Šta je novo?

Banka Intesa

Kako bi to trebalo da funkcionise?

Kako bi to trebalo da funkcionise?
Otvori se #withCASH u aplikaciji, izabere se cifra za podizanje (trenutno izgleda moze samo od 1000 do 10000din), izabere se koliko ce da traje kod za podizanje (od 10 do 60min), posle toga se u aplikaciji generise kod koji se ukuca na bankomatu i podizu se pare bez kartice.

Poslednja izmena:
Ali pocetni ekran na bankomatu je da se ubaci kartica. Kako to preskociti? Samo kucas kod ili ima neka opcija na bankomatu a nisam obratio paznju?

Ne mogu da izvršim plaćanje preko nove aplikacije, izbaci mi na kraju da je odbijeno.
Preko stare prošlo iz prve.

Stuca tu jos dosta stvari. Ne mogu se i dalje ukljuciti obavestenja za kartice tj potrosnju, serverska greska i dalje.

Prilozi

• Screenshot_20210529_075109_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_20210529_075109_com.twitter.android.jpg
    40.3 KB · Pregleda: 96

@NightCrawler

ako si na androidu, uđeš u Google Assistant, pronađeš Settings, pa Assistant Settings, i tu štikliraj Use Screen Contexts i Donate Screen Captures

to je to

u bilo kojoj aplikaciji da si, kažeš HEY GOOGLE da se asistent pojavi, i klikneš Share Screenshot dugme
1622271268127.png

radi za apsolutno sve što se nalazi na ekranu, uključiv i zaključane app

Poslednja izmena:

@NightCrawler

ako si na androidu, uđeš u Google Assistant, pronađeš Settings, pa Assistant Settings, i tu štikliraj Use Screen Contexts i Donate Screen Captures

to je to

u bilo kojoj aplikaciji da si, kažeš HEY GOOGLE da se asistent pojavi, i klikneš Share Screenshot dugme
Pogledajte prilog 307896

Isključen mi je assistant skroz.
Ne koristim ga uopšte

Inače dobio sam i od inteze zvanično da ne mogu da se prave screenshotovi u novoj app

Prilozi

• Screenshot_20210529_102704.jpg
    Screenshot_20210529_102704.jpg
    103.6 KB · Pregleda: 76
Ne znam zasto su ti to rekli kad ja na iOS- u normalno pravim screenshotove.

Aj jedno glupo pitanje, dao si sve dozvole aplikacij?

@desp

Kod mene A11, dao sve dozvole, izlazi toast da screenshot ne dozvoljava aplikacija

Možda da ne bi neka aplikacija mogla da snima šta radiš i upisuješ.

Da li već kruži aplikacija koja "krade" ekrane i uploaduje ih negde?
Ja sam generalano preterano opušten što se tiče bezbednosti podataka i bilo čega drugog (valjda dok me ne snađe neki neželejni događaj), pa mi je ovo sa screen shot i tastaturom koja menja raspored totalna glupost.

to je to

I pored toga što sada radi Screen Shot u Intesa aplikaciji, tastatua za pin je uvek normalno složena.
Kako taj sreen shot da sačuvam, jer su meni uglavnom potrebni za arhivu/podsetnik, ne zbog deljenja.

Mogu da ih šaljem na Viber sam sebi, ali više bih voleo odmah save.

Bio sam i ja opusten sok mi nisu hakovali sifru za Wifi pre desetak plus godina. Nije bilo nikakve stete ali je osecaj bio neprijatan, osetio sam bas veliku nelagodu. Dana je sifra za wifi, google i icloud takva da ne mogu da je zapamtim i ru mi je zivot spakovan pa ne bi smela da postoji ni najmanja mogucnost kompromitacije. Ako sjebu google i apple, onda bih se pomirio. Nije paranoja, neka mi slusa i prati ko hoce samo da su mi podaci, slike bezbedni.

Otvori se #withCASH u aplikaciji, izabere se cifra za podizanje (trenutno izgleda moze samo od 1000 do 10000din), izabere se koliko ce da traje kod za podizanje (od 10 do 60min), posle toga se u aplikaciji generise kod koji se ukuca na bankomatu i podizu se pare bez kartice.

Znači, taj sistem bi se mogao koristiti za slanje para? Samo pošalješ nekom kod, on ode na bankomat i podigne sumu koju si odobrio.

Sa root-om i TWRP kako napisaše ranije ne radi nova aplikacija, pomaže li skrivanje ili ima neki drugi način da TWRP ostane a nova aplikacija radi?

Da li već kruži aplikacija koja "krade" ekrane i uploaduje ih negde?
Ja sam generalano preterano opušten što se tiče bezbednosti podataka i bilo čega drugog (valjda dok me ne snađe neki neželejni događaj), pa mi je ovo sa screen shot i tastaturom koja menja raspored totalna glupost.
Proteklih godina je bilo vesti o malware aplikacijama koje screnshotuju, ne sećam se sad koliko su bile rasprostranjene i da li su bile na Play Store ili si morao sam da poturiš dupe tj. da skineš APK sa nekog trećeg sajta.

Sa root-om i TWRP kako napisaše ranije ne radi nova aplikacija, pomaže li skrivanje ili ima neki drugi način da TWRP ostane a nova aplikacija radi?
Neko reče da TWRP ne smeta, samo je root problem, ali može da se sakrije. Kod mene radi sa skrivanjem root-a i Magiska. TWRP nemam.

Opera 75 nije podržana ali zato internet explorer jeste? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Opera-Snapshot-2021-05-30-132217-intesaonline-bancaintesa-rs.png[img]

Ovo sa virtuelnim karticama je...ne znam.

Probao danas da se igram, da vidim kako funkcioniše i ništa.

Od 3-4 kartice koliko sam napravio i pokušao nešto da kupim preko neta i sl. nijedna nije prošla
Pokušao i sa jednokratnom, i višekratnom opcijom, sa različitim iznosima i ništa.

Gde su smeštene virtuelne kartice kada se naprave? (ne vidim ih, android app)

Nisam ni ja uspeo da ih nadjem gde su virtuelne kartice ali napravio jednokratnu isprobao uplatom prepaid kredita i proslo...

Nazad
Vrh Dno