Cineman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 735
Od 15.4. nove tarife naknada za fizička lica u Poštanskoj Štedionici: http://www.posted.co.rs/dokumenta/Tarife_15.04..pdf
Pošto sam na korak da pređem u Eurobanku, detaljno sam prelistao tarifnik za paket račun Euro Plata Premija (EPP) i utvrdio da mesečnih naknada za debitne (Mastercard Debit PayPass i Mastercard Debit vezanu za devizni račun) i kreditnu karticu (Mastercard Standard) nema. Elektronsko bankarstvo je bez naknade i uključeno je u paket (EPP).Kod eurobanke treba imati u vidu da se na cenu bilo kog paketa placa i svaka kartica 25 din. mesecno i 50 din. mesecno za elektronsko bankarstvo.
video sam to, opet su najpovoljniji
održavanje računa 145+50 onlajn bankarstvo
ja imam u intezi račun za platu i internet karticu za onlajn plaćanje
zbog povećanja tarifa mislim da pređem u poštansku štedionicu koje mi deluje najpovoljnije
održavanje računa 145+50 onlajn bankarstvo
takođe su i provizije za onlajn plaćanje najniže, ne plaća se održavanje internet računa (godišnje samo 150) i ima najviše ekspozitura
U, pa to je sjajno.U OTP ex.SoGe banci uz prestige paket preko mBank aplikacije uvek je za obe operacije srednji kurs NBS. Cesto to radim tako da znam.
Mislim da to neće biti u radu pre 31.5. kao što i reklamiraju.Zna li neko nešto o ovoj novoj mobilnoj aplikaciji, ja sam je instalirao ali ne znam kako da je aktiviram, odmah na početku traži da se registruje i skenira kod. Na njihovom sajtu nema nikakvog uputstva, ne znam kako doći do tog koda, znam da je pri aktivaciji wave2pay takođe bilo potrebno skeniranje koda.
Uspeo sam da ugasim račun i prešao sam u Erste.Mislim, ako ne bude moglo ni sutra, možda to znači da račun i ne može da se zatvori. Moraću zauvek da plaćam održavanje.![]()
Koliko izađe kod Erste mesečno održavanje? Da li beše oni imaju neku foru godinu dana besplatnog održavanja računa?Ne bih rekao. Poznajem njihovu aplikaciju odlično jer moj tata tamo ima račun. Iz nje mogu da se oročavaju sredstva i radi wire transfer ka inostranstvu, što mislim da je veliki plus.
Hvala na info."Koliko izađe kod Erste mesečno održavanje? Da li beše oni imaju neku foru godinu dana besplatnog održavanja računa?"
Da, sa prenosom plate. Posle je 250din mesečno. Daju i neku kamatu na oročenu štednju, malo se oroči pa može i da pokrije održavanje.
Ovo nisam našao, ali pretpostavljam da je isto. Jedan od dva uslova: 1500eur plata, ili 30k na deviznomDa li ostaju isti uslovi za magnificu (1500+ EUR neto plata na račun) od 31.5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari