Izadje povoljnije nego Rajfajzen, ali Rajfajzen je možda i najskuplja banka.Иако сам револтиран као и већина повећањем и додавањем нових провизија, али мене лично Интеза опет изађе повољније него друге банке.
Ja sam pre neki dan ugasio taj USD jer mi je bezveze stojao a bice naplacivan, tako mi je rekla teta u poslovnici, ugasen na salteru za uplate isplate u roku od 5 minuta, ostao mi jedan devizni vezan za internet karticu i drugi valjda za kartice American i MCZnači sa ovako sam siguran da mi ništa neće dodatno naplatiti dok ne odem da ugasim sve te devizne koji mi džabe stoje?
Takođe mislim da mi je okej da plaćam još tih 50 din na ovo sada, previše mi je peripetije da bih menjao banku.
A šta se dešava sa onim kao nekim deviznim računom koji je vezan za ovu običnu karticu tekućeg računa?
Pogledajte prilog 302437
Nema overe papira osim ako se niste dogovorili sa novom bankom da se, radi nekih dodatnih pogodnosti, obavežete da ćete primati platu preko njih. Ili ako ste imali takav ugovor sa prethodnom bankom. Ako niste, samo date u HR novi broj računa.Plus jedno dva dana drndanja sa HR oko overe papira za prenos palte u drugu banku.
купопродаја ЕУР преко електронског и мобилног банкарства по повољнијем курсу (као што има у Интези)
Не да је срамотно него ја већ имам девизни код њих за који ми не скидају накнаду, чим сам дошао одмах су ми рекли нема одржавања. А испаде кад узимаш редовно у пакету 350 дин, не знам по основу чега.Mislim da bi trebalo videti u komercijalnoj...
Problem kod prebacivanja banke je prvenstveno onima koji imaju neku vrstu finansijske obaveze prema toj banci.
Plus jedno dva dana drndanja sa HR oko overe papira za prenos palte u drugu banku.
I naravno sta je kome najbitnije: mreza bankomata, apple pay, uplata gotovine na bankomatu, i sl..
Ovo za devizne racune od po 300 i vise dinara je sramotno.
Skidace 120 dinara sa deviznog racuna? Po kom kursu? Tu bi onda tek bilo mesta za fine malverzacije.Evo nekih info iz banke,bio jutros. Odrzavanje deviznih se skida direktno sa tih racuna.
Ovde na forumu su ljudi cesto pominjali AIK banku kao dobru alternativu, ja sam blizu odluke da predjem u AIK.ok, a koje su se alternative izdvojile kao valjane koje bi mogle da zmane sve sto je intesa nudila? J ado sada nadjoh komercijalnu (iako je upitno sta ce ovo spajanje sa NLB da napravi od njih) i eventulano direktnu banku za 450din (ali jako mali borj bankomata)
Citah sve to, ali nijedna opcija meni nije zgodna, prvenstveno zbog relano slabe mreze ekspozitura/bankomata. Sto mi j ena primr minus i z aonu Direktnu banku koju sam pomeuo gore.Ovde na forumu su ljudi cesto pominjali AIK banku kao dobru alternativu, ja sam blizu odluke da predjem u AIK.
Start paket koji obuhvata i dinarski i devizni racun im je 250din. Pritom nema provije za elektronsko placanje, sms servis ukljucen u tu cenu, imaju multifunkcionalne bankomate sa kojih mozes da podizes i uplacujes evre (sto intesa nema).
A ako dodas jos 70din, tj za 320din mesecno dobijes sve to plus putno osiguranje. Meni to deluje kao sasvim korektna ponuda.
Druga opcija koja se pominjala ovde je Eurobank paket Euro plata premija, dinarski i devizni racun - 340din. I sa tim paketom dobijes i privatno zdravstveno osiguranje u Bel Medic-u, koje obuhvata besplatne preglede kod lekara opste prakse, oftamologa itd. Ali nisu svi pregledi besplatni, raspitaj se kod njih ako ti je to interesantno.
Da li postoji uslov da se uzme Eurobank plata premija paket?Druga opcija koja se pominjala ovde je Eurobank paket Euro plata premija, dinarski i devizni racun - 340din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari