Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 9 / 9 Pro / 9S

Otvoriš kontakt kojem želiš da dodeliš posebnu melodiju iz imenika i u gornjem desnom delu ćeš imati tri tačkice.
To otvori i imaćeš ponuđeno da dodeliš melodiju tom kontaktu.

Jel imao neko problem da ne može da ga pozove određeni broj? Njemu izbacuje da je zauzeto, a nije. Nije ni blokiran.

Meni se to danas desilo.Zovem i odmah prekine poziv,a broj dostupan.To je do mreza.

Pogledaj taj broj da li mu fali pozivni nula(0),meni se dešavalo par puta da kada pozivam samo taj broj u imeniku pri prebacivanje sa starog fona nije povukao ispravan broj, tj. falila je nula.

Poslednja izmena:
Imao taj problem nekoliko puta, reseno tako sto je kontakt skroz izbrisan i dodat ponovo kao novi.

Našao sam šta je, tako da ako se nekome desi...
Slučajno sam u opcijama kontakta za taj broj video da je pisalo - ne usmeravaj na govornu poštu.
Što znači da je bilo usmereno.

napokon uspeo da na bratovom tel aktiviram volte jer u podesavanjima nigde nije bila opcija volte dok nisam nasao na netu
* # * # 869434 # * # * kad ukucate to treba da vam izadje porukica DISABLED .. ako je ENABLE ponovo ukucate kod dok ne pise DISABLED
posle se u podesavanjima pojavi opcija volte ;-))

Pozdrav za sve.
Dobio sam stvarno dobro očuvan 9 pro 6/128 ali me buni što je na androidu 10 i MIUI 12.
Pošto vidim da su prekinuli sa apdejtovanjem ovih modela dali neko može da me uputi dali vredi i kako podmladiti ovo.
Hvala unapred !

Imam problem sa zvucnikom na zeninom redmi note 9s. Naime kad dobije poziv, bilo obican bilo na viberu, ona ne cuje sagovornika.
Kad ukljuci spikerfon onda se cuje sagovornik i normalno razgovara. Da li je ovo riknuo mikrofon ili je softwerski problem ili mozda nesto do podesvanja telefona?
Meni je nelogicno da je pokvaren mikrofon ako radi kad je ukljucen spikerfon..
Ako ima neko predlog sta da cackam, mozda moze da se sredi. Barem za neko vreme dok ne kupi novi telefon??

Kada se koristi klasicno,onda radi slusalica,a kada se koristi spikerfon,onda radi zvucnik.Kucaj #zvezda#zvezda64663zvezda#zvezda# i idi na Receive.Ako cujes zvuk iz slusalice,onda je ok.Ako ne,onda je najverovatnije riknula.

Hvala, probacu ovo samo da se vratim sa putovanja. Ne vredi da ovo objasnjavam zeni sama da odradi..:D

Kada se koristi klasicno,onda radi slusalica,a kada se koristi spikerfon,onda radi zvucnik.Kucaj #zvezda#zvezda64663zvezda#zvezda# i idi na Receive.Ako cujes zvuk iz slusalice,onda je ok.Ako ne,onda je najverovatnije riknula.
Odradio ovo, slusalica radi. Kaze zena ne cackaj dalje, vidis da radi..:D
Ionako uskoro menjam tel..Hvala jos jednom.

Nazad
Vrh Dno