Šta je novo?

Banka Intesa

Kada se ulogujete treba da otvorite u gornjem levom uglu meni, pa kartice, pa nova virtuelna kartica.

Kad im krece sa radom aplikacija?

Ne usudjujem se jos uvek da probam da aktiviram bilo sta...
I kakva je procedura prilikom prelaska sa stare na novu?

Meni u banci rekose da je stara aplikacija aktivna do nove godine, i da sacekam makar par nedelja sa prelaskom na novu kako bih izbegao probleme.

Jel radi nekom ova opcija #withkey? iOS app, ocita mi lice i onda izbaci da se prijavim ili zavrsim proces registracije.

Kazi mi cemu uopste sluzi to pa cu probati?

Prijava na novo elektronsko bankarstvo u browseru, bancaintesa.rs pa desno na Prijava.

Ne koristim e banking, samo m banking pa ne znam ni kako izgleda staro a ni kako funcionise. Valda ce neko drugi potvrditi , izvinjavam se.

Meni radi, prošla mi je aktivacija e bankinga bez problema.
Inače ti radi nova aplikacija, aktivirao si je?

Da, nova aplikacija radi sve, samo me zeza taj #withkey

Sad sam probao i proslo je sve. Id korisnika je onaj broj sto izadje sa withkey, to ukucao i usao.

Ne rade još neke stvari. Ne mogu da se aktiviraju notifikacije za promene na računima. Notifikacije za promene na karticama se mogu aktivirati, ali jednostavno ne rade. Kada nešto platite karticom, nećete dobiti notifikaciju. Takođe, ne radi im opcija kupovine investicionih jedinica za investicione fondove. Ne radi ni opcija IPS Pokaži (Interna serverska greška). Prilikom prikaza transakcija na tekućem računu, za transakcije koje nisu proknjižene (nedospele obaveze) prikazuje se prodajno mesto (kao što bi i trebalo), ali se za proknjižene transakcije prikazuje samo "Kupovina karticom (vaše ime i prezime)", a prodajno mesto se vidi tek kada uđete u tu transakciju.

Da li neko ima problem sa Mobi aplikacijom na ios? Izlazi mi poruka neispravan pin, a kada odem na reinstalaciju i aktivaciju ne da mi da reaktiviram aplikaciju - pise reaktivacija tokena neuspesna...?

Nemam, sad probao. Ako imas novu aplikaciju i za nju si postavio pin, kucaj taj pin i u staru aplikaciju. Tako je kod mene bilo, aktivacijom nove, ulazak u staru je bio moguc samo sa novim pinom.

Malopre sam video na bankomatu da postoji opcija #withCASH, skroz na dnu ekrana, ali je nisam isprobao.

Nemam, sad probao. Ako imas novu aplikaciju i za nju si postavio pin, kucaj taj pin i u staru aplikaciju. Tako je kod mene bilo, aktivacijom nove, ulazak u staru je bio moguc samo sa novim pinom.
Nisam stavljao pin na novu jos cekam da to sve profunkcionise...

Kad si brisao pa instalirao opet, sto nisi isao preko njihovog sajta i uradio reaktivaciju preko qr koda? Ja sam je tako reaktivirao pre 2,3 nedelje kad sam menjao telefon.

Korisnik sam HIT računa, otkud sad naknada od 20 dinara za online plaćanje?

Od sada će ti biti tako. Besplatno je samo za Magnifico račun čije održavanje košta 800 din.

Očigledno žele da smanje broj korisnika. Ima li neka druga banka sa besplatnom ovom uslugom i korektnim online bankarstvom. Cilj je što manje odlazaka u banku :)

Ovo je kap koja je prelila čašu.

Mislim da sve uvode isto to koliko sam čuo. Za sada samo Mobi i MTS valjda imaju tu besplatnu uslugu. Neka me neko ispravi ako grešim.

Očigledno žele da smanje broj korisnika. Ima li neka druga banka sa besplatnom ovom uslugom i korektnim online bankarstvom. Cilj je što manje odlazaka u banku :)

Ovo je kap koja je prelila čašu.
Pa ti nisi cuo i da ti je i odrzavanje skocilo na 350?

Pa ti nisi cuo i da ti je i odrzavanje skocilo na 350?
Nisam, ali to je pošteno. Nek bude i 400, ali ovo sa naplaćivanjem provizije na plaćanje mi je šibicarski.

Ako i svi ostali to uvode, neću imati gde da pobegnem.

Ovo sam dobio kao odgovor za virtuelne kartice:

Virtuelnu karticu možete pronaći kroz opcije Kartice-Moje kartice, u donjem desnom uglu imate narandžastu ikonicu kartice, klikom na istu birate opciju Informacije i uslovi pa idete na Povezane kartice i tu vidite vašu Virtuelnu karticu
Međutim kod mene ih i dalje nema.
Prazna strana

Plaćanje na stranim sajtovim kod mene ne prolazi jer izgleda da su ove virtuelne kartice DINA a ne VISA pa ih zato ne prepoznaju.
Ili to nema veze?

Prilozi

• IMG-2ace198cc9b38873eb0ad220ff2c54c9-V_edit_157147890441644.jpg
    IMG-2ace198cc9b38873eb0ad220ff2c54c9-V_edit_157147890441644.jpg
    74.2 KB · Pregleda: 39
Hvala na pomoći, kada bi mi palo da kliknem inforamcije i usluge, Odabirom devizne kartice pa onda to informacija i usluge, pa su tu vidljive informacije, Limiti koje je moguće menjati, Povezane kartice ee e tu je virtuelna, od opcija nudi, cidi porvrdu podeli i blokiraj karticu, nema obriši. Takođe postoji opcija kontrola korišćenja GEOLokacije, kao i vremenski period.

Ima dosta još bagova ali dobro polako. Meni npr neće da omogući otisak prsta umesto pin-a.

Nazad
Vrh Dno