Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li iko zna zašto 4K filmovi su mračni i isprane boje preko EON boxa a preko televizora su ok?

Je l' to u hdmi podesavanjima na tvu ukljuceno ono "hdmi deep color" ili kako se vec zove?

Titlovi se ne ucitavaju automatski na Android TV(sa vpn-om vrv nekome radi u zavisnosti koju je zemlju izabrao). Tacnije samo srpski i hrvatski. Rekli su iz support-a da su upoznati sa problemom i uskoro ce biti reseno.

• Like
Reagovanja: gec
Јеси ли радио ажурирање апликације или се само појавило? На ЛГ "паметном" тв-у мојих родитеља још увек није могуће одабрати наше титлове иако су у понуди.
Instalirao manualno iz LG prodavnice.
Posto imas c1, da li ti se desava da kada prebacis na neku drugu app posle ne mozes da se vratis? Ja kad otvorim hbo max pojavi mi se izbor profila ali kada kliknem na neki na kratko izadje dole loading bar i nista se ne desi - i tako dok ne upalim ugasim tv. Ne desava se uvek, ali evo danas je 2x
Ne, sve kako treba, da kucnem o drvo ni najmanji problem ni sa jednom aplikacijom do sad. Da napomenem, gasim aplikaciju ako prekidam gledanje, nema zašto da stoji u backgroundu.

A kako je gasis? Ukljucio si tamo u opcijama da ne drzi u memoriji?

Ja definitivno nemam Cast dugme u okviru aplikacije na telefonu(pokusano sa dva razlicita proizvodjaca) iako su TV i telefoni na istoj mrezi.

Instalirao manualno iz LG prodavnice.

Ne, sve kako treba, da kucnem o drvo ni najmanji problem ni sa jednom aplikacijom do sad. Da napomenem, gasim aplikaciju ako prekidam gledanje, nema zašto da stoji u backgroundu.
Сад већ досађујем-дакле већ инсталирану апликацију си мануелно ажурирао или си деинсталирао па поново урадио инсталацију?

Meni su se titlovi vratili danas, ali sam primetio da na Eon boxu, na njegovom daljincu, ne radi utišavanje i pojačavanje zvuka kad sam u aplikaciji🤣🤣🤣. App je primetno brža nego hbo go, samo su im slova malaaaa. Otprilike svi treba da imamo tv sa preko 40 inča da bi normalno videli na udaljenosti od 3 metra.
Nego, hoće li biti porodica i za hbo max?

(лг-ц9)
По укључењу телевизора у горњем десном углу појавило ми се нешто за хбо макс слично као када јавља за апдејт система или апликације,
али нисам успео да прочитам брзо је нестало. Када сам укључио продавницу, није приказало да има икакав апдејт.
Укључим хбо го који је ту од пре, напише ми само "нема у вашој одабраној земљи" или тако нешто.
Онда сам морао да тражим хбо макс, снимим то па обришем хбо го...
Мислим могли су то боље да среде...
-----
Ех, док сам куцао сетих се да одем у нотификације, у принципу пише да је хбо макс стигао, да током ограниченог периода имам "невероватну" понуду од 33% на хбо макс доживотно преко hbomax.com/lgtv. "Преузми је данас". Ето преузео сам је данас, видећу за претплату, али свеједно сматрам да је хбо го требао да се апдејтује/замени аутоматски са хбо макс, а не да морам овако...

Такође нема опције "излазак" када се кликне назад, мора де држи дугме секунд два...

Ma znam za titlove, mislim na font u aplikaciji
Нема. Иначе се слажем да су премали(55").
----------------
Иначе не свиђа ми се ни за титлове, за разлику од многих који воле жуту, мени је идеално нешто између жуте и наранџасте,
Нешто слично боји фолдера на Вин10, мало другачије, тек сам устао, не могу сад да тражим која тачно боја касније ћу додати, исту користим и за курсор миша.
Такође ми се не свиђа што нема већи избор фонтова, од ових ми ништа не одговара. Срећа па ми требају углавном само на азијским филмовима ,-)

Na EON box-u (podesen audio passthrough) koji je spojen sa dolby atmos risiverom ne rade dolby atmos sadrzaji. 4K dolby vision sa 5.1 audiom radi. Kad se prebaci audio na stereo onda rade dolby atmos naslovi (u stereu...).
U prevodu, svaki novi naslov nece raditi na boxu!?

Samo da potvrdim... Za sva pitanja i tehnički problemi u vezi aplikacije HBO max možete da im pišete na ovu e-mail adresu: Screenshot_20220309-200354.png

Na EON box-u (podesen audio passthrough) koji je spojen sa dolby atmos risiverom ne rade dolby atmos sadrzaji. 4K dolby vision sa 5.1 audiom radi. Kad se prebaci audio na stereo onda rade dolby atmos naslovi (u stereu...).
U prevodu, svaki novi naslov nece raditi na boxu!?
Znači, treba da može da filmovi sa 5.1 budi pušteni na AVR u 5.1? Jesi povezao eon box i AVR preko HDMI ili spdif?

poslao im ja danas popodne na taj mail pritužbu na titlove da se ne pokreću automatski i dobio odgovor da rade na prebacivanju sadržaja sa hbo go o_O
spomenuo sam u mailu da je to na hbo go radilo pa mi se čini da imaju ovaj automatski reply čim spomeneš hbo go

Znači, treba da može da filmovi sa 5.1 budi pušteni na AVR u 5.1? Jesi povezao eon box i AVR preko HDMI ili spdif?
Svi sa 5.1 rade, ne rade koji imaju dolby atmos (7.1). Probao i HDMI i optiku, ista greska, kao da ne moze da konvertuje dolby atmos na 5.1 (boxu je max 5.1)

Svi sa 5.1 rade, ne rade koji imaju dolby atmos (7.1). Probao i HDMI i optiku, ista greska, kao da ne moze da konvertuje dolby atmos na 5.1 (boxu je max 5.1)
Cek, šta i gde treba podesiti u boxu, moja yamaha je starija, moram preko spdif, pustim na hbo max 5.1, na avr-u se vidi stereo....
Kao što sam na prethodnoj strani napisao hbo kanali u sbb mreži uredno na yamahi prikazuju 5.1

Cek, šta i gde treba podesiti u boxu, moja yamaha je starija, moram preko spdif, pustim na hbo max 5.1, na avr-u se vidi stereo....
Kao što sam na prethodnoj strani napisao hbo kanali u sbb mreži uredno na yamahi prikazuju 5.1
I meni u pocetku nije radio, samo stereo, pa sam gasio, restartovao sve redom. Najbolje iz struje sve na 15 minuta, pa prebacis u EON aplikaciji na stereo, pa ponovo vratis na passthrough, i probas da menjas sa Auto na hdmi pa na spdif, bez obzira sto neces imati zvuk na HDMI. Probaj da promenis hdmi ulaz u TVu da nije ARC. Kad hbomax aplikacija ukapira i pocne da prepoznaje 5.1, vratis sve kako je bilo, meni je tako proradilo.

***, na prethodnoj strani sam napisao, ovde nisam...zvuk preko HDMI mi uopšte ne treba, jer HDMI ide u projektor, pa zato moram preko zvuk preko spdif u AVR...

Сад већ досађујем-дакле већ инсталирану апликацију си мануелно ажурирао или си деинсталирао па поново урадио инсталацију?
Imao sam HBO GO instaliran, prijavljen na njega. Otišao u store, našao HBO Max, instalirao, prijavio se i to je to. Par sati kasnije HBO GO nestao iz sistema sam od sebe.

Nervira me sto ne mogu da posesim rezoluciju vec on sam to radi na osnovu brzine interneta

Mislim da tu opciju nemaju ni ostali servisi poput Netflixa i Prime Videa.

Na Netflix kupiš onaj manji paket i smanjio si rezoluciju 😁

Meni malo cudan kavalitet slike....nije kao da je niska rezolucija,nego je sve nekako daleko manje ostro nego u poredjenju sa Netflixom i starim HBO GO,bilo da pustim HD ili 4K video....aplikacija je instalirana na Tanix TX3 box.Na istom boxu bio instaliran i HBO GO,gde je slika bila daleko daleko ostrija....

Na mobilnom ne može da se razvuče video preko celog ekrana,već je crno sa strane. Jesu li pominjali hoće li popravljati to?

Instalirao na eon bx-u hbo max sa play prodavnice,pokrenem aplikaciju i daljinac ne reaguje,spojim miša čekiram save preferences pusti me dalje.Daljinac i dalje bez odziva,mogu mišem da šaram ali nikako da se logujem jer ne reaguje miš na skrol.Pogledam verziju androida na eon box-u vidim 8.Sve mi radi na mi box-u bez problema.Jer neko uspeo da instalira na eon box i da mu radi ili kako da odradim update eon box-a na android 9 jer kad u eon box-u idem na update samo napiše da trenutno ne može da odradi update.Kontam da je u pitanju ne kopatibilnost android 8-mice i hbo max apk.Jer na mi box-u je android 9 i sve leti.Neki savet ko ima slična iskustva.

Probaj apk van prodavnice da instaliras, obrisi to sto si instalirao. Za EON vam je najbolje da skinete downloader i preko njega skidate apk-ove. Skini pomenuti Downloader (zuta ikona), pokreni ga, kucaj ovaj kod i skini apk i instaliraj. Prethodni HBO sa store obrisi, mozda pomogne

829795

Meni od jutros na Eon box-u radi sve kako treba. Smanjio titlove, promenio font, ima zvuk... Malo taj stutter se pojavi ***, vrv je je box krsina. Ali radi. Sadrzaj necu da komentarisem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno