Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti to mene malo...? :unsure:
:cautious::cautious::cautious:
Ne pipam ga ni stapom, ni njega ni bilo sta drugo. Imam vise nego dovoljno para ulozeno, imam plan i nemam nameru da pametujem, da zevam i pratim brdo novcica, da skacem s jednog u drugi i da se stresiram. Sve sto je trebalo je da kupim na vreme sto sam i uradio i da sacekam kraj godine. Nema nikakve nauke.
Jeste da LTC kasni pali ali svakako napreduje. Uopste nisam nezadovoljan a forma mu je tempirana za kraj godine. Em ce BTCcmalo jace da povuce gore em u avgustu tek izlazi finalni kod za MW kada ce majneri da glasaju, sto bi znacilo da bi do 10-og rodjendana trebalo da se aktivira MW. Tada bi trebalo debelo da zaglavimo u parabolu.
Sad ti mozes da meris LTC s bilo kojim novcicem da kazes da su bolji... Mene to stvarno ne zanima. Ja sam pre 10 meseci rekao da jurim 40x i LTC mi je novcic koji to sigurno moze a gde se osecam najkomotnije.
Pa rodjo ti si lepOsiguran jos kad opali 400+$ …. ⚡🙈

Ja sam prodao oba od 4 gb sto sam imao, malo sam se kolebao ali dobra odluka sigurno. Investirao sam u chia rig, a od 8 neka sljakaju eth do kraja, msm da je to najbolja odluka za sve gledajuci trenutnu situaciju.
I ja sam razmisljao sta je pametno raditi ali sam se odlucio da rasprodam sve i izadjem iz mininga jer je stvarno steta ne prodati kada su ove cene plus ne zelim vise da imam tu obavezu oko rigova i svega ostalog. Ako kopate u kucnim uslovima to mi je ok i preporucujem da se nastavi zbog isplativosti ali ja imam zakupljenu halu, radnike na odrzavanju 24/7, xxx rigova puta 35eu trosak struje ( u kucnim uslovima je to oko 3000din dok ne prelazite u crvenu zonu sto moze biti super kao dodatni vid zarade. Ako placate struju naravno :) )...Kada se sve sabere i oduzme i kada pokrijem sve troskove mislim da nije vredno cimanja. Ima zarade naravno ali dosta je. Ti rigovi su se otplatili pre vise godina. Prelazim na PoS pa da vidimo gde ce me to odvesti. Ako nista ucinicu Morbiusa srecnijim jer cu smanjiti zagadjenje i doneti mir u svetu. Inace rig koji sam placao 1000eu pre recimo 3-4 godine sam prodao za 2500eu po komadu ( od 8GB sa 4 grafike ), dok sam ove od 4GB prodao po 1200eu komad ( ostalo mi je jos 10-ak komada da rasprodam i malo sam spustio cenu jer hocu to sto pre da zavrsim. Znam da mogu vise da dobijem ali ok mi je i ovo. )

P.S.
Ako nekome treba hala na zakup sa cca 250kw, video nadozorom, alarmnim sistemima, radnicima i svim pratecim stvarima za neometan mining neka pisu u pp za dalji dogovor.

Za one koje se brinu da smo blizu kraja bulla-jos nismo u fazi kada nedeljama sve skace 20% svaki dan kao sto je bilo krajem 2017e. Ovaj bull ma koliko delovao ludacki, veoma je bapski kako ja volim da kazem. Tako da se slazem sa sajem i la oko toga da se kraj moze ocekivati krajem ove pocetkom sledece godine.

Auuuf, krajem godine, apsolutno se ne slazem. Ne znam zasto svi misle da ce i ovaj put da bude kao 2017 tj, kraj dec-jan 2022. Licno mislim da ce se zavrsiti negde od sept - do okt. Kada se pogleda stock-to-flow idemo mnogo brze nego sto su svi mislili a i sam model najavljuje kraj mnogo ranije nego sto je bio slucaj 2017. Bas zbog tog cekanja i nadanja krajem godine vidim vec mnoge kako ce da kukaju.

Auuuf, krajem godine, apsolutno se ne slazem. Ne znam zasto svi misle da ce i ovaj put da bude kao 2017 tj, kraj dec-jan 2022. Licno mislim da ce se zavrsiti negde od sept - do okt. Kada se pogleda stock-to-flow idemo mnogo brze nego sto su svi mislili a i sam model najavljuje kraj mnogo ranije nego sto je bio slucaj 2017. Bas zbog tog cekanja i nadanja krajem godine vidim vec mnoge kako ce da kukaju.
Pa i to bi mi bilo ok s obzirom da planiram uskoro da iskocim iz cele price. Necu cekati poslednji trenutak niti cu rizikovati mnogo. Kad LTC dostigne 550$ ja sam bukvalno zavrsio pricu i mogu mirno da se povucem. Naravno ostavicu malo para za daytrading zezanje jer bi mi nedostajalo za nemam nikakav ulog u igri

koji odnos LTC/BTC ocekujete na 500/1000/2000$? Dzaba i ta postignuta cena ako se vrati ispod 0.0032

gresite ludilo krece od septembra. prerano cete izaci ....

Pozdrav drustvo,
dva mnogo dobra projekta svaki sa svojim prednostima i manama
ali koje bi vase misljenje bilo jer ste dugo u ovome pa ih pratite mnogo vise od mene
XLM ili ZIL
Pomazite :)

Pa i to bi mi bilo ok s obzirom da planiram uskoro da iskocim iz cele price. Necu cekati poslednji trenutak niti cu rizikovati mnogo. Kad LTC dostigne 550$ ja sam bukvalno zavrsio pricu i mogu mirno da se povucem. Naravno ostavicu malo para za daytrading zezanje jer bi mi nedostajalo za nemam nikakav ulog u igri
Prerano, veruj mi. Dugacka je godina. Procitaj moj prethodni post. 550 je sica druze.

Inace, imam jedan mali side quest, uzeo sam 40$ od nekog ripple-a kog sam nasao na menjacnici i trazio sam najveca 2 shita koja sam mogao da nadjem na Poloniex-u i kupio sam Akite i Shiba inu (jer su kucici aktuelni) i od njih cu da kupim sebi telefon. Mnooogo su skocili. ******izam potpun 😂

Na one koje se brinu da smo blizu kraja bulla-jos nismo u fazi kada nedeljama sve skace 20% svaki dan kao sto je bilo krajem 2017e. Ovaj bull ma koliko delovao ludacki, veoma je bapski kako ja volim da kazem. Tako da se slazem sa sajem i la oko toga da se kraj moze ocekivati krajem ove pocetkom sledece godine.
Mislim da nije realno očekivati deja vu. Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kada će se desiti i kako, samo verujem da će biti dosta onih koji će se zarobiti u altovima verujući da će krenuti oporavak onda kada se trend neprimetno promeni. Ali ne verujem da će se to desiti tako brzo. Ono što pretpostavljam da nam uskoro sledi su sve učestaliji bull/bear traps i dosta shake-outa, čisto da se prodrma market, počiste brojni shortovi i longovi itd. Ukratko, dosta turbulentnije stanje od sadašnjeg, što bi dalje dovelo do "šokantnih" naslova u medijima i ostalih pratećih događaja. Reality shock za nove ljude koji su tek ušli u priču ili koji planiraju.

Moja pretpostavka, naravno, sve navedeno uzeti sa rezervom. Samo mislim da nam nema ozbiljnijeg rasta bez ozbiljnije korekcije.

Gledano na short term, očekujem korekciju ako nakon zatvaranja weekly candle-a ne probijemo 60k.

Prerano, veruj mi. Dugacka je godina. Procitaj moj prethodni post. 550 je sica druze.

Inace, imam jedan mali side quest, uzeo sam 40$ od nekog ripple-a kog sam nasao na menjacnici i trazio sam najveca 2 shita koja sam mogao da nadjem na Poloniex-u i kupio sam Akite i Shiba inu (jer su kucici aktuelni) i od njih cu da kupim sebi telefon. Mnooogo su skocili. ******izam potpun 😂
I ja sam pre neki dan kupio Shibu.Danas skocio oko 500% U pripremi je swap a i Elon ga nesto pomenuo. Voli kucice pa to ti je :cool:

ja sam za par stotina dolara kupio 60 miliona SHIBA . Ludilo 🤡

Kucici su definitivno in ove godine. Neverovatno je da se takvi shitovi pumpaju do ludila. Shiba je vec 33. novcic po marketcap-u. Ode civilizacija u kriv Q! :LOL:
Sledeci ciklis obecavam da cu po pola soma minimum davati u 20-30 najvecih shitova koje mogu da iskopam. To ce biti jako zanimljivo :)
Mogao bih i neke pare dati u humanitarne svrhe.
Inace Elon je samo napisao da hoce Shiba stene i cena je opalila :d

Poslednja izmena:
Eth pre neki dan a i danas 400$ gore za dan.... jos malo pa stizemo do 1000$ po danu....

Kad li ce ovaj eth pasti, valjalo bi ga dokupiti.

Poslednja izmena:
ETH pregazi 3800 kao da je nista, ode ovo sigurno na 4k ubrzo, posle toga ce da bude zanimljivo kako ce da se ponasa rast, sad za sad je razvalio eth/btc odnos.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno