NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Nema ih,barem ih ja nisam našao ni u app ni na novom web portaluGde su smeštene virtuelne kartice kada se naprave? (ne vidim ih, android app)
Nema ih,barem ih ja nisam našao ni u app ni na novom web portaluGde su smeštene virtuelne kartice kada se naprave? (ne vidim ih, android app)
Nisam stavljao pin na novu jos cekam da to sve profunkcionise...Nemam, sad probao. Ako imas novu aplikaciju i za nju si postavio pin, kucaj taj pin i u staru aplikaciju. Tako je kod mene bilo, aktivacijom nove, ulazak u staru je bio moguc samo sa novim pinom.
Pa ti nisi cuo i da ti je i odrzavanje skocilo na 350?Očigledno žele da smanje broj korisnika. Ima li neka druga banka sa besplatnom ovom uslugom i korektnim online bankarstvom. Cilj je što manje odlazaka u banku
Ovo je kap koja je prelila čašu.
Nisam, ali to je pošteno. Nek bude i 400, ali ovo sa naplaćivanjem provizije na plaćanje mi je šibicarski.Pa ti nisi cuo i da ti je i odrzavanje skocilo na 350?
I RajfajzenZa sada samo Mobi i MTS valjda imaju tu besplatnu uslugu. Neka me neko ispravi ako grešim.
Međutim kod mene ih i dalje nema.Virtuelnu karticu možete pronaći kroz opcije Kartice-Moje kartice, u donjem desnom uglu imate narandžastu ikonicu kartice, klikom na istu birate opciju Informacije i uslovi pa idete na Povezane kartice i tu vidite vašu Virtuelnu karticu
KomercijalnaOčigledno žele da smanje broj korisnika. Ima li neka druga banka sa besplatnom ovom uslugom i korektnim online bankarstvom. Cilj je što manje odlazaka u banku
Ovo je kap koja je prelila čašu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari