System jezik samo engleski. Kad je na srpskom ne mogu da se snadjem, pogotovo na telefonu.Pa zar nema nikog ko voli da ima system jezik Engleski, a titlove na srpskom kao ja![]()
izgleda da je u pitanju android tv samoNa boxu gledam, nikakav chromecast.
To je onda kod vas do android TV, popravice to.
Nije, kao što rekohizgleda da je u pitanju android tv samo
Kod mene radi i preko Sony i Philips TV-a.
Dakle, Android TV i VPN Makedonija.
taman pomislim da je u pitanju samo android tv i onda ovo, možda radi zato što je vpn makedonija, hr i sr su sjebali i sa prikazivanjem titlova pa je vjerojatno toKod mene radi i preko Sony i Philips TV-a.
Dakle, Android TV i VPN Makedonija.
Rade titlovi na Android TV.Na boxu gledam, nikakav chromecast.
To je onda kod vas do android TV, popravice to.
rade da ali na nekim uređajima ne idu automatski nego samo ručnoRade titlovi na Android TV.
mislim da ne ovisi o tipu uređaja nego o ip adresi odnosno od kuda se gleda, znači hr i sr, isto kao što je bilo i sa samim prikazivanjem titlova jučer,znači android i ip adresa je kombinacijaSada sam probao na više uređaja i zaključak je: automatski pušta titlove na mobilnim telefonima , PS5 i webu (pc). Ne pušta na eon box i mi tv stick.
ti gledaš iz švedske ako se ne varam?Rade titlovi na Android TV.
На ЛГ телевизору још увек немогу да се изаберу српски или хрватски титлови,како је код осталих који имају ЛГ?
На Еон боксу такође.
Iz Norveške. Nema veze Android sa problemima sa titlovima, nešto nisu uradili kako treba sa regionalnim podešavanjima, zato proradi onima koji koriste VPN.ti gledaš iz švedske ako se ne varam?
da norveške, sorryIz Norveške. Nema veze Android sa problemima sa titlovima, nešto nisu uradili kako treba sa regionalnim podešavanjima, zato proradi onima koji koriste VPN.
Јеси ли радио ажурирање апликације или се само појавило? На ЛГ "паметном" тв-у мојих родитеља још увек није могуће одабрати наше титлове иако су у понуди.Radi normalno kod mene, učitan svaki titl u više serija/filmova, najnoviji WebOS, LG C1.
ako imaš hbomax preko yettela (telenora) onda iz njihove mobilne aplikacije gde ti je aktivna usluga hbomax upišeš kodDa li je neko aktivirao HBO MAX na xbox-u. kod mene stoji CODE koji treba da upisem ali kada se na laptopu ulogujem na hbo max ne vidim nigde gde mogu da upisem taj code. Na HBO GO je moglo.
Kada sam aktivirao na LG TV-u, pisala je adresa gde treba ukucati kod, a sledeći korak je mail adresa i pass.Da li je neko aktivirao HBO MAX na xbox-u. kod mene stoji CODE koji treba da upisem ali kada se na laptopu ulogujem na hbo max ne vidim nigde gde mogu da upisem taj code. Na HBO GO je moglo.
Posto imas c1, da li ti se desava da kada prebacis na neku drugu app posle ne mozes da se vratis? Ja kad otvorim hbo max pojavi mi se izbor profila ali kada kliknem na neki na kratko izadje dole loading bar i nista se ne desi - i tako dok ne upalim ugasim tv. Ne desava se uvek, ali evo danas je 2xRadi normalno kod mene, učitan svaki titl u više serija/filmova, najnoviji WebOS, LG C1.
Kod mene kad uđem u podešavanja piše da je uređaj Play Station 5. Baš bezveze da gledam u 1080p na 4k tvu...Nešto sam skontao u vezi PS5. U HBOmax aplikaciji ga vidi kao PS4. Na PS je instalirana kao PS4 aplikacija na externom hdd a ne na internoj memoriji kao PS5 aplikacija (Netflix). Dakle , koristi PS4 aplikaciju koja nema podršku za 4k.
Pogledaj u storage kako ti je instalirana , meni pored ikonice stoji PS4.Kod mene kad uđem u podešavanja piše da je uređaj Play Station 5. Baš bezveze da gledam u 1080p na 4k tvu...
Da, tu stoji ps4.. Kako to nisu napravili ***, ostaće bez celih 4,6e mesečnoPogledaj u storage kako ti je instalirana , meni pored ikonice stoji PS4.
ti bi sad takve đinđe minđe, vidiš da se još bore sa osnovnim stvarimaKako moze da se izabere 1 profila na uredjaju. Imam 5 profila i smara svaki put moram da biram. Jer neko provalio da li ima opcija za default profil po uredjaju da se namesti.
Da li radi 4k i 5.1, planiram da uzmem Mi box s pošto moj box neće da pusti zvuk a sve pokušao da promenim.Proradili srpski titlovi na na mom Xiaomi MI box S, juce nisu radili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari