Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svestan si da LTC sam ne bi pao sam na 240$ ni u ludilu da BTC ovoliko ne vuce dole? Osim danas LTC je i jacao u odnosu i sve ce to da se vrati, opusteno skroz.

Odavno nisam video ovako krvavu berzu. Ovih zadnjih par crvenih sveca je klasican panic sell.
Pa da ali u momentu kada smo o tome diskutovali kada si ti konkretno dao komentar da nece doci dotle upravo je BTC vukao dole, nista se nije promenilo od tada pa se nazalost ipak desilo.
Jasno mi je sta hoces da kazes, kazem samo da sam se nadao istome sto si i ti izneo a sada kada vidim da smo na 157 ne da boli nego nije prijatno nikako :)

Poslednja izmena:
Samo da kazem budite spremni na potencijalno duze trazenje dna.
Vidim bice mnogo uplakanih lica, kad jednom krene da pada tesko je preokrenuti tako brzo.
Psihologija kao uvek.
To kazem jer mnogi svugde po netu govore “ma vraca se brzo”
Iskreno ovo je vec nenormalno sto su altovi pali 40% za dan. Nije tako bilo nikad ako se dobro secam

Jezivo, valjda ce potrajati neko vreme, da pristigne plata pa da poboljsam DCA :)

DOGE to the Moon....oppsss :ROFLMAO:

Uzimanje profita i prodaja dela BTC-a je krenula kada se BTC približio market capu od 1 bilion $ sto je sasvim normalno. Institucije kao i svi profi igraci koji su usli u BTC ga nece drzati zauvek koliko god ga na youtubu, twitteru promovisali zvali zlato 2.0 itd. Radim reply na Wyckoff model jer je zadnjih dana postao must seen svuda, ja imam jedan stav kojeg se u zivotu drzim. Ukoliko svi brinu oko jedne te iste stvari, zaista u stvari nema razloga za brigu uopšte.
Wyckoff model postaje aktuelan na kraju korekcije, moj stav je ne nasedajte!
Juce sam u mojim ocekivanjima rekao da ocekujem jos jedan znatniji pad i potencijano nivoe 39-37k ali nisam rekao da sam kupovao na levelima 44-42k sto je jako bitno. Uopste se ne trudim da uhvatim dno i svi koji cekate to dno kad i ako dodje 39k cekacete i dalje. Cena BTC-a od 42k je fenomenalna ako se uzme u obzir da idemo prema 100k, svako onaj ko veruje da idemo prema 100k vec je trebao da 70% svojih sredstava iskoristi i kupi poplarno zvani "buy the dip". Jedan od retkih postova gde je neko napisao da je kupio Link na 38.5 i Ltc na 280, ja mislim da su to odlicne kupovine i da ce mu na forumu svi cestitati kad bude prodavao za mesec-dva na cenama x2-x3 minimum (da ne spominjem da LTC cekamo na 4 cifre).
Ako ste 100% u kesu i dalje cekate pad na 35k sa svim kesom market vrlo lako moze da se preokrene i da vas ostavi cekajuci i onda cete kupovati na 60-70k.
Vazna napomena: korekcija BTC-a od 64.8k - 42k je 35% najveci deo korekcije je vec odradjen da li ce biti jos 5% ili ne suvise je veliki rizik cekati.

large.jpg

Mnogi su govorili kako nema sanse da imamo vise ogromne dumpove jer ovog puta je "drugacije" jer imamo velike komapnije koje drze novcice i slicno a izgleda da je bas kontra, sada mozda budemo imali i vece korekcije. U kriptu je jasno da je sve nejasno.

Pogledajte samo ekonomske časopise po netu. Ovoliko loših vesti i katastrofičnih procena u jednom danu. Mnogo je dobro koordinisano sve. Na nekoliko mesta pišu da BTC pada do 20 hiljada i to likovi koji inače važe za crypto evanđeliste. Ko god da radi ovo, svaka mu čast kako ih je sve mobilisao da rade na dizanju panike odjednom.

Ja msm da sad treba svi da okace koliko su i sta kupili u ova 24h...sa vremenom i datumom i iznosom 🤣
Sta bi sa dominacijom, sa prelivanjem u altove? Nesto nije biko dovoljno.... 2017.em manje valuta em mnogo jace prelivanje bar izgledalo i niza dominacija... sad em ima vise valuta, nesto kilavo islo a dominacija na TW bila "tek 39.9x".... 🤔

Mnogi su govorili kako nema sanse da imamo vise ogromne dumpove jer ovog puta je "drugacije" jer imamo velike komapnije koje drze novcice i slicno a izgleda da je bas kontra, sada mozda budemo imali i vece korekcije. U kriptu je jasno da je sve nejasno.
Mislim da ne shvataš šta stvarno znači ogroman dump. Bez uvrede, ali ozbiljan dump je bio 2018. kada je btc sa 20 pao na 3k, ugrubo rečeno. Ovo nije to. Malo strpljenja, davno reče Morbius da će maj biti hladan. Najavljivalo se dugo, sad dolazi pravi shoping time, ali ne za shit altove. Ko se spremio, spremio

Bio bull ili bear, posle jednog ovakvog potopa valja ocekivati neki bounce...

Pazario delimicno eth u 2000-2500$ range-u... stvarno je za neocekivati da ide jos dole, treeebalo bi da ima dovoljno kupaca za <2000$ cenu, gledam po sebi...

Ogroman je dump cak je i coinbase kresovo. Eth block je 30.39595 :poop:

Ne bi me cudilo da su se danas “institucije” posteno istovarile
ovako nikad nije bilo, altovi vec -50% za dan, moze i do 90% ako ne i vise
Nenormalno totalno

Kapiram da je na 31k jaci support, mozda se zaustavi ovde.

Mislim da ne shvataš šta stvarno znači ogroman dump. Bez uvrede, ali ozbiljan dump je bio 2018. kada je btc sa 20 pao na 3k, ugrubo rečeno. Ovo nije to. Malo strpljenja, davno reče Morbius da će maj biti hladan. Najavljivalo se dugo, sad dolazi pravi shoping time, ali ne za shit altove. Ko se spremio, spremio

Ne pricam o bear dumpu posle peak-a nego sto se tice korekcija, pogledaj citavu 2017, pogledaj korekcije pa uporedi, o tom je bila rec.

Hhaha au junaci ! Sreca je pa mogu jos ovo da posmatram i kao nesto interesantno jer mogu da izgubim SAMO profit. Imam 5-6k u USD i sad se mislim dal da kupujem sta da kupujem al aj ti mico skupi cojones :) sou sou ludilo. Jedno je sigurno mnogi ce da propadnu al ce neki taaaaaako da se opare da je to ludilo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno