Šta je novo?

Menjačnice

Kako najjednostavnije kupiti bitcoin, tačnije sa MasterCard karticom poštanske štedionice, treba da platim neki servis a može samo u kriptovalutama.

Da li i dalje nase nase banke prave problem u vezi karticnih uplata na menjacnice, tipa binance?
Secam se da je Yettel banka slala opomene korisnicima za prebacivanje na menjacnice

Uplatio na binance sa Visa Electron debitne u Intesu 1000e, u poruci gde mi je od banke stigao kod za potvrdu transakcije takodje stajao taj iznos, a banka mi skinula 1,073 EUR!
Ima li neko objasnjenje, uplacivao sam i u prethodnih mesec dana istom karticom na Binance, bez problema??

Priliv sa menjacnica je zapravo nemoguc kod nas, dakle povlacenje na karticu kod neke banke.
Jedva da rade i uplate.
Jel ovo jos vazi ili ima nekih promena? I da li isto vazi i za pravna lica ili samo fizicka? Jel moguce da mora gimnastika sa tim P2P preprodajama ili ima nesto jednostavnije?

Uplatio na binance sa Visa Electron debitne u Intesu 1000e, u poruci gde mi je od banke stigao kod za potvrdu transakcije takodje stajao taj iznos, a banka mi skinula 1,073 EUR!
Ima li neko objasnjenje, uplacivao sam i u prethodnih mesec dana istom karticom na Binance, bez problema??
Pa verovatno da su ti naplatili proviziju za transakciju.

Ja takođe kupujem preko inteze,, takođe binance i pre manje od mesec dana nije bilo nikakvih problema, ali stara provizija postoji. Kupovao sam direktno neke altove.

Kako mislite proviziju od 73e na 1000e?? Nikada ranije mi se to nije desilo, kupovao sam kao sto kazem u poslednjih mesec dana par puta i nikad se to nije desilo.

Pa koliko % su ti skidali do sada? Ja kada prodajem na "cex.io" skidali su mi uvek oko 4-5%.

Nazad
Vrh Dno