Dark Warrior
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.12.2012
- Poena
- 210
Neka javi neko ko isproba #withCASH na bankomatu da li radi kako treba.
Možda da ne bi neka aplikacija mogla da snima šta radiš i upisuješ.Zašto si to za screen shot naveo kao prednost?
Otvori se #withCASH u aplikaciji, izabere se cifra za podizanje (trenutno izgleda moze samo od 1000 do 10000din), izabere se koliko ce da traje kod za podizanje (od 10 do 60min), posle toga se u aplikaciji generise kod koji se ukuca na bankomatu i podizu se pare bez kartice.Kako bi to trebalo da funkcionise?
Evo šta meni izbacujeJa uradio screenshot
Zašto si to za screen shot naveo kao prednost?
Da, iz bezbednosnih razloga nije loše imati tu funkciju.Možda da ne bi neka aplikacija mogla da snima šta radiš i upisuješ.
Isključen mi je assistant skroz.@NightCrawler
ako si na androidu, uđeš u Google Assistant, pronađeš Settings, pa Assistant Settings, i tu štikliraj Use Screen Contexts i Donate Screen Captures
to je to
u bilo kojoj aplikaciji da si, kažeš HEY GOOGLE da se asistent pojavi, i klikneš Share Screenshot dugme
Pogledajte prilog 307896
radi za apsolutno sve što se nalazi na ekranu, uključiv i zaključane app
istoNe znam zasto su ti to rekli kad ja na iOS- u normalno pravim screenshotove.
Možda da ne bi neka aplikacija mogla da snima šta radiš i upisuješ.
ako si na androidu, uđeš u Google Assistant, pronađeš Settings, pa Assistant Settings, i tu štikliraj Use Screen Contexts i Donate Screen Captures
to je to
u bilo kojoj aplikaciji da si, kažeš HEY GOOGLE da se asistent pojavi, i klikneš Share Screenshot dugme
radi za apsolutno sve što se nalazi na ekranu, uključiv i zaključane app
Otvori se #withCASH u aplikaciji, izabere se cifra za podizanje (trenutno izgleda moze samo od 1000 do 10000din), izabere se koliko ce da traje kod za podizanje (od 10 do 60min), posle toga se u aplikaciji generise kod koji se ukuca na bankomatu i podizu se pare bez kartice.
Znači, taj sistem bi se mogao koristiti za slanje para? Samo pošalješ nekom kod, on ode na bankomat i podigne sumu koju si odobrio.
Proteklih godina je bilo vesti o malware aplikacijama koje screnshotuju, ne sećam se sad koliko su bile rasprostranjene i da li su bile na Play Store ili si morao sam da poturiš dupe tj. da skineš APK sa nekog trećeg sajta.Da li već kruži aplikacija koja "krade" ekrane i uploaduje ih negde?
Ja sam generalano preterano opušten što se tiče bezbednosti podataka i bilo čega drugog (valjda dok me ne snađe neki neželejni događaj), pa mi je ovo sa screen shot i tastaturom koja menja raspored totalna glupost.
Ali genijalci mi prvo traže da uradim screenshot pa onda kad sam im rekao da ne može pošalju mi tu porukuNe znam zasto su ti to rekli kad ja na iOS- u normalno pravim screenshotove.
Neko reče da TWRP ne smeta, samo je root problem, ali može da se sakrije. Kod mene radi sa skrivanjem root-a i Magiska. TWRP nemam.Sa root-om i TWRP kako napisaše ranije ne radi nova aplikacija, pomaže li skrivanje ili ima neki drugi način da TWRP ostane a nova aplikacija radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari