Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada sve ide gore X10 to je normalno jer to je buducnost. A kada u dva dana sve padne 40% to je crash i propast.
Crypto jos jednom pokazuje da je mesetarsko leglo. Najbolji moguci nacin za manipulaciju. Decentralizacija koja se istice kao glavna prednost pada u vodu posle ovakvih dana. Par recenica u tvitu poremeti celo trziste. Na zalost crypto ni u 2021 nije pokazao dugo ocekivanu zrelost.
Crypto nece propasti ovakvi swingovi su pozeljni jer se istresa boranija, pravi se profit. Dno postoji rekao bih da smo blizu dna. Mozda jos koja lestvica na dole rekao bih 37-38k. I to je to. ETH tesko ispod 2k roller koster se vraca gore. Bull jos nije zavrsen!

Kad malo bolje razmislim Tesli bas i ne odgovara visoka cena btc-a, narocito jer navodno nece odmah prodavati. Padne cena btc-a i nadrljase. Mnogo bi im bilo sigurnije da je cena nekih 20k pa da dobiju vise btc-a.
Da se vratim na ovaj svoj post kad je jos bio btc 60k. Pretpostavljam da su zakljucili da im je prerizicno da prihvate btc kao sredstvo placanja, a ostalo su izgovori. Da je naruceno npr. 100k automobila sad bi bili u velikom problemu. Ovakva volatilnost jednostavno onemogucava prihvatanje btc-a kao sredstva placanja.

Ponovo Paxos (PayPal) ticker od malopre:

Paxos-Ticker-19-05-2021-2304h.png

BCHUSD max cena u poslednjih 24h: $1.670 wtf!!! I kako da verujem ovom tickeru? Prethodni ticker bila max cena $1.167, mala greška, samo permutovali iste brojeve?
Evo pa proverite i sami, u Firefox-u otvara format prigodniji za čitanje u odnosu na ostale browsere:

Likvidacije uživo, trenutno ~9 Milijardi $$$ za poslednja 24h:

Zaboravih: i momci, da li je jos uvek zabagovano?

Vredi li uložiti nešto na sfp sad na 1.25?

Vraća se na dole, kao da je onaj mali oporavak bio dead cat bounce iliti u prevodu: svilen gajtan za Elona :) .

Binance radi..ja dokupih eth za 120 eur na 2600, a sad opet kanal 🙂. Kako god, drzim se filozofije da je samo pitanje vremena kada ce sve gore, a ne da li ce, jer na kraju krajeva, kolicina ozbiljnog kripta je ogranicena, a kolicina papirnog novca nije, pa nije tesko zakljuciti sta ce jednog dana biti vrednije..samo strpljenje.

Ja msm da sad treba svi da okace koliko su i sta kupili u ova 24h...

Orderi koji su mi prosli:
BTC/USDT - 38k, 36k, 32k
ETH/USDT - 2000
LTC/USDT - 197.97
ADA/EUR - 1.26, 1.28
ADA/USDT - 1.378
DOT/USDT - 25
LINK/USDT - 26
TRX/USDT - 0.084

Sve sam ih pozatvarao na dead-cat bounce-u jer sam zadovoljan profitom (osim LTC-a tu sam u nekom blagom minusu).
Savet za nove: Kada top10 coin padne 40% za dan, stavljajte slobodno kucu, okucnicu i dedovinu u njega. Dead-cat bounce od barem 10% se desi uvek uskoro.
Juce sam uspeo da izvucem i po 17-23% , sve spot trade, nista lev.

Orderi koji su mi otisli u minus:

LINK/BTC - 0.00084
XEM/BTC - 0.00000645

XEM/BTC je trenutno na 0.00000507, chart izgleda veoma dobro za ulazak za kasnije prebacivanje u BTC. Kome se ne zuri i ko moze da zarobi neki kapital mozete u XEM.
LINK/BTC isto izgleda dobro, videcu jos da dokupim, ide leto a Chainlink osim sto je dobar projekat voli i toplo vreme hehe

I molim vas da manje spamujete, kada pisete nesto procitajte i zapitajte se ima li veze sa temom i moze li koristiti ikome.

Orderi koji su mi prosli:
BTC/USDT - 38k, 36k, 32k
ETH/USDT - 2000
LTC/USDT - 197.97
ADA/EUR - 1.26, 1.28
ADA/USDT - 1.378
DOT/USDT - 25
LINK/USDT - 26
TRX/USDT - 0.084

Sve sam ih pozatvarao na dead-cat bounce-u jer sam zadovoljan profitom (osim LTC-a tu sam u nekom blagom minusu).
Savet za nove: Kada top10 coin padne 40% za dan, stavljajte slobodno kucu, okucnicu i dedovinu u njega. Dead-cat bounce od barem 10% se desi uvek uskoro.
Juce sam uspeo da izvucem i po 17-23% , sve spot trade, nista lev.

Orderi koji su mi otisli u minus:

LINK/BTC - 0.00084
XEM/BTC - 0.00000645

XEM/BTC je trenutno na 0.00000507, chart izgleda veoma dobro za ulazak za kasnije prebacivanje u BTC. Kome se ne zuri i ko moze da zarobi neki kapital mozete u XEM.
LINK/BTC isto izgleda dobro, videcu jos da dokupim, ide leto a Chainlink osim sto je dobar projekat voli i toplo vreme hehe

I molim vas da manje spamujete, kada pisete nesto procitajte i zapitajte se ima li veze sa temom i moze li koristiti ikome.
I TI TO ZOVES STRATEGIJOM?

Meni je poprilicna zezancija da se igram sa toliko puno novcica jer mi je vecina u stake-u i van menjacnica tako da i da hocu da se igram sa necim cim pomislim sta moram da radim samo nemo posmatram sta se desava.

Ali to ne znaci da ne mogu nesto da dokupim za USDT sto sam juce i uradio mada nisam bio ubedjen da radim pravu stvar jer ne volim da kupujem kada su ovakvi swingovi. Vise volim da se trziste stabilizuje pa lagano kupim sta mi treba. Pod stabilizuje ne mislim u dan-dva nego malo duzi period od par nedelja.

Kupio sam juce jos Stratis-a za 75k u range-u od 1.55-1.62 ( trenutno je nesto preko 2$ ) jer sam se odlucio za jos jedan masternode. Jedan MN trenutno donosi preko 220 coina dnevno tako sta god bude bilo sa cenom long term mislim da mogu biti samo u plusu. I da coin padne na 0.35 koliko je bio u proslom bear-u sa dva masternode-a i oko 400-450 coin-a dnevno od stake-a mislim da nema zime. Ako coin ne propadne. Onda ***. 😀

Vise definitivno nema kupovine za mene tako da cekam famozni kraj godine da vidim rasplet pa cu videti sta dalje.

sve je ovo jedno jako dobro iskustvo za nas novajlije... ova škola nema cenu 😁
Iskreno ne znam kakvo iskustvo?
Ima ovde mnogo iskusnih koji su istreseni iz gaca. Ovo je ili si dovoljno veliki da imas info kada ce se sta dogoditi ili cutis i kupis mrve pa sta ti bog da na kraju. Jedino je vazno uci na vreme kako bi na kraju bio u kakvom takvom plusu. Sve ostalo je vidis i sam, analize itd nista ne prolazi sa nekom vecom sigurnoscu, sve je manipulacija.

Jel pise debilko na tviteru? Ako ga nema znaci on je bio meta ,nigde veze kine i njega ne kapiram

Dobar dio ETH sam prebacio u BTC na 0.08, sve po planu 😉
Ja sam cekao da probije ovaj suport na 0.074 pa sam tu prebacio ceo majning u btc.
IMG_20210519_090742.jpg

Kad planiras da se vracas? Drhtao je prst na 0.061 da se instant vratim i pokupim kajmak ali moj cilj je priblizno x2 dugorocno. Koji si indikator pratio za prelazak na 0.08?

Ako si placao karticom, onda pokusaj direktno na Binance..mnogo gubis u tim transakcijama. BNB moze da se kupi direktno za eur.
Pisao sam više puta, da se ne ponavljam, iz nekog razloga, MC mi ne prolazi na binance-u. Razgovarao sam i sa binance support, i jednostavno, nije mi dozvoljeno korišćenje kartice za kupovinu. Iz kog razloga, nisu želeli da objašnjavaju.

Da li vam rade uplate na Binance? Msm na kes uplate s devizne kartice? Vidim da neki pisu da je srb i bih u nekoj zabrani

Ja sam cekao da probije ovaj suport na 0.074 pa sam tu prebacio ceo majning u btc.

Kad planiras da se vracas? Drhtao je prst na 0.061 da se instant vratim i pokupim kajmak ali moj cilj je priblizno x2 dugorocno. Koji si indikator pratio za prelazak na 0.08?

Ne planiram da se vracam nazad u eth cilj je da uvecam kolicinu btc, jedan dio eth cu ostaviti reda radi.
Ja sam BTC/ETH maksimalist.
To je bio zacrtan plan od prije godinu i vise, 0.08 je jak support/resistance to mi je bila jedina vodilja, nisam ja neki TA guy.
Ako bi se jedim dijelom vracao gledao bih ulaz oko 0.045 tu je isto support/resistance pa stepenasto kupovao.

Koliko znam Kina je najdalje odmakla sa razvojem svoje digitalne valute CBDC i uskoro bi trebala krenuti sa implementacijom.
Tako da je ovaj put moguce da su stvarno ozbiljni i hoce da banuju crypto.

Oni nek banuju crypto a ostali svet će CBDC pa nek se preračunaju.
NJima se više isplati da porade na takvom projektu koji će privući promet pa samim tim i podići vrednost.

Ma svi idu u tom pravcu i rade na Central Bank Digital Currency CBDC, samo sto je Kina najdalje otisla dok ostali kasne godinu dvije i vise.
Bit ce zanimljivo pratiti definitivno, centralni digitalni novac i covid digitalne isprave.
Sorry za off.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno