Ne druže sve je ok, isto Miui Global 12.0.2. Telefon je kupljen u Telenoru.Jel se desavalo kome da mu ovako zabrljavi notification bar. Vec mi se par puta desilo. Miui Global 12.0.2
Meni već jedno dve nedelje notifikacije baguju, t.j. čujem dolazni zvuk ali se ne vidi šta je, i sa starim miui i evo sa ovim novim ažuriranim. (0.2)Jel se desavalo kome da mu ovako zabrljavi notification bar. Vec mi se par puta desilo. Miui Global 12.0.2
Ali pazi, primer ako telefon otključam, onda se uredno pojave nakon par trenutaka, prosto se izlistaju notifikacije jedna za drugom. Dok kad je zaključan, samo kako sam naveo gore, zvučni signal.Ne znam sta ovo moze biti
Na to sam mislio,bas cudno. Ovo mi je jedini telefon koji nisam root,mijenjao rom,i ovo mi se sad desava. Ajde da vidim oce li se ko javit sa istim problemom.Edit: Mada sad gledam tvoju sliku, kod tebe je drugi problem, gde ti brljavi bar, utapaju se ikonice i slova, ako si na to mislio, meni je već sasvim drugo.![]()
Meni je po difoltu podešeno na "gprswap", a mreža prevedeno - preferiraj LTE, kada prebacim na samo 2G ne radi net, što menjaš u 2g uopšte?Za one koji koriste mts - Šta vam piše u podešavanjima za internet? Meni piše 'gprswap' i nemam internet kada izaberem rucno '2g'. Da bih imao intenet moram da izaberem 'preferiraj LTE'. Desava li se jos nekom. XRN9pro
Isti problem i u Telenoru.Imam sledeci problem na RN9 pro
Kada postavim opciju "use volte" na omoguceno tada ne mogu da posaljem SMS poruku. U pitanju je mts mreza.
Da li se jos nekom desava ovi i da li postoji neko resenje?
Zbog trajanje baterije. Kad ne koristim mob, prebacim na 2g.Meni je po difoltu podešeno na "gprswap", a mreža prevedeno - preferiraj LTE, kada prebacim na samo 2G ne radi net, što menjaš u 2g uopšte?
Imala je funkciju da stiti telefon od grebanja ekrana. Slobodno je skini i poruci sa kupujem prodajem drugu i zalepi je. Ako nisi strucan otidji u neki servis zamoli da ti oni zalepe.Imam jedno glupo pitanje, ispao mi je telefon i ona folija sa ekrana se odvojila nekih pola cm. E sad da li se ona skida (pošto me nervira kako izgleda) ili ima neku funkciju?
Bez minimum nekog zaštitnog stakla od 5D i odgovarajuće futrole nemoj da ga nosiš, ako ne želiš oštećenja, prosto, jer glomazno deluje.Imam jedno glupo pitanje, ispao mi je telefon i ona folija sa ekrana se odvojila nekih pola cm. E sad da li se ona skida (pošto me nervira kako izgleda) ili ima neku funkciju?
Kako to da odradim?Isto kod mene na Xiaomi Mi Note 10. Sve se gasi samo od sebe.
Edit: update Webview je resio problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari