Ako imas na mobilnom cex aplikaciju,kad odes na trade pa orders,imas dugme all pairs da vidis sve ordere a ne samo novcic koji gledas.Ako moze da mi pomogne ne znam gde sam stavio ordere nisam zapisao (budala) nije neki novac al se nerviram na cex-u su mi orderi .
Hvala
Ako obje mjenjacnice podrzavaju trc20 onda je takoZa prebacivanje koina sa menjačnice na menjačnicu: pre par dana sa Poloiniexa na Binance, Usdt preko Trona, 0% provizije! Jel to stalno tako? Nisam to do sada radio.
Jel imaš neki novi info ili po postojećoj mutnoj vodi računaš? Ovde se ubiše ljudi od tumačenja a ti nam bacaš udicu...I pored ovih poreza na prilive iz ino vi povlacite novac sa menjacnica?
I pored ovih poreza na prilive iz ino vi povlacite novac sa menjacnica?
Stigla i meni upravo, carina 'samo' 460rsd (poslato iz Litvanije, malo lošiji print ali hej, it's freeStigla je i meni majica sa Nomicsa. Niška carina samo 423rsd naplatila uslugu...
Hvala. Da li ima i neki drugi izbor u slucaju da nesto zabrljam, pa d ane davim ovde?Pa najlakse ti je preko CEX.io menjacnice, samo sto ces morati da se identifikujes da posaljes slike licne karte ili pasosa. Posle povezes nase bankovne kartice i kupujes direktno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari