Takođe, je l ti pušta u 4k?Moja petica je na US
Isto tako pise, je l tebi to na ps5?
Samo sam juče instalirao, video da na Dune piše 4k ali nisam probavo.Takođe, je l ti pušta u 4k?
Logovao se sa srpskim HBO nalogom, na AndroidTV-u i rade srpski titlovi normalno.
Švedska IP adresa bez korišćenja VPN-a.
Što se tiče kvaliteta slike i to je već davno sve ispričano u bespotrebno zatvorenoj HBO GO temi.
![]()
da to je bas dobro, do duse morao sam da saram malo na Sharku dok sam ubo server koji radi.Uz VPN se može pristupiti američkom sadržaju i na Anroid telefonu.
Naravno bez naših titlova.
![]()
![]()
Ovo i mene interesuje.ima li rješenje da se automatski učitaju titlovi ? "on always" im ne funkcionira ako je to postavka za to
poslao sam im mail sa pritužbom,doći će valjda na red za koji mjesecOvo i mene interesuje.
di? na andoridu ne, u browseru da, ne znam za tizen,webos itd ali na androidu nePa titlovi se automatski i učitavaju
Mislim da ako se stavi intefejs na srpski da će učitati titlove automatskidi? na andoridu ne, u browseru da, ne znam za tizen,webos itd ali na androidu ne
Kod mene na samsungu (Tizen) i LG (WebOS) startuju titlovi čim se pokrene film.di? na andoridu ne, u browseru da, ne znam za tizen,webos itd ali na androidu ne
nažalost ne, probao i toMislim da ako se stavi intefejs na srpski da će učitati titlove automatski
android im je problem od početka, prvo se nisu uopće mogli učitati sad i ovo, riješit će valjda i to,za sada bananaKod mene na samsungu (Tizen) i LG (WebOS) startuju titlovi čim se pokrene film.
Pa nisam lud valjda. 😂di? na andoridu ne, u browseru da, ne znam za tizen,webos itd ali na androidu ne
ok,blago tebi,meni na android tv-u a čuo sam i još nekima na android boxovima ne pa sam pretpostavio da je problem sa androidom kao što je bio i sa neprikazivanjem titlovaPa nisam lud valjda. 😂
Očigledno imamo različite uredjaje ali moj android box pusta titl automatski, ako hoćeš mogu da ti snimim
Rekoh vec, meni sve radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari