Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
edit- toliko me nervira sto nisam XRP sutno na 1.67 to je strasno …
Je l' ima nekih losih vesti oko XRP-a ili sta je uzrok. Najgori je izgleda :). YT je pun nekih gluposti i prognoza stalno.

Shill-uju ga Musk, Cuban i ekipa. Poslao bi ja njih sve đuture malo na robiju da kopaju kukuruz sa lopovima i šibicarima za ovo što trpaju sebi milione u džep twitter-om.
Sutra naj verovatnije krece istresanje doge-a, videcemo gde ce to da se prelije ili ce ljudi da se poplase i pocnu da izlaze iz altova i da malo kliznemo dole taman da uhvatimo zalet za sledeci talas. Mogli bi malo da mi napumpaju XRP, jedno 200 300 %

Doge vrede vise nego Space X, jedan rough landing mu ne gine, moguc je jos jedan pump a onda drzte gace.

Sta LTC jos uvek radi na 350$ nemam pojma, ali uskoro ocekujem da cena nastavi prema 500$

XRP je smanjio supply za 10 mlrd koina, da li je neko ispratio o cemu se tu radi?
Screenshot (107)_LI.jpg

Doge vrede vise nego Space X, jedan rough landing mu ne gine, moguc je jos jedan pump a onda drzte gace.

Sta LTC jos uvek radi na 350$ nemam pojma, ali uskoro ocekujem da cena nastavi prema 500$

XRP je smanjio supply za 10 mlrd koina, da li je neko ispratio o cemu se tu radi?
Pogledajte prilog 305864
1 Februara je bio planiran pump za XRP , par dana pre toga su mu digli cenu, ujutru jos malo i onda je sve otislo u pm, zato mislim da ce i ovaj doge isto tako. Neko rece ovde da je za 8 maj planiran pump, predpostavljam po istom scenariju.
A XRP nesto sprema,ce vidimo sta.

Trenutno se odvija prava klackalica, vrlo neizvesno stanje i to iz dva razloga. Trend ukazuje na nastavak bulla, dakle mid-term i long-term holderi ne bi trebali da se brinu mnogo. Ako je Prestiž u pravu da smo na 1/3 bulla onda mogu da se opuste.

Short-term trejderi najveću dilemu imaju zbog nenormalnog broja ljudi koji su upali u priču zbog kripto-šilovanja u medijima. Čuvar na gradilištu me ne pitao kako da uđe sa 100€ u priču. Stari igrači znaju šta to znači, sećamo se prelaska sa 2017. na 2018. Ovo sad što se dešava je mnogo većih razmera u poređenju sa prethodnim bull-runom, ali neke paralele mogu da se povuku. Kad veliki igrači krenu sa istovarom, a sigurno hoće, biće mnogo krvi.

Po običaju, sa 90% portfolia čamim u USDT dok se slika ne razbistri pa ću u skladu sa novonastalom situacijom da delam. Ima tu nekih shitcoina sa vrlo malim marketcapom koji su sjajni za brzi obrt (u roku od 12-72h). Gigante sa multimilionskim MC-om više ne diram (u njih ne ubrajam TRAC i YFII).

Inače, YFII deluje da je spreman da raspiči.

XRP …
Wanda Sykes Vaccine GIF by NBC

Ovo ce biti lepa vikend akomulacija za prestojecu nedelju. Predvidjam lagane korekcije i hvatanja pozicija. Sledece dve nedelje ce biti finog zelenisa. Najavljuje se xrp pumpa rekao bih i dobacivanje 3$. Ono u cemu mi je fokus je LTC sto se vise bude zadrzao na ceni 350-370 mislim da ce mu expresni rast biti veci. Stanice od 400-500 mogu biti dostignute u nekoliko dana. Treba biti strasno strpljiv u naredne tri do cetiri nedelje.

Ovo ce biti lepa vikend akomulacija za prestojecu nedelju. Predvidjam lagane korekcije i hvatanja pozicija. Sledece dve nedelje ce biti finog zelenisa. Najavljuje se xrp pumpa rekao bih i dobacivanje 3$. Ono u cemu mi je fokus je LTC sto se vise bude zadrzao na ceni 350-370 mislim da ce mu expresni rast biti veci. Stanice od 400-500 mogu biti dostignute u nekoliko dana. Treba biti strasno strpljiv u naredne tri do cetiri nedelje.
LTC i DASH nisu par 1 od njih ce dole,moje misljenje.Ne mislim samo za DASH i LTC …

Držati (ulagati) u ETH ili Binance Coin?

Predviđanja za oba su 4x rast do kraja godine...
Naginjem na ETH, ali moguće da će sama menjačnica neviđeno pojačati popularnost pa krene i BNB jače..

Držati (ulagati) u ETH ili Binance Coin?

Predviđanja za oba su 4x rast do kraja godine...
Naginjem na ETH, ali moguće da će sama menjačnica neviđeno pojačati popularnost pa krene i BNB jače..
ako se dvoumis, sta fali 50:50 u oba?

Ada je probila 1.5$ pre par dana ( ili to bese juce ) i ukinula status "stable coina" kojinke drzala mesecima. ( nadam se da ce moci da probije 2$ i da krene na gore kako treba..)

Link se takodje budi ako zatvori iznad 50$ mogla bi da krene zurka i tamov valjda ce da nagura do 6 60-70 :)

Ja i dalje verujem da nismo dosli do one korekcije celog trzista koju najvljujem vec neka 3 meseca ( ali ako ponavljam "korekcija" svakih 15 dana jednom cu budem u pravu ;) )

P.S. Ovo je moje misljenje nisam ga krao, ali stvarno sad.

Pogledajte prilog 305864
Sa Doge postoji samo 2 scenarija. Ili ce mimo svih ocekivanja da nastavi gore da skace kao svetsko cudo ili ce uskoro puci balon. Ko se seca kako se Max coin pumpao svojevremeno? Max Keiser izba i twit i cena skoci 30%. Posle 10-og twita niko vise nije kupovao i Max coin je pukao kao zvecka. Niko ga vise nikada nije spomenuo, nestao je bez traga a najavljivali su neka cudesa. Klasicna pljacka matorog prevaranta.
Doge su prenaduvane u svakom smislu. Da Doge vredi toliko vise od LTC-a je ne besmisleno neko bolest mozga.
Sto se LTC-a tice, ja ocekujem sutra ATH. Onaj odnos od 0.0066 je bio probijen. BTC je malo skocio, odnos se povukao dole... Mislim da se ceka da se sve lepo popuni orderima pa da krene opet. Ako probije 400 i 500 ce pasti za koji dan. E sad, jedino je nedelja problem, moze opet da rokne sve na 1 dan. To je vise manje postalo vec standardno.
Mozda ce vam zvucati suludo ali ako LTC probije ATH vrlo lako mozemo na 700-800$ do kraja meseca. U junu ocekujem BTC da opali na 70+ i onda lagano do 90K. Altovi ce malo pasti u odnosu ali nastavice dobar rast u dolarima.
Eto to je moja prognoza za sledecih mesec, mesec i po.
ETH ce nastaviti istim tempom, lagano na gore.
ETC ce skakati kao besan. Bez problema mozemo da ga vidimo na 1K do kraja godine.

Ada je probila 1.5$ pre par dana ( ili to bese juce ) i ukinula status "stable coina" kojinke drzala mesecima. ( nadam se da ce moci da probije 2$ i da krene na gore kako treba..)

Link se takodje budi ako zatvori iznad 50$ mogla bi da krene zurka i tamov valjda ce da nagura do 6 60-70 :)

Ja i dalje verujem da nismo dosli do one korekcije celog trzista koju najvljujem vec neka 3 meseca ( ali ako ponavljam "korekcija" svakih 15 dana jednom cu budem u pravu ;) )

P.S. Ovo je moje misljenje nisam ga krao, ali stvarno sad.
Ko jedom ukrade gubi poverenje 😉.
I daj leba ti, pomeri tu korekciju za koji dan da mi poskacu altovi, da jos malo izadjem pa da imam vise za dokupljivanje.
Uostalom sta ima lose u tome sto si krao 😁?
Radio si posteno, izlagao se opasnosti da te uhvate i oteraju na robiju 😂.

Procitao sam i ja da ide na 1000$. Smejurija, lupetaju bzvz, nisu svesni sta pricaju.
Taj balon mora puci, samo jos da vidimo kada ce. Mozda ce imati jos neki nalet za koji mesec ali mislim da ne moze ovako jos dugo. Hajpuju ga da ce doci na 1$... Ako i dodje vrlo lako ce da se prepolovi u danu posle toga, istovarace ga svako ko ima i malo mozga.

jao kako mi ide muka kada se samo setim da sam u januar imao 1,6 milijuna doge-a i prodao na 28 satosija. Svakako ne bi ih drzao ni do 150 a ni na karaju pameti da ce da ode iznad 1000 :(

Od organizovanog pumpanja DOGE-a se odustalo još nakon prvog pumpanja. Niko ne podržava veštačko pumpanje zajednice, niti je ono moguće, po mom skromnom mišljenju. Kada kitovi kažu idemo gore, onda idemo gore. DOGE je antišorterski novčić, a Musk izgleda ima neki lični razlog da podržava takvu ideju. Ja sam postavio order na $0.95, ali sam ga skinuo. Biću u vožnji kada se napada ETH.

Musk sutra vodi SNL moze da udari po hipiju jako a moze da bude i obrnuto
Mislim da ce vrlo da pazi sta prica. Ipak je do javni nastup gde se svaka rec moze iskoristiti protiv njega u nekom krivicnom postupku.

Kad malo bolje razmislim Tesli bas i ne odgovara visoka cena btc-a, narocito jer navodno nece odmah prodavati. Padne cena btc-a i nadrljase. Mnogo bi im bilo sigurnije da je cena nekih 20k pa da dobiju vise btc-a.

Na osnovu koje analize si zakljucio da ETC ide i do 1K do kraja godine?
Na osnovu toga da ce sve skakati, da ce BTC skakati dosta, da ce se brdo Asica nakaciti jos na ETH mrezu i da se gpu mineri seliti na ETC. Pogurace cenu bez problema. Realno, to je samo jos 9x skok. Dugacka je godina, mislim da nece biti problema.

Od organizovanog pumpanja DOGE-a se odustalo još nakon prvog pumpanja. Niko ne podržava veštačko pumpanje zajednice, niti je ono moguće, po mom skromnom mišljenju. Kada kitovi kažu idemo gore, onda idemo gore. DOGE je antišorterski novčić, a Musk izgleda ima neki lični razlog da podržava takvu ideju. Ja sam postavio order na $0.95, ali sam ga skinuo. Biću u vožnji kada se napada ETH.
Skromno :)

Na osnovu toga da ce sve skakati, da ce BTC skakati dosta, da ce se brdo Asica nakaciti jos na ETH mrezu i da se gpu mineri seliti na ETC. Pogurace cenu bez problema. Realno, to je samo jos 9x skok. Dugacka je godina, mislim da nece biti problema.
Dosta ozbiljna analiza. :) Zasto mislis da ce se gpu mineri opredeliti za ETC a ne za Raven, Haven ili neki drugi coin? Ja recimo kopam Haven sa 4GB modelima vec nekoliko meseci i ne planiram da predjem na ETC mada uskoro izlazim kompletno iz mining-a pa mozda necu biti merodavan da pricam o tome. I na koliko ocekujes LTC krajem godine? Po kojoj ceni bi ga prodao?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno