Razumem da su želeli da dignu cenu održavanja tekućeg računa. ALI da za novih 350 pa čak ni 475 dinara nemam iste usluge je prosto bezobrazluk!!
475 din pa još da im plaćam online plaćanje računa? 475 pa još da im plaćam 50 din po svakoj rati? A ovo naplaćivanje avista deviznog računa gde se besplatno godinama služe mojim eurima neću ni da komentarišem.. (uz hit za 350). Dogovorili smo se i žena i ja da gasimo sve, najverovatnije prelazimo u MTS. Realno nemamo kredite, ne koristimo minus, sa plaćanja kreditnim karticama prelazimo na plaćanje debitnim karticama, umesto 350/475 din plaćamo po 100 din (prvih 6m besplatno). Imamo pravo na besplatan devizni, korišćenje svih bankomata besplatno, sms obaveštenje, debitnu karticu, i ono što je meni najbitnije jako dobar kurs za online kupovinu eura. Za razliku od Inteze koja je držala 1 din razliku između kupovnog i prodajnog pa se ishalavili na 1.2 din, ovde je samo 0.4 din što mi ostvaruje ozbiljnu uštedu na mesečnoj kupovini eura. Sada sam dizao dinare na bankomatu, pa kupujem eure u menjačnici pa čekam red da uplatim eure na račun (pošto ni to nemaju, uplatu eura na bankomatima). Pozdrav Intezo, bila si super ovih 12 godina - 300 din HIT račun, nikada vam nisam platio ništa preko toga, ni jednom dozvoljeni minus, do svakog 10. isplaćene kartice itd. Uzeću vam opet ovih 13.000 osiguranje za ženin carski rez u aprilu i palimo na 100 din mesečno ADIO RAGAZZI!