[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Pa, npr zato sto ne vidim u Raven neku perspektivu. Kad su krenuli asici na scryptu svi gpu mineri su presli da kopaju VTC ako se ne varam. Ni u njemu nisam video perspektivu pa sam molio poljaka koji drzi Coinotron da ubaci Darkcoin (sadasnji Dash) na svoj pool jer Dash nije imao krsteni pool, zezala je vecina. Napravio sam mu racunicu i za nedelju dana pokrenut je. Uostalom, pogledaj koliki je diff na Ravenu a koliki na ETC, pogledaj koliko jednom pada diff a koliko drugom skace. ETC je daleko ozbiljniji, ima mnogo vecu perspektivu. To za ETC sam najavio da ce se desiti i krece polako. Usput je skocio 3x. Ako nastave grafe da se sele na ETC, a sigurno hoce, buducnost po pitanju cene mu je jako svetla. Videcemo na kraju sta ce biti ali poprilicno sam siguran u ovo.Dosta ozbiljna analiza.Zasto mislis da ce se gpu mineri opredeliti za ETC a ne za Raven, Haven ili neki drugi coin? Ja recimo kopam Haven sa 4GB modelima vec nekoliko meseci i ne planiram da predjem na ETC mada uskoro izlazim kompletno iz mining-a pa mozda necu biti merodavan da pricam o tome. I na koliko ocekujes LTC krajem godine? Po kojoj ceni bi ga prodao?
LTC target mi je 2200, vise puta sam rekao. To je prognoza jos od prosle godine. Videcemo kako bude islo vremenom, mozda bude i vise.