Pa...morao sam da uradim sinhronizaciju sa google nalogom, pre par godina crkla mi je kartica i izgubio sam sve kontakte...ovako sam bar napravio kopiju kako bih izbegao sličnu nezgodu.Prosto receno sim kontakti nema potrebe da se sinhronizuju
Meri samo poslednja 24h. Odavno je tako...koliko vam sot-a izdrzi redmi note 9 pro...jaa kad udjem u bateriju on kao da meri samo zadnja 24,a ono unazad sot-a kao da ne meri...jos neko iskustva?
Zato što su s***t od firme i kao i svaka kineska firma gledaju kako da obmane kupce. Ovo je urađeno kako bi se zamaskirala potrošnja baterije za više dana. Na testovima i recenzijama se odradi testiranje za dan. Tu dobiješ neki skor, SOT za 24 časa i to je to. Jednostavno nema ni jednog logičnog objašnjenja zašto jedini forsiraju ovakvo rešenje.Kako da izmerim koliko sot-a onda imam? Bas su bzvz napravili da meri samo 24h,sto ne zadnjih 7 dana kao drugi...
Jel ima neka aplikacija da meri sot?probao sam battery monitor al on pokazuje nesto bzvz
Izgleda da odnosi bateriju 😀, videćemo posle nekoliko punjenja.I jedva da stigne martovska zakrpa RN9pro global.
Videcemo sta donosi ili odnosi....
Podržavam sve gore navedeno.Zato što su s***t od firme i kao i svaka kineska firma gledaju kako da obmane kupce. Ovo je urađeno kako bi se zamaskirala potrošnja baterije za više dana. Na testovima i recenzijama se odradi testiranje za dan. Tu dobiješ neki skor, SOT za 24 časa i to je to. Jednostavno nema ni jednog logičnog objašnjenja zašto jedini forsiraju ovakvo rešenje.
Ja kad sam pazario RN9P klincima, najviše sam ih pazario zbog dobrih ocena baterije po YT/sajt recenzijama. I tu je najviše podbacio. Sa svakom novom verzijom MiUI je samo kraće trajala. A o samo MiUI ne treba trošiti reči. Trash neviđeni. Kao da se deca igrala. Sad, posle godinu dana korišćenja Xiaomi telefona mogu reći da su uspeli da "nadmaše" i nepriksnoveni EMUI od Huawei.
Dobro druže nemoj da se ljutiš, sve je super.kako to sigurnosna zakrpa utice na potrosnju baterije?
Sta je problem sa analizom baterije, koliko to vama dana traje baterija?
i kako je to na drugim telefonima u odnosu na ovaj?
Znam šalim se ja malo. Niko nije pominjao druge telefone samo ovaj. Ja lično drugi nemam. Što se tiče baterije na ovom telefonu maksimalno mi izdrži 5-6 sati sota ili oko 1,5 do 2 dana maksimalno. Videćemo sa ovim updejtom još je rano. Svako dobro, pozdrav. Pre updejta na miui 12 mi je davao više sota.Ne ljutim se ja nista...
meni baterija drzi u proseku 2 dana...
Mislim drugi dan svakako moras da ga punim, a najcesce ga punim svaki dan jer mi je tako lakse.
Zato pitam kako je to na drugim telefonima gde je to bolje, i koji su to?
Stvarno moram da pitam koliko bi tebi to bilo dovoljno sota ako ti nije dovoljno dva dana koriscenja?Druže, nije problem da fon izdrži 2 dana, možda i i 2 i po. Problem je što sa svakim danom korišćenja opada SOT drastično. Tipa, može ond da izgura 10tak sati SOT-a ako za jedan dan. I to da je baterija puna i da ostane 20%. Ali kako dani korišćenja odmiču, on opada drastično. Ne može da radi 2 dana i da ima 10 sati SOT-a. Imaće u dva dana max 5. Problem je potrošnja van ekrana koja ga ubija. Neoptimizacija aplikacija i sistemskog softvera. Može da izgura on i više, ali uz tweakovanje odnosno podešavanje aplikacija , vreme gašenja ekran i sl. što mene apsolutno ne zanima.
Sta da ti ponudi vise?Dodatno, što je model pre njega bio Ala - RN8P, i ovaj nije ponudio ništa više od njega. Isti setup kamera, lošiji ekran, za nijansu lošije performanse i za nijansu bolju bateriju. Generalno, možda nije bio korak unazad, ali nije bio ni korak unapred. Iskreno, uzeo bih pre RN8P da ga je bilo u VIP-u u tom trenutku. U stvari, glavni kandidat mi je bio Realme 6S ali je imao samo 4GB memorije, pa sam zato uzeo RN9P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari