Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja petica je na US

Logovao se sa srpskim HBO nalogom, na AndroidTV-u i rade srpski titlovi normalno.
Švedska IP adresa bez korišćenja VPN-a.

Što se tiče kvaliteta slike i to je već davno sve ispričano u bespotrebno zatvorenoj (umesto preimenovanoj) HBO GO temi.

Dune.png

HBOMAX.png

Poslednja izmena:
Logovao se sa srpskim HBO nalogom, na AndroidTV-u i rade srpski titlovi normalno.
Švedska IP adresa bez korišćenja VPN-a.

Što se tiče kvaliteta slike i to je već davno sve ispričano u bespotrebno zatvorenoj HBO GO temi.

HBOMAX.png

Popravili su, ima naših titlova u Android tv aplikaciji. :)

Radili su i pre par meseci, samo ih je bilo malo :)

Kod mene na Sony android TV-u sve proradilo, takodje i na HiSense android TV-u, dok sam sinoc takodje imao problem sa titlovima. Nisam probao android box jos uvek ni LG (webos). Ono sto mogu da primetim, znaci pricamo o android TV aplikaciji, da na mom soniju radi mnogo bolje fluidnije bez kocenja, dok je HBO Go lagovao, kocio, sporo se ucitavao, dok na visestruko jeftinijem HiSensu je radio normalno. Sad i na jednom i na drugom HBO Max radi, ucitava i sve ostalo onako kao treba i sve je fluidno.

Uz VPN se može pristupiti američkom sadržaju i na Anroid telefonu. (y)
Naravno bez naših titlova.

Screenshot-20220309-095533.png
Screenshot-20220309-095631.png

Gde je nestao patrole sape film? Na hbo go je bio(izaso u katalog 06.03.2022) a na max ga ne vidim

Uz VPN se može pristupiti američkom sadržaju i na Anroid telefonu. (y)
Naravno bez naših titlova.

Screenshot-20220309-095533.png
Screenshot-20220309-095631.png
da to je bas dobro, do duse morao sam da saram malo na Sharku dok sam ubo server koji radi.
Kolko se secam HBOGO nije hteo vpn nikako.

ima li rješenje da se automatski učitaju titlovi ? "on always" im ne funkcionira ako je to postavka za to

Nešto sam skontao u vezi PS5. U HBOmax aplikaciji ga vidi kao PS4. Na PS je instalirana kao PS4 aplikacija na externom hdd a ne na internoj memoriji kao PS5 aplikacija (Netflix). Dakle , koristi PS4 aplikaciju koja nema podršku za 4k.

Mislim da ako se stavi intefejs na srpski da će učitati titlove automatski
nažalost ne, probao i to
na hbo go je to radilo preko ip adrese od kuda si prijavljen bez obzira na jezik interfejsa
Kod mene na samsungu (Tizen) i LG (WebOS) startuju titlovi čim se pokrene film.
android im je problem od početka, prvo se nisu uopće mogli učitati sad i ovo, riješit će valjda i to,za sada banana

di? na andoridu ne, u browseru da, ne znam za tizen,webos itd ali na androidu ne
Pa nisam lud valjda. 😂

Očigledno imamo različite uredjaje ali moj android box pusta titl automatski, ako hoćeš mogu da ti snimim
Rekoh vec, meni sve radi.

I meni učitava automatski titlove na jezik, koji je podešen u “display language”.

Pa nisam lud valjda. 😂

Očigledno imamo različite uredjaje ali moj android box pusta titl automatski, ako hoćeš mogu da ti snimim
Rekoh vec, meni sve radi.
ok,blago tebi,meni na android tv-u a čuo sam i još nekima na android boxovima ne pa sam pretpostavio da je problem sa androidom kao što je bio i sa neprikazivanjem titlova
znači gledaš direktno preko aplikacije na android boxu? ne koristiš chromecast ili nešto slično?

Ni meni na android TV-u ne učitava automatski, mada titlova nije ni bilo juče tako da je ovo ok.

Na boxu gledam, nikakav chromecast.

To je onda kod vas do android TV, popravice to.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno