vemiessubdentem
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2020
- Poena
- 125
Kako castujete iz aplikacije za mobilni na TV? Ja nigde ne pronalazim opciju.
Nije to tebe i tvojeg podešavanja, nikome nisu radili sr i hr titlovi, popravili su, sve radiSinoc sam na brzinu pustio random jedno desetak filmova i ni jedan nije imao srpske ili hrvatske titlove, a pusto sam kao test i jedan crtani i on je imao i sinhronizaciju na srpskom.
Aj nek neko pogleda da li film Dune ima titlove na srpskom ili hrvatskom, da znam da li je nesto do mojih podesavanja ili su bas slabi sa nasim prevodima, jer realno Dune film je noviji i trebao bi imati nas prevod ili bar hrvatski.
Loše primećujes, baš na sertifikovanim ne rade titlovi, a na neserifikovanim koliko vidim radi sveKoliko ja mogu da primetim, na sertifikovanim uredjajima radi sve i nema nikakvog baga a na nesertifikovanim i ubacenim app ili ne radi ton ili nema srpskih i hrvatskih titlova. I to je to....
Koji uredjaj imaš?Isto, sad sam sve vratio na ON i ima zvuka. Inače meni 4k strimovi ne rade glatko, kao da ima neki mikro stutter, to mi se recimo dešavalo na prvom boxu kad je već bio na izmaku snage da se izbori sa ripovima malo jačeg bitrejta, kao da guta frejmove. Box je na kablu i u kodiju apsolutno svi uhd remuxi rade glatko, nešto je do aplikacije.
Preko čega gledaš, idem sad isprobat kod sebeDa se nadovezem na moj prethodni post. Bukvalno nijedan film nece dalje od 36-og minuta. Probao sad jedno 20ak filmova i mrka kapa.
Probao i na eon boxu i na tv. Zakoci slika na 36 minuti i ako probam da premotam samo vrati na pocetak.Preko čega gledaš, idem sad isprobat kod sebe
Probao, ne vredi. Pustio sad preko kodi addona da odgledam film do kraja.Ja sada odgledao Mortal Kombat od početka do kraja, sve uredno radi. Da probaš ponovo da instaliraš aplikaciju?
U mom slučaju, sa Amazon FireTV 4K, VPN/SmartDNS promena menja (ograničava) i izbor prevoda i jezika.Malo sam čačkao i testirao pristup uz VPN. Sadržaj se definitivno menja baš kao i sa Netflixom, Disney+-om i ostalima...
Titlovi kao i audio zapis se učitavaju bez problema, čak i jezik interfejska može da se menja...
U mom slučaju, sa Amazon FireTV 4K, VPN/SmartDNS promena menja (ograničava) i izbor prevoda i jezika.
cast ikona u gornjem desnom uglu aplikacije...Kako castujete iz aplikacije za mobilni na TV? Ja nigde ne pronalazim opciju.
Ne mogu da ti uradim SC jer to ne dozvoljava aplikacija, ali ja nemam cast dugme, samo za titlove.cast ikona u gornjem desnom uglu aplikacije...
na kojem uređaju? kod mene na telefonu hbo max ima uredno cast dugme i šalje preko mi boxa na tv...doduše, sad su sredili titlove pa to neću ni koristiti, ali to svejedno radi...Ne mogu da ti uradim SC jer to ne dozvoljava aplikacija, ali ja nemam cast dugme, samo za titlove.
Xiaomi Mi 10T Pro.na kojem uređaju? kod mene na telefonu hbo max ima uredno cast dugme i šalje preko mi boxa na tv...doduše, sad su sredili titlove pa to neću ni koristiti, ali to svejedno radi...
Sinoc sam garantovano bio na istoj mrezi ali i dalje nisam imao cast dugme.Moraju telefon i uredjaj biti na istoj mrezi i pojavice se.
Dok sam bio na poslu nije bilo nikakve ikone a kad sam dosao kuci pojavilo se samo od sebe.
Meni loša slika, preko PC-a ide full hd. preko PS5 izgleda još lošije znači HD... Monitor za oba je 50" 4k tv
Probao sam i na oko je HD, eventualno full hd. Koliko sam video na netu i ne može u 4k. Netflix i apple tv su na pc full hd al su zato na soniju 4k bez problemaPreko PS5 ne bi trebao sa imaš problema. Probaj da pustiš Dune, on je u 4K.
Probao sam i na oko je HD, eventualno full hd. Koliko sam video na netu i ne može u 4k. Netflix i apple tv su na pc full hd al su zato na soniju 4k bez problema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari