Šta je novo?

Menjačnice

Jel moze ma CEX-u da se menja recimo ada u ltc direktno ili mora u usd pa onda.

Radi i Intesina Classic Debit, da potvrdim ponovo, nakon jutrašnjeg povlačenja. Videćemo za koliko će da legne novac, obično je oko 2-3 radna dana.

Ako moze da mi pomogne ne znam gde sam stavio ordere nisam zapisao (budala) nije neki novac al se nerviram na cex-u su mi orderi .
Hvala

Da ali svaki koin moram da overim pa da pogledam ja sam mislio da ima nesto kao da ti da listing koje koine si orderovao...

Za prebacivanje koina sa menjačnice na menjačnicu: pre par dana sa Poloiniexa na Binance, Usdt preko Trona, 0% provizije! Jel to stalno tako? Nisam to do sada radio.

Ako moze da mi pomogne ne znam gde sam stavio ordere nisam zapisao (budala) nije neki novac al se nerviram na cex-u su mi orderi .
Hvala
Ako imas na mobilnom cex aplikaciju,kad odes na trade pa orders,imas dugme all pairs da vidis sve ordere a ne samo novcic koji gledas.
Na sajtu mozes da ides na finance pa tamo gde ti prikazuje stanje za sve novcice vidis u srednjoj koloni sta je u orderu.

I pored ovih poreza na prilive iz ino vi povlacite novac sa menjacnica?

Rade kartice mts i mobi banke. Na uplatu od 300usd, skinuto kod obe po 256 eur

Meni i dalje ne radi povlacenje para sa Cex-a na mastercard Mobibanke, da li si siguran da si povukao na Mobi?

On je radio izgleda deposit, vidis da pominje uplatu.

Pozdrav dragi forumaši, treba mi par saveta.
Kako najefikasnije i najjeftinije kupiti BTC (reda veličina nekoliko hiljada dolara)?

Koliku minimalnu ukupnu proviziju mogu da očekujem da recimo pošaljem novac na exchange, kupim BTC? I gde su najpovoljnije provizije pri konvertovanju valuta, recimo iz BTC u ADA, BTC u DASH i obrnuto? Kolike su provizije na podizanje novca i da li moram da imam devizni račun otvoren? Isplate li se bankomati za izvlačenje novca?

Dalje otvorio sam Exodus wallet, planiram da na njemu drzim kriptovalute, pa me zanima ako mozete da mi date par primera tipa: Koristim wallet x, berzu y i uplate radim na način z i tako da mi je to najpovoljnije. :)

Bitstamp vidim da dere za money deposits ako preko kreditne idem.
Ima li neko iskustva sa wire transfers (SWIFT)?

Vratio sam se u kritpo posle dužeg vremena, vidim da postoji mali milion kriptovaluta, da su i usluge i tržište drastično napredovali. BTC sam kopao tamo negde sredinom 2013. baš pred izlazak prvih ASIC-a, imao sam 2.4BTC koje su bile na MtGox-u, nešto se izgubilo na trejdovanju... Na kraju sam prodao sve bukvalno mesec dana pre nego što su hakovali MtGox.

Planiram da 80% držim u BTC-u a sa ostatkom da se igram povremeno u drugim valutama...

Kupis od nekoga ko prodaje bez provizije.Do 5% verovatno preko cexa , nisam uplacivao.Cex za povlacenje na karticu trenutno 2.5% + 3.5 evra po povlacenju.Nikad nisam poredio menjacnice za cenu konvertovanje valuta , mislim da je to sica.

To ja govorim sve vreme, ko zeli da povuce i da plati 15% poreza, treba da dodaj ovih 2,5% i par evra, plus ce banka nesto da uzme, da zaokruzimo na 20% da ce otici ako zelimo skroz legalno na svoj bankarski racun da prebacimo.

Pozdrav, nov sam na forumu, bavim se miningom neko vreme, a od pocetka poslednjeg bulla i malo trade-om. Interesuje me vase misljenje od novom coinu FXF, vredi li ulaziti u tu pricu. Inace sam odlicno prosao poslednjih mesec i po dana sa raznoraznim shit coinima i to sve kratkorocnim trade-om.

Da li na ovim dex menjacnicama moze da se kupuje crypto bez verifikacije , samo platis karticom? Ako moze koju preporucujete?

Zar nije bolje prodati u 4 oka, na 5-7% provizije. Nikad ne bih slao na racun, pa oko 3,5-4 % ode na proviziju kartica i banke. A gde je potencijalni porez...

Stigla je i meni majica sa Nomicsa. Niška carina samo 423rsd naplatila uslugu...
Stigla i meni upravo, carina 'samo' 460rsd (poslato iz Litvanije, malo lošiji print ali hej, it's free :cool:). Deru nas sa porezima i carinama...

Da li mozete da mi preporucite wallet i gde najbrze, i sa sto manje stresa, da kupim Bitcoin u vrednosti od 150$? Treba mi samo za transfer ne za cash out. Hvala unapre

Pa najlakse ti je preko CEX.io menjacnice, samo sto ces morati da se identifikujes da posaljes slike licne karte ili pasosa. Posle povezes nase bankovne kartice i kupujes direktno.

Pa najlakse ti je preko CEX.io menjacnice, samo sto ces morati da se identifikujes da posaljes slike licne karte ili pasosa. Posle povezes nase bankovne kartice i kupujes direktno.
Hvala. Da li ima i neki drugi izbor u slucaju da nesto zabrljam, pa d ane davim ovde?

Vrh Dno