.
Aj nek neko pogleda da li film Dune ima titlove na srpskom ili hrvatskom, da znam da li je nesto do mojih podesavanja ili su bas slabi sa nasim prevodima, jer realno Dune film je noviji i trebao bi imati nas prevod ili bar hrvatski.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno