Nemoj taj, imas kod mene ispod klipa prečica sa telagrama. Primetio sam i ja da nema extenziju, ali je u pitanju OFox.Super.Nadam se da ce tako i ostati.Nije mi samo jasno,kako instalirati recovery,jer nema nikakvu ekstenziju.Radi li AGC kamera na ovom Rom-u?
Nema kolko vidim na Telegramu , za sada.Ima i LineageOS unofficial sa kernelsu kernelom.
Video sam Positron kernel, nesto zadnji jun, jul, tako nesto, ali ne nadjoh Lineage sa tim kernelom. Jel imas link? Jedino ako mislis da naknadno instaliram taj kernel u Lineage ili neki drugo ASOP. Mada u vecini slucajeva ne prolazi KSU kad se tako naknadno flesjuje kernel i retko i budu bas kompatibilni.Pretraži @Positron
Radi ga isti lik kao i oficijelni LineageOS za miatoll.
E, tnks. Instalirao sam u međuvremenu CrDroid i njegov mod od kernel Positrona. Radi i KSU, inače CrDroid ima Miui cam. Valjda se smirim neki dan 😀Ne gledas dobro:
Gledaj miatoll.![]()
cudno mi je da ti prijavljuje CTS samo na otkljucanom bootloaderu. To uglavnom bude kad ga rutujes... Pa ne znam šta da ti kažem, ti si radio obratno. Sad imas bas dobrih custom romova sa android 13, po default im prolazi CTS i safety net, a stock nema vise podrsku,ili je polako gase..... MAgisk nije bas resenje,mislim rutujes, a hoces aplikacije za placanje....Ne ide jedno s drugim. Ako si vratio stock bolje zakljucaj, i onda se smiri koristi taj Miui 14. Ako si bio n custom onda znas, ali OrangeFox ti je najbolji recovery 99% koriste taj https://orangefox.download/device/miatoll, mada za Lineage, Pixel Experince ide drugi, neki njihov, zbog ota azuraranja i sl.Imam RN9Pro (joyeuse), bio sam oko 3 godine na custom rom-ovima i odlučio sam da se vratim na MIUI. Skinuo sam fastboot rom i flešnuo ga sa Mi Flash Tool-om, ostavljajući otključan bootloader.
Sve je u redu u suštini, jedino mi RaiPay aplikacija za NFC plaćanja ne radi, SafetyNet provera javlja da ne prolazim CTS profile match, pretpostavljam da je do otključanog bootloadera. Da li postoji neki način da SafetyNet prođem, a da ne zaključavam bootloader? Dok sam bio na custom rom-ovima, stavljao sam uvek Magisk jer bi sa njim instalirao neki modul za fix SafetyNet-a, a RaiPay bi proradio nakon stavljanja na DenyList. Sad mi custom recovery ni Magisk u suštini više ne bi bili potrebni, pa ako ne mora, ne bih ni njih stavljao. Ako mora ovo sa Magisk-om, koji je preporučeni custom recovery za MIUI 14.0.5.0.SJZEUXM (joyeuse)?
Haha, čik stavi ako smeš u sekciji A52s ili A54s ili daleko bilo u Iphone 15 pro i bićeš banovan foreverKod mene juce 10 ipo sati od 100-20%.Bolje drzi bateriju posle 3 godine,nego li ovi novi telefoni,sa novom baterijom.
Ovde nije ažuriran sistem, zato i traje!
Koji ti je MIUI , a koja verzija androida?Ne znam sta ti to znaci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari