Kako najjednostavnije kupiti bitcoin, tačnije sa MasterCard karticom poštanske štedionice, treba da platim neki servis a može samo u kriptovalutama.
Jel ovo jos vazi ili ima nekih promena? I da li isto vazi i za pravna lica ili samo fizicka? Jel moguce da mora gimnastika sa tim P2P preprodajama ili ima nesto jednostavnije?Priliv sa menjacnica je zapravo nemoguc kod nas, dakle povlacenje na karticu kod neke banke.
Jedva da rade i uplate.
Pa verovatno da su ti naplatili proviziju za transakciju.Uplatio na binance sa Visa Electron debitne u Intesu 1000e, u poruci gde mi je od banke stigao kod za potvrdu transakcije takodje stajao taj iznos, a banka mi skinula 1,073 EUR!
Ima li neko objasnjenje, uplacivao sam i u prethodnih mesec dana istom karticom na Binance, bez problema??
Ja takođe kupujem preko inteze,, takođe binance i pre manje od mesec dana nije bilo nikakvih problema, ali stara provizija postoji. Kupovao sam direktno neke altove.Uplatio na binance sa Visa Electron debitne u Intesu 1000e, u poruci gde mi je od banke stigao kod za potvrdu transakcije takodje stajao taj iznos, a banka mi skinula 1,073 EUR!
Ima li neko objasnjenje, uplacivao sam i u prethodnih mesec dana istom karticom na Binance, bez problema??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari