Ja nisam bio natovan pa nisam mogao to da gledam ex AVCom Beograd. Ja sam se pridružio klubu natovanih od nove godine, kao čestitku i poklon za 2021.Eon van mreze radi na svim provajderima i tu nema zime, svi kanali rade, dok kod pozajmljenog Eon naloga je cista lutrija. Sad ovi bolje upuceni kazu da je do geoblokade, mada ja i dalje tvrdim, ne 100% da ima veze do Nat-a. Koristim pozajmljen nalog, SN internet, bivsi kopernikus i rade mi svi kanali, dok kod tasta isti grad, isto Sn, isto bivsi kopernikus ali je natovan i kod njega ne rada SK, N1 i Nova...
Promeni Wireless kanal na ruteru. Ako je Technicolor ima čak i mogućnost skeniranja wifi signala komšiluka da vidiš koji je slobodan. Ili prebaci odmah na 11-12 kanal pošto su obično većina na jednocifrenim.Malo protoka, WiFi 1m od rutera, sve je gore i gore, vikendom pogotovoPogledajte prilog 297780Pogledajte prilog 297781
E jesu dosadni sa tim promenama imena ja mislio neki novi kanal dobro je što nisam otvarao, već samo vizuelno gledao.TV Vesti je bivši Pink 3 info.
Eon van mreze radi na svim provajderima i tu nema zime, svi kanali rade, dok kod pozajmljenog Eon naloga je cista lutrija. Sad ovi bolje upuceni kazu da je do geoblokade, mada ja i dalje tvrdim, ne 100% da ima veze do Nat-a. Koristim pozajmljen nalog, SN internet, bivsi kopernikus i rade mi svi kanali, dok kod tasta isti grad, isto Sn, isto bivsi kopernikus ali je natovan i kod njega ne rada SK, N1 i Nova...
Naravno da se nije naučilo kada se ne čitaju komentari već samo tresne pitanje i čeka odgovor. Tako to ne ide.Ništa nismo naučili za 3+ godine kako postoji Eon platforma... a stalno se piše i stalno se lupeta i stalno neprecizne izjave unose konfuziju. A ograničenja su odavno poznata u sitne detalje...
Isto to sam i ja u poslovnici dobio odgovor. Isto što je i Božidar napisao. I šta ima da se polemiše dalje. Treba svaku tačku da stavimo i kraj.jeste ovde totalno OT pisati o tome, ali dajte da resimo tu dilemu
Evo jednog odgovora sbb na konkretno ovu temu:
Pogledajte prilog 298018
slazem se sa tobom, ali to je ovde nemoguće jer će uvek neko novi da se pojavi za mesec dana možda i pre i ponovo da pokrene priču o eonu i tako u nedogled....Isto to sam i ja u poslovnici dobio odgovor. Isto što je i Božidar napisao. I šta ima da se polemiše dalje. Treba svaku tačku da stavimo i kraj.
NATovan si.Zadnja dva dana mi non stop iskacu "kapcha" to mi se ranije nije desavalo.
Zbog cega bi to moglo da bude?
Da, pod "natom" sam od kako sam presao na supernovu pre dva meseca, ali se ovo nije javljalo do pre dva dana.NATovan si.
Jok bre NAT je kriv 😃😃😃😃😃😃🍺🍺😊😊😊🍺🍺🍺👍👍👍👍A bre imam SVOJ sajt
Moj je izbor,ako stavim slike za captcha,klikces pa imao jupitersku adresu
Daj link, da vidimo i mi kako izgleda sajtA bre imam SVOJ sajt
Meni se isto dogodilo... Pokazuje samo tri crvene tackice na sredini ekrana i to je to... Neverovatno...malopre dobih nadogradnju softvera na move uredjaju .. downloadovao ga .. odradio instalaciju rebootovao i pokrenuo se i nece da ucita kanale ..
da li jos neko ima slicnih problema ..
zvao sam ih i prijavio ali pre sutrasnjeg dana nista
srecom imam lg tv smart pa sam se precio na app tv po tvom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari