Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sinoc sam na brzinu pustio random jedno desetak filmova i ni jedan nije imao srpske ili hrvatske titlove, a pusto sam kao test i jedan crtani i on je imao i sinhronizaciju na srpskom.
Aj nek neko pogleda da li film Dune ima titlove na srpskom ili hrvatskom, da znam da li je nesto do mojih podesavanja ili su bas slabi sa nasim prevodima, jer realno Dune film je noviji i trebao bi imati nas prevod ili bar hrvatski.
Nije to tebe i tvojeg podešavanja, nikome nisu radili sr i hr titlovi, popravili su, sve radi

Da li je neko uspeo da pogleda film Kimi? Meni cim dodje do 36-og minuta filma, vrati na pocetak. Sve sam probao i nece dalje od tog dela da pusti.

Koliko ja mogu da primetim, na sertifikovanim uredjajima radi sve i nema nikakvog baga a na nesertifikovanim i ubacenim app ili ne radi ton ili nema srpskih i hrvatskih titlova. I to je to....
Loše primećujes, baš na sertifikovanim ne rade titlovi, a na neserifikovanim koliko vidim radi sve

Ali mislim da je danas to sve rešeno.

• Like
Reagovanja: gec
Na LGu iz 2019 model 4670 (Webos 5) po defaultu rade titlovi i sinhronizacija, ništa nisam podešavao, TV ponudio sam da updejtuje Hbo Go na HBO Max, sada baš liči na Netflix...... To malo filmova (najnoviji hitovi) radi u 4K (povezano preko wifi-ja), tv automatski uključi HDR kao kod netflixa.. slika i zvuk su dosta kvalitetniji, ne znam koji je bitrate. Nisam pronašao nijednu seriju u 4K . Da novost je što sada možete bitati boju, vrstu fonta i veličinu titlova, sviđa mi se jer preferiram žutu :)

Poslednja izmena:
Isto, sad sam sve vratio na ON i ima zvuka. Inače meni 4k strimovi ne rade glatko, kao da ima neki mikro stutter, to mi se recimo dešavalo na prvom boxu kad je već bio na izmaku snage da se izbori sa ripovima malo jačeg bitrejta, kao da guta frejmove. Box je na kablu i u kodiju apsolutno svi uhd remuxi rade glatko, nešto je do aplikacije.
Koji uredjaj imaš?
kod mene sve radi

Da se nadovezem na moj prethodni post. Bukvalno nijedan film nece dalje od 36-og minuta. Probao sad jedno 20ak filmova i mrka kapa.

Evo sad probao Kimi, premotal do 34 min i onda pustil i prošlo 36 min i ide dalje, Dune isto radi, gledam preko Andorid TV-a

Ja sada odgledao Mortal Kombat od početka do kraja, sve uredno radi. Da probaš ponovo da instaliraš aplikaciju?

Malo sam čačkao i testirao pristup uz VPN. Sadržaj se definitivno menja baš kao i sa Netflixom, Disney+-om i ostalima.
Na slici je pristup filmu Dune u Mađarskoj, kod nas i u USA.
Titlovi kao i audio zapis se učitavaju bez problema, čak i jezik interfejska može da se menja.
Ovo je upravo ono čemu sam se nadao, jer npr USA sadržaj ima filmove poput West Side Story, F9, Antlers i slično što još nije dostupno kod nas.

hbomax.jpg

Koji VPN koristiš, ja probao brzinski s nekim besplatnim, ali kada stavim USA, aplikacija skroz poblesavi i neće učitat ni početnu stranicu. Netflix radi s tim VPN-om

Malo sam čačkao i testirao pristup uz VPN. Sadržaj se definitivno menja baš kao i sa Netflixom, Disney+-om i ostalima...
Titlovi kao i audio zapis se učitavaju bez problema, čak i jezik interfejska može da se menja...
U mom slučaju, sa Amazon FireTV 4K, VPN/SmartDNS promena menja (ograničava) i izbor prevoda i jezika.

Na LG TVu 43UK6200PLA hbomax aplikacija se posle nekog vremena (par minuta) sama ugasi, kada pustim nešto da gledam.
Inače je aplikacija sporija od hbogo, i za sada neupotrebljiva.
Hbogo je radio bez greške.

Zaboravih da napomenem da sam testirao na računaru. Na boxu tek sledi test.
U mom slučaju, sa Amazon FireTV 4K, VPN/SmartDNS promena menja (ograničava) i izbor prevoda i jezika.

Tako je. Pojavljuju se samo oni jezici koji su vezani za tu regiju.

Nadam se da će ovo funkcionisati i na Android boxu.

Moguce da nisi povezan na istu mrezu kao cast uredjaj

Ne mogu da ti uradim SC jer to ne dozvoljava aplikacija, ali ja nemam cast dugme, samo za titlove.
na kojem uređaju? kod mene na telefonu hbo max ima uredno cast dugme i šalje preko mi boxa na tv...doduše, sad su sredili titlove pa to neću ni koristiti, ali to svejedno radi...

Moraju telefon i uredjaj biti na istoj mrezi i pojavice se.
Dok sam bio na poslu nije bilo nikakve ikone a kad sam dosao kuci pojavilo se samo od sebe.

na kojem uređaju? kod mene na telefonu hbo max ima uredno cast dugme i šalje preko mi boxa na tv...doduše, sad su sredili titlove pa to neću ni koristiti, ali to svejedno radi...
Xiaomi Mi 10T Pro.
Moraju telefon i uredjaj biti na istoj mrezi i pojavice se.
Dok sam bio na poslu nije bilo nikakve ikone a kad sam dosao kuci pojavilo se samo od sebe.
Sinoc sam garantovano bio na istoj mrezi ali i dalje nisam imao cast dugme.
Pokusacu eventualno na 2.4Ghz...

Meni loša slika, preko PC-a ide full hd. preko PS5 izgleda još lošije znači HD... Monitor za oba je 50" 4k tv

Preko PS5 ne bi trebao sa imaš problema. Probaj da pustiš Dune, on je u 4K.
Probao sam i na oko je HD, eventualno full hd. Koliko sam video na netu i ne može u 4k. Netflix i apple tv su na pc full hd al su zato na soniju 4k bez problema

Probao sam i na oko je HD, eventualno full hd. Koliko sam video na netu i ne može u 4k. Netflix i apple tv su na pc full hd al su zato na soniju 4k bez problema

Šta ti tu piše pre nego što pustiš na PS5?

hbomax2.jpg

Isto tako pise, je l tebi to na ps5?

Prilozi

• F4FC686D-BAA1-4764-9BCC-0DFEE1A73FAA.jpeg
    F4FC686D-BAA1-4764-9BCC-0DFEE1A73FAA.jpeg
    201.1 KB · Pregleda: 69
Brz info, na kom ste regionu ako imate HBO Max na PS5? USA, UK?

HBO Go nije mogao ranije osim ako nije hrvatski nalog.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno