Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
I ja se razmisljam da trazim nazad uredjaj koji su mi uzeli i doneli ovo move ******.
Meni i dalje nista nije jasno ?
Kanale, ako bi to želeli, mogu da kradu na 50 različitih načina koji ne zahtevaju koaksijalni priključak. Mislim, može se krasti sa satelita, bilo gde se nalaziš - u sred nekog random sela, u kolibi pokrivenoj maskirnim materijalima... Uplink na satelit Telekoma.Supernova osluskuje konkurenciju
kod mene su hteli da zakupe prostor ali pod uslovom da imam uslov za sbb kablovsku, za sta im to treba ja ne znam
Ali cisto sumnjam da je to u svrhu toga da puste te kanale u mrezu, niti bi UM to dozvolio.
Korisnici GRONET-a do danas imaju "dostupne" tj. vidi se u listu paketa, tzv. "SUPERNOVA - GRONET- L.R GROCKA" i "SUPERNOVA - UNITED MEDIA" pakete, od čega "SUPERNOVA - UNITED MEDIA" sadrži imenovane kanale. Naravno ne vidi se u spisku kanala na OTT servisu niti rade kanali.Ja kad uđem tu vidim još kanala, koji više nisu u Supernovoj, recimo stoji u spisku BK. Odavno izbačen i ugašen kanal. Tako da moguće je da su to samo spiskovi svih kanala koji su išli na Supernova OTT servisu.
Zaboravio administrator da izbriše kanale sa liste pa ostala imena kanala ali bez izvora, tako da krajnji korisnik vidi samo crnu sliku.Vidiš da stoje u listi i N1 i Nova S i SK1-3, ali toga je i pre bilo pre nego što je UG naredio gašenje/izbacivanje iz ponude (doduše vidiš da programski vodič je od danas tako da je vrlo moguće da stižu). Moguće da su postigli neku vrstu dogovora, ipak je sad Telekom nadmoćniji a SBB podređeniji (zamenile su se uloge).
Nova S nije nikad bila deo Supernova ponude, a pored SK 1-3 bili su i SK Golf i SK 4-6. Tako da bi i ti kanali onda trebali da budu prisutni ako se radi o tome da je to od ranije zaostalo.Vidiš da stoje u listi i N1 i Nova S i SK1-3, ali toga je i pre bilo pre nego što je UG naredio gašenje/izbacivanje iz ponude.
Koliko znam u Bosni je nekim prijavama/sudom to reseno. M:Tel Bosna ima N1, SK 1-3 i jos neke UM kanale.Ne bi SBB dozvolio nikome da emituje te kanale, pogotovo Nova S i sport. nije dozvolio ni u Bosni, Hrvatskoj, Sloveniji i ostalim drzavama.
Vaznije im je da zadrze i pojacaju monopol u broju korisnika od gledanosti. Uostalom gledanost i pokusavaju da vestacki povecaju pricom o cenzuri koja bi onda pala u vodu.
Nema. Imao ranije, ali relativno dugo nema.M:Tel Bosna ima N1, SK 1-3 i jos neke UM kanale.
Koji kanali su u pitanju pa da proverim?Vecinu kanala ne otvara crno ili izbacuje da su skremblovani jel ima jos neko takvu situaciju?
Jos jednom da potrvrdimo saradnju UG sa S - United Group: Nismo u pregovorima.
Stavite tacku na ovu pricu
Poz
Uslov je bio samo u paketu.N1 i NovaS da budu u državnom paketu?Pa oni bi ih ugasili da ne postoje...Da su pametni kao što nisu, pa, ovi iz SBB-a da odu ispred Telekoma i da ih na kolenima mole da razmene sportske kanale...
Samo arena 1 radi od sporta, ne radi nista od naucnih national geog. I taj red kanala. Film klasik i ti kanali. Ovih prvih 50 polovina radi ostalo vecina neKoji kanali su u pitanju pa da proverim?
Svi koje si mi napisao radeSamo arena 1 radi od sporta, ne radi nista od naucnih national geog. I taj red kanala. Film klasik i ti kanali. Ovih prvih 50 polovina radi ostalo vecina ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari