Šta je novo?

Menjačnice

Kad god kako god zaradis duzan si da platis porez na ostvarenu zaradu.

Tvoje pitanje je postoji li nacin da zaradim na kriptu a da drzava nema mogucnosti da to sazna ikada ?

Da, postoji nacin.
Ali zasto da platim porez na zaradu ako nisam prebacivao zaradjen novac na nase kartice?

Da izvrsis gradjansku duznost😁

Haha moze otc na ruke, solarno placane i tome slicno.
Al je splasnuo entuzijazam niko nista ne pise ccc
Sta vam je ljudi, opusteno Ton Vejs kaze cas ce ova korekcija da prodje 3-6 meseci, taman njive da obradimo i voce da poberemo 🤣
Post automatically merged:

Zaboravih jutros da okacim... dakle nije samo kraken
Post automatically merged:

Edit: Nesto baguje ovaj forum. Pevi deo poruke ne bi trebao da bude ovde vec u diskusiji o cenama...

Ja bi da berem BTC, nije mi do voca😄

Dajte ljudi, da ne cunjam od banke do banke, kod koga uzati VISA karticu a da mogu da povlačim pare sa CEX-a?

Trenutno imam nalog samo na CEX-u pa bih otvorio na jos jednoj eventalno dve menjavnice. Vidim ima ih dosta (Binance, Kraken, Coinbase, Bitfinex, Bittrex itd)
Koju preporucujete?

Zavisi za sta ti treba, neka opsta preporuka je Binance pa druge po potrebi za neke specificne koine kojih nema na Binance

Hvala.
Tako sam i mislio nego mi nesto ostalo u secanju kao da nema Srbije na Binance ili tako nesto? Ili sam istripovao?

E to ne znam, znam da kartice ne rade iz Srbije i CG

Sta to tacno znaci?
Da mogu da se registrujem, ali ne mogu da kupujem fiatom na Binance niti da povlacim u fiat sa Binance vec moram da imam jos jednu "posrednicku" menjacnicu koja prima nase kartice tipa CEX.IO?

Da, tako vecina nas radi.

баш тако можеш да пресипаш из валета до берзе и назад до миле воље. ал фиат не мере никако тј тешко јерК()л()н1а је то... ецд.рс ти је ту само за тешку нужду сада и цекс који ето има свој начин рада и интерес

Jel mogu sa karticom na CEX da kupim USDT, prebacim ga na Binance, uzmem tamo novcic koji zelim, njega vratim na CEX i tu a prodam i povucem pare nazad na karticu ?

Nisam siguran mozes li eurima kupiti direktno USDT, a i svakako povlacenje njega dosta kosta. Takodje ti mislis da neki coin kupis na Binance pa da ga povuces na Cex? Sto bi to radio ako vec ima taj novcic na Cexu?

Jel mogu sa karticom na CEX da kupim USDT, prebacim ga na Binance, uzmem tamo novcic koji zelim, njega vratim na CEX i tu a prodam i povucem pare nazad na karticu ?
Ne bas tako ,mozes da deponujes eure ili usd na cex , kupis sa njima usdt ili bilo koji novcic koji postoji na cex-u i na binance-u, prebacis na binance , uzmes tamo novic koji zelis.
Kada budes hteo da povlacis u fiat radis isto u obrnutom smeru...

Koja je najpovoljnija valuta za prebacivanje izmedju menjacnica trenutno?

Jel radi i dalje advcashe sa našim karticama? Tj ta kombinacija binance+advcashe jel šljaka?

Vrh Dno