Instalirao manualno iz LG prodavnice.Јеси ли радио ажурирање апликације или се само појавило? На ЛГ "паметном" тв-у мојих родитеља још увек није могуће одабрати наше титлове иако су у понуди.
Ne, sve kako treba, da kucnem o drvo ni najmanji problem ni sa jednom aplikacijom do sad. Da napomenem, gasim aplikaciju ako prekidam gledanje, nema zašto da stoji u backgroundu.Posto imas c1, da li ti se desava da kada prebacis na neku drugu app posle ne mozes da se vratis? Ja kad otvorim hbo max pojavi mi se izbor profila ali kada kliknem na neki na kratko izadje dole loading bar i nista se ne desi - i tako dok ne upalim ugasim tv. Ne desava se uvek, ali evo danas je 2x
Сад већ досађујем-дакле већ инсталирану апликацију си мануелно ажурирао или си деинсталирао па поново урадио инсталацију?Instalirao manualno iz LG prodavnice.
Ne, sve kako treba, da kucnem o drvo ni najmanji problem ni sa jednom aplikacijom do sad. Da napomenem, gasim aplikaciju ako prekidam gledanje, nema zašto da stoji u backgroundu.
5.1 nece da moze na MiBox-u...Da li radi 4k i 5.1, planiram da uzmem Mi box s pošto moj box neće da pusti zvuk a sve pokušao da promenim.
Ma znam za titlove, mislim na font u aplikacijiImaš u podešavanjima veličinu titla po povećaj
Нема. Иначе се слажем да су премали(55").Ma znam za titlove, mislim na font u aplikaciji
Znači, treba da može da filmovi sa 5.1 budi pušteni na AVR u 5.1? Jesi povezao eon box i AVR preko HDMI ili spdif?Na EON box-u (podesen audio passthrough) koji je spojen sa dolby atmos risiverom ne rade dolby atmos sadrzaji. 4K dolby vision sa 5.1 audiom radi. Kad se prebaci audio na stereo onda rade dolby atmos naslovi (u stereu...).
U prevodu, svaki novi naslov nece raditi na boxu!?
Svi sa 5.1 rade, ne rade koji imaju dolby atmos (7.1). Probao i HDMI i optiku, ista greska, kao da ne moze da konvertuje dolby atmos na 5.1 (boxu je max 5.1)Znači, treba da može da filmovi sa 5.1 budi pušteni na AVR u 5.1? Jesi povezao eon box i AVR preko HDMI ili spdif?
Cek, šta i gde treba podesiti u boxu, moja yamaha je starija, moram preko spdif, pustim na hbo max 5.1, na avr-u se vidi stereo....Svi sa 5.1 rade, ne rade koji imaju dolby atmos (7.1). Probao i HDMI i optiku, ista greska, kao da ne moze da konvertuje dolby atmos na 5.1 (boxu je max 5.1)
I meni u pocetku nije radio, samo stereo, pa sam gasio, restartovao sve redom. Najbolje iz struje sve na 15 minuta, pa prebacis u EON aplikaciji na stereo, pa ponovo vratis na passthrough, i probas da menjas sa Auto na hdmi pa na spdif, bez obzira sto neces imati zvuk na HDMI. Probaj da promenis hdmi ulaz u TVu da nije ARC. Kad hbomax aplikacija ukapira i pocne da prepoznaje 5.1, vratis sve kako je bilo, meni je tako proradilo.Cek, šta i gde treba podesiti u boxu, moja yamaha je starija, moram preko spdif, pustim na hbo max 5.1, na avr-u se vidi stereo....
Kao što sam na prethodnoj strani napisao hbo kanali u sbb mreži uredno na yamahi prikazuju 5.1
Imao sam HBO GO instaliran, prijavljen na njega. Otišao u store, našao HBO Max, instalirao, prijavio se i to je to. Par sati kasnije HBO GO nestao iz sistema sam od sebe.Сад већ досађујем-дакле већ инсталирану апликацију си мануелно ажурирао или си деинсталирао па поново урадио инсталацију?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari