Villy_Da_Man
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.02.2005
- Poena
- 390
Ima za 1000q 3070 u ct shopu
Ta je sa vodenim blokom, zato je i ima na stanju.Ima za 1000q 3070 u ct shopu
Ako je na softverskoj bazi detekcija, a gejmerske kartice koje izbace i dalje imaju dobre performanse u rudarenju, sta ih sprecava da pronadju workaround i nastave dalje da kupuju sta god se izbaci na trziste?https://www.guru3d.com/news-story/n...aunch-nvidia-cmp-for-professional-mining.html valjda će sada gameri moći doći do kartica i to po normalnim cenama.
https://www.guru3d.com/news-story/n...aunch-nvidia-cmp-for-professional-mining.html valjda će sada gameri moći doći do kartica i to po normalnim cenama.
• 30HX – TU116, better known as GTX 1660 series.
• 40HX – TU106, beter know as RTX 2070/ 2060 SUPER.
• 50HX – TU102, better known as RTX 2080 Ti, but with 320 bit and 10 GB.
• 90HX – GA102, beter know as RTX 3080/3090.
Mozda su to skart cipovi koji ne mogu da budu iskorisceni za prave gpu-eve. Ionako je mining memory bound. Mislim, malo je verovatno da je tako, ali boze moj.Sad sam razumeo vest u potpunosti...
Navodno nece uticati na dostupnost rtx modela ??? Kako sad to kada sve vreme svi tvrde da postoji problem u proizvodnji, pa gde ce da se proizovde cipovi za ove minig karte, koje je to proseravanje... Konstatno lazu, i konstatno plasirauju informacije kako im odgovara kako bi dosli do sto veceg profita. Ne bi me cudilo da i ovo bude jedna sarena laza ili proizvod bez ikakvog smisla, tek da mogu da kazu kako su uradili nesto da situacija ne bude ovako uzasna, a do tada 3060ti na 100kom sa ceno od 845e po komadu.
![]()
Nvidia CMP grafičke karte za rudarenje kriptovaluta neće uticati na dostupnost RTX modela
Nvidia CMP je linija proizvoda kreirana specijalno za profesionalne rudare kriptovalutawww.benchmark.rs
Heh, madjari naterali nase uvoznike da i to rade. Da. Bas. Zato sto su madjari godinama bili povoljniji uvoznici su morali da prodaju preprodavcima za duplo vece profite. Seems legit. Jadni uvoznici, bas mi je zao za njih.^
Ne mozes nikako... To su ljudi koji vec dugo dirketno od uvoznika prodaju robu tako kao sto se nekada radilo po stanovima, po slicnim cenam kao u maloprodajam... Madjari su naterali nase uvoznike da i to rade, a sada naravno zakon ponude i potraznje maksimalno dolazi do izrazaja, pa se u skladu sa tim roba prodaje po bezobraznim cenama... Kod mnogih uvoznika se na stanju pojave 3080 karte po nekad ali po mnogo bezobraznim cenama, pa onda neko u paloprodaji te cene postavi na svoj portal i onda pljuvacina po maloprodaji.
Pašće cene. Sad kad su ozbiljni igrači u BTC-u, vreme je da se izbace random likovi sa grafičkim kartama. Sjajna vest, sad jos samo neka 3050 za 200 EUR pa da mogu da igram u 1080p60 ko covek godinama.Jel to znaci da OG 30XX ce tek da poskupi?![]()
Pašće cene. Sad kad su ozbiljni igrači u BTC-u, vreme je da se izbace random likovi sa grafičkim kartama. Sjajna vest, sad jos samo neka 3050 za 200 EUR pa da mogu da igram u 1080p60 ko covek godinama.Jel to znaci da OG 30XX ce tek da poskupi?![]()
Errr... BTC se ne kopa grafikama odavno (samo ASIC), ETH se kopa grafikama. BTC trenutno opstaje samo zbog nenormalnog kapitala koji je upumpan, BTC je vec odavno dinosaurus u poredjenju sa ETH. Oba novcica imaju ASIC minere ali su ultra skupi i ograniceni (i nemaju resale value ako i kada pukne bubble, vise rizika), obicno ih pokupe isto ljudi bliski ljudima koji ih i prave. U proslom bubblu kompanija koja je pravila BTC ASIC-e je svaku napravljenu seriju pustala da kopa, odlagala isporuke i rotirala masine na farmi tako da su prodavali ASIC-e i uvek imali aktivnu farmu "za dz" koja bi vec bila palcena na backorderu.Pašće cene. Sad kad su ozbiljni igrači u BTC-u, vreme je da se izbace random likovi sa grafičkim kartama. Sjajna vest, sad jos samo neka 3050 za 200 EUR pa da mogu da igram u 1080p60 ko covek godinama.
Post automatically merged:
Pašće cene. Sad kad su ozbiljni igrači u BTC-u, vreme je da se izbace random likovi sa grafičkim kartama. Sjajna vest, sad jos samo neka 3050 za 200 EUR pa da mogu da igram u 1080p60 ko covek godinama.
Znam da je tako, mada mislim da nemaju nista na stanju...^ moguće, iskreno dati te pare nije baš normalno. Verujem da ih stavljaju što kažeš u gotove konfiguracije pa ako se baš neko zaleti da plati 182k onda neka prodaju.
Ne mora da vracaju pare, samo je pitanje kad ce da stigne zamena tako da je to realno problem koji moze nekog da snadjeI sad svi mi sa RTX karticama za gaming molimo boga da ne crknu jer ce da nam vrate iznos iz novembra koji je sad jedva 70% cene, ako nadjes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari